Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gimmeluck
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.323
Cevap
870
Favori
1.778.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir önceki sayfada cevabı varken,her gelenin bir önceki sayfaya bakmadan sordugu soru

her yenı sayfada,bır oncekı cevabın tekrar yazılması

çok güzel oluyor

• bu park kiti baglanınca,araba calısırkende kamera calısıyor,araba kapatıncada kameraya calısıyor elektrık gelıyor sıgortasına bu parca baglı

arabayı kapatınca kamera kayda devam edıyor ama bazılarında ılk 15 dakıka normal sonrada hızlandırılmıs kayda gecıyor

tum kameralar hızlandırılmıs kaydı kendımı yapıyor yoksa ellemı menuden ayar yapılıyor yazan olmamıs

bıde bu aku koruma olayı aku 12 volt 60 amperse...arac parktayken volt 11 volt 60 ampere dusuyorsa

yanı 1 volt dusene kadar kayıt edıyorsa,park kıtınde uzerınde etıkette aku koruma voltaj degerı yazıyormu onuda yazan olmamıs

Araç içi kamera Tavsiyesi

• Aracı kullanırken ekranı görebiliyor musunuz rahat? görmek gerekiyor mu?

Asıl problemim şu;

Corsa D aracımda ayna ile ekranın önü kapanmayacak kadar aşağıya koyarsam bu sefer de aşırı camın ortasında kalıyor ve rahatsız ediyor yolu kapatmak anlamında.

Koltugum alçakta mı diye kontrol de ettim, ben mi yüksek oturuyorum diye.Araç içi kamera Tavsiyesi 

video ekledim:

@MegaWolt38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 30 Aralık 2024; 4:28:9 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fotoğraflardaki gibi en uygun yere taktım kamerayı. Aracımın dikiz aynası ve sensör konumu gereği öyle taktım. Araç çalıştığında kameranın sesini duyduğum için her seferinde kontrol etmiyorum. Ekran koruyucu olarak saat koydum kamera ekranına. Arka kameranın konumu için de örnek fotoğraf ekledim.

Videodaki gibi çok aşağı konumlamayın. Dışarıdan da belli olmayacak şekilde dikiz aynasının uygun kısmına kutudan çıkan elektrostatik film ile yapıştırın bence.

Araç içi kamera Tavsiyesi Araç içi kamera Tavsiyesi Araç içi kamera Tavsiyesi

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler hocam.

3.foto eğer sizin şöför koltuğunda normal orturma yükseliğiniz ise ekranını siz de göremiyorsunuz tam,

yani eğilmeden veya sola doğru uzanmadan vs.

aslında ekranı görmek şart da değil sanırım. bu yüzden aynanın arkasında kalacak şekilde yapıştırayım bari.

kısa boylular ve/veya koltugunu en alçakta ayarlayanlar belki görebilir.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dediğim gibi hem ayna hem sensör nedeniyle oraya taktım, doğrudan göremiyorum, sorun olmuyor.
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

hocam merhaba s500 aldınız mı ne yaptınız ?

hocam merhaba sizin şu motor kazası vidoesunu gördüğümden beri ha bugün alayım ha yarın alayım derken bir türlü alamadım şu aleti.

Bana geri görüş de lazım . sTARVİS 2 kameralı kapasitör pilli dikiz aynasına takılan şu modeli almaya niyetim var.

www.hepsiburada.com
    70MAI Rearview Dash Cam S500 Set Araç Kamerası 2024 Fiyatı
    https://app.hb.biz/EWXSdkY8687S

Dikiz aynası modelini aldığımda dezavantajım olacak bir şey olur mu ? geri görüş de dediğim gibi elzem . Eski alışkanlıklar var , park esnasında çok faydalı buluyorum .

ne dersiniz ?

