< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 15:3:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1618. sayfa)
-
-
Saatine bakmadım ama fazlasıyla yetiyor, merak etmeyin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZevkiSefa
Hocam ben de iznikteyim Antalya kadar olmasa da sıcak oluyor yine ,
amazonSamsung EVO Plus microSDXC Hafıza Kartı 128 GB, 160 MB/s, U3, V30, A2, MB-MC128SA/TR (2024 Serisi) Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D3QKMXLZ?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_K9SXXS3S9FZYMZ7HZSKP&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_K9SXXS3S9FZYMZ7HZSKP&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_K9SXXS3S9FZYMZ7HZSKP&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Bunu almayı düşünüyordum , sıcaklık ile sd kart sapıtma yapıyorsa , tecrübenize istinaden bahsettiğiniz modeli alayım link atar mısınız ?
Bir de 6 ayda bir format atarsanız derken ? 6 ayda bir bozuluyor mu kartlar ?
Düzenleme forumda sorun yaşayanları görünce max endurence modelini sipariş geçecektim , max endurence sitede 15 yıl garantili , sizin bahsettiğiniz model ömür boyu garantili görünüyor . Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ? Özelden numaranızı rica edebilir miyim ? Bazı sorularım olacaktıBen Amazon satıcılı olarak aldım. Bizimkilere de vatandan aldırdım. Sundisk'in, Samsung'un, Kingston'un alt serilerini ve A-Data'nın alt serilerini hep bozdum. Garantiden paralarını aldım. En son bıktım Extreme Pro aldım. 1 yıldır sıkıntı yok çok şükür.
6 ayda bir temizleme olayıysa bozulma değil içiniz rahat olsun. Kamera derin bir çukura girince acil durum kaydı alıyor. Haliyle gereksiz sabit kayıt kalıyor. Onları temizlemek için ben 6 ayda bir temizliyorum. Yoksa 2 yılda bir temizlediğim aile aracı da var. Hatta onun kartı ucuz model hala bozulmadı ilginç şekilde. 5 yıllık kart. Aslında olay 7/24 kayıt, sıcak havada kayıt gibi olaylara bakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu s500 ün park modu kiti up02 imiş . Park kiti kullanıyor musunuz ? Aracınız nedir ?
Benim araç Grand c max. Her araçtaki kutu yuvası farklı oluyormuş micro mini vs diye ? Bu kiti her türlü aracımda kullanabilirim değil mi ?
Bu arada 64 lük max endurance 600 tl idi , siparişi iptal edip 780 tl ye Amazon satıcıdan extreme pro 128 lik olarak siparişi değiştirdim . Umarım ben de sorun yaşamam hocam .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 20:5:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam .
Araç C5 Aircross. Park kiti kullanıyorum. Sigorta kutusu için mini tip bağlantı aparatı aldım. Onunla kesme biçme yapmadan taktım. Biri devamlı elektrik mesela korna, diğeri 12v çakmaklık sigortasına, diğeri zaten nötr o da şasede bir yere. Sigorta kutusu aparatı sadece mini sigortaya sahip araçlarda, kameralar ve up02 kabloyu her araçta kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım şimdi hocam kutuya göre alırsam bağlantı aparatını araca uygun seçeceğim yoksa direk bağlantı aparatı almadan da up02 yi araçta zaten kullanabilirim . Arka kamerayı araç arka camına mı yoksa dışarıya plaka yakınına mı taktınız hocam ? Cihazın dikiz aynasında olmasının dezavantajı olarak söyleyebileceğiz bir şey var mı ?
Bir de bu up02 bağlı iken cihaz zaten çalışıyor değil mi sadece park modu için gerekli olan bir parça değil ? Yani up02 yi taktığım zaman çakmaklık ile kullanım olayı da bitiyor , ortada gezen herhangi bir kablo vs olmuyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 21:42:30 >
Arka kamerayı siz plaka civarına takacaksınız. Dikiz aynası tipi olması sadece renkler zevkler olayı.
Up02 normal kayıtta da işe yarıyor. Çakmaklık aparatı yerine gücü o veriyor. Sigorta aparatını almak zorunda değilsiniz ama almazsanız up02 için orijinal hattı kesip biçmek gerekir. Aparat sigortayı orijinal şekilde çokluyor. Böylece kamerayı başka araca geçirince eski aracınızın elektrik hattı orijinal kalmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 11 Ocak 2025; 22:33:38 >
70mai Dashcamyoutube70mai - Hardware Kit Installation Demo Videohttps://www.youtube.com/watch?v=bj1pymYvLuw&feature=youtu.be
Hocam şu videoya göre aracın orjinaline pek bir şey olmuyor gibi görünüyor ? Bundan farklı mıydı sizin ki ? Aparata baktım da mini için 300 tl istiyorlar . Siz kaça nereden almıştınız ?
Bu arada ben arka cama takıp , geri görüş elektriğine bağlamadan sürekli ekranda arka kamerayı gösterecek şekilde kullanmayı düşünüyordum hocam , bu şekilde kullanım olmaz mı ? Mantıksız mı ? İlla geri görüşte aktif olması için arka aydınlatmalara bağlamak şart mı ?
Dışarıya pek takmak istemiyorum , hem kırılma ihtimali artıyor hem , yağmurda çamurda göstermiyor illa temizlemek gerekiyor , hem de delme kesme işlemi gerekiyor biliyor elektrik hatta kablo hattı için vs ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ocak 2025; 22:39:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu videodaki yöntem iş yapar.
Ama dışarı takmazsanız park kamerası işlevi pek verimli olmaz, tampon tampona yeterince yaklaştıramazsınız aracınızı.
Arka aydınlatmaya bağlamazsanız geri vitese alınca otomatik geri görüş açılmaz.
Zaten ekranda sürekli arka kamera olacak hocam , dikiz aynası gibi çalışmaya devam edecek , açmak için yine de tetikleyici gerekir mi hocam ?
Ortalama bir açı ile hem yolu hem yakını gösterecek şekilde tutmak kaydı ile ?
Bu arada park modülü sürekli mi kayıt yapıyor hocam , yoksa sadece anormal hareketlenme olduğunda mı kayıt başlatıyor araba kapalı halde iken ? Park modundayken de sadece ön kamera kayıt yapıyor olması bir eksiklik olmuş cihazda üzdü .GAMING Balık AdamYTyoutubeNeden dikiz aynası araç kamerası almalısınız? Geri görüş kamerası almadan önce mutlaka izleyin.https://www.youtube.com/watch?si=lZa4aUQizbshvKO0&v=butewJT2xuw&feature=youtu.be
Şu videoyu izleyince neden aydınlatmaya bağlayın demek istediğinizi anladım hocam . Teşekkür ederim her şey için çok zamanınızı ayırdınız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 12 Ocak 2025; 12:54:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
akü 12 volt 60 amper
aslında 12.8 volt 60 amper
bu voltu akudekı plaka ıle kımyasal sıvı ıle depolayarak uretımde ona gore ayarlanıyormus
aracın calısması ıcın ıttırdıgı guc 12.8 voltmus...zamanla aku plaka ve kımyasal sorunundan dolayı aku 12.6 sonra 12.4
dıye ınıyor...en son 12.1 voltta arac zor calısırmıs yanı 12 volt bıtık aku demekmıs arac calısmazmıs
sarj