araştırırken şu videoya denk geldim

Travel TECHyoutube
    Bringing a comprehensive guide comparing the advantages and disadvantages of both mirror dashcams and regular windshield mounted dashcams, to help you in making the correct purchase decision. The list for the best mirror dashcams and regular dashcams is given below: MIRROR DASHCAMS: 1. 70mai S500: https://amzn.to/3v14yP7 2. DDPAI Mola E3: https://amzn.to/3SYEcW1 REGULAR DASHCAMS: 1. 70mai M200: https://amzn.to/3uPt6L4 2. Nexdigitron A3 Pro: https://amzn.to/3wA3fqS 3. DDPAI Mini Pro: https://amzn.to/3P3GvGi 4. 70mai A200 Dual: https://amzn.to/3TkhhWM 5. Nexdigitron Prime: https://amzn.to/3v151Rn Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCKFe6R08LczkXwNGmsoL-Zw/join
    https://www.youtube.com/watch?v=S_PQPOUh1KM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Aralık 2024; 16:29:50 >

• Araç içi kamera Tavsiyesi

Araç kamerasının içindeki batarya şişmiş. Yeni alıcam ama bulamadım. Bendeki 3 kablolu model, piyasada 2 kablolu var.
    3. Kablonun görevi nedir. 2 kablolu taksam sorun yaşar mıyım.
  • pıl olur

kablolardan ıkısı ısını gorur bırı artı dıgerı eksı

bır kabloda acıkda kalcak onuda elektrık bantla sar,,once beyaz soketı kes at,sadece kabloları denıcen sarı sıyah kırmızı

deneye deneye kameraya elektrık gelır

• buraya yapısması lazım

Araç içi kamera Tavsiyesi
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam dikiz aynası modeller hakkında hiç bilgim yok.
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    Hocam oraya olursa kamera çok sağda kalıyor, ortalı olması adına öyle taktım ben.

S500 almadım, herhangi bir kamera almadım. Alamadım. Kararsızım. S500 alsaniz dezavantajlarinizi ben size yazayım:

1) diger pilli modeller gibi şişme ihtimali her zaman vardır. Uzun sure sorunsuz kullananlar da var benimki 5 senenin sonunda batarya öldü yalnizca guce takiliyken calisiyor

2) lastikle kendi dikiz aynaniza bagladiginiz icin cama yapistirmaya gore kizmen titresimli ama bence cekim kaydini bozacak kadar absurt bir durum yok. Veya trim sesi yapmıyordu bende fakat bjndan şikayetci olanlar vardi. (arac corsa d)

3)lastikle dikiz aynasına baglamanin bence daha onemli eksisi dikiz aynasi titresimli oluyor yani geriye bakarken arabalar titresimli gorunuyor ama araba olup olmadigini ve nerede oldugunu anlayabiliyorsunuz o konu da sorun yok (titresim yonunden kotu ama 70mai dikiz aynalari asiri genis yanlari da epey gösteriyor yan ayna kullanimiz %50 azalacaktir o yönden avantajli)

4) ayni paraya a810 yani 4k tepe modelini alabilirken 3k lık veriyorlar cunku 10inc ekran verdigi icin bi yerden kısmak zorunda.

5) geri gorus kamerasini aktive etmek icin elektrikciye gidip kablo falan baglatacaginiz için bunu yeni araca gecerken cikarmak tekrar elektrikciye gitmek kulfet oluyor genelde araçla birlikte satılıyor ( ben suan oyle yapıyorum)

6) gizlilik acisindan cok iyi oluyor kimse araçta kamera oldugunu farketmiyor dikkatli bakmazsa fakat dikkatli bakinca da bence cirkin gözüküyor(kisisel)

7) arac yeniyse kendi dikiz aynanizda sensör varsa/kararan dikiz aynasiysa veya baksa ozellikler varsa etkiler.

8) 5 senedir dikiz aynası kamerasi kullaniyorum baska bir olası eksigini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 30 Aralık 2024; 22:11:2 >

Detaylı yorum için teşekkürler , kapasitörlü bir model hocam bu yine de bahsettiğiniz şişme olur mu ? N11 de ısınmaya bağlı kendi kendine korumaya alıyor kapanıyor demişler , iki üç kişi bu bir yazılım hatası mı donanım hatası mı acaba ? O yorumları görünce buz gibi soğudum cihazdan ama yine de sizi bulmuşken sorayım .

Titreşim sanırım Arnavut kaldırımı yollarda fazla olur ?

Geri görüşü aktif etme gibi bir derdim şu açıdan yok , ben arka kamerayı arka cama içten yapıştırıp , ekranı sürekli arka kamerada kullanmayı düşünüyorum. Dışarıya takıldığında hem çok kireçleniyor hem de kırılma su alma durumu yıkama sırasında riski doğuyor . Biraz daha arkayı yakından izliyor gibi olurum diye hesaplıyorum ama yanlış mı düşünüyorum hocam ?

Estetik olarak ön cam olsun dikiz ayna olsun illa görüntüsü hoş gelmiyor bana hocam . Estetik kaygım yok asıl derdim geri görüş park sırasında daha güvenli olsun . Sanırım park sırasında kamerayı ekrandan oynayarak aşağı yukarı merceği hareket ettirebiliyorum , Hindistanlı arkadaşın anlatımından öyle anlıyorum , belki dokunup açıyı park edene kadar ayarlamak gerekebilir.

Dikiz aynası otomatik kararan bir ayna başka bir özelliği yok , o konuda ne demek istediğinizi tam anlamadım , araç 2012 model Grand c max bu arada .

Alet beş sene gitsin hocam araba ile beraber veririm sorun yok 🙈

Bu arada beş senelik model ney hocam sizdeki ? Bu arada illa bu model olmak zorunda değil , aynı işi görebileceğim sorunsuz başka bir model varsa onu da tercih edebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Aralık 2024; 22:25:53 >

Teşekkürler

Kapasitorluyse şişme beklenmez. Benim pilli eski modelde bile isininca kapanma gibi bir durum görmedim. yalnizca 3 4 sene kullanimdan sonra uzun yollarda 2 saat falan araliksiz sürüş yaparsam 10 sn kendini kapatip kendini geri açıyor bunu da bazen yapıyor benimkinin pille alakali oldugunu düşünüyorum. Titreşim dediginiz gibi yolun tipine bağlı evet. Icten yapistirabilirsiniz geriyi de surekli izleyebilirsiniz bunlarda herhangi bir sorun yok fakat daha fazla enerji tukecektir ve daha fazla isinacaktir o haliyle sürekli destek saglayabiliyor mu ben hic test etmedim ben geri goruse bağladım, gerektiginde açılıyor ve park etmek gerçekten keyifli. Kırılma olmadi, su alma olmadi ip68 sertifikasi var zaten. Kireclenme degil de yagmurlu havalardan sonra o da bazen camur oluyor goruntu kotulesiyor arabadan indigimda bas parmagimla ucuna hafif dokunup silmem yetiyor. Benimkinde mercegi oynatma özelliği yok s500 de var mi bilmiyorum ama mercegi oynatma ozelligi bazi mirror dashcamlarda görmüştüm evet. Benim ki 70mai d04 modeli.

Kararan dikiz aynanizin üzerine bunu lastikle tutturunca kararan dikiz aynanizi kullanamayacaksiniz hocam o özellikten feraget etmek durumundasiniz. Ondan bahsettim.

Gece sürüşte ekran kararma durumu olmuyor yani ? Sürekli parlak birşey olacak orada ?
  • bace3434 kullanıcısına yanıt

sebep?

ortalamak lazım değil mi hocam?

aracın solundan eksik kadraj olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

Gece sürüşte ekran kararma durumu olmuyor yani ? Sürekli parlak birşey olacak orada ?

Yani arkadaki araçtan ne kadar yansırsa işte hocam.

• 
Sayfa: önceki 16121613161416151616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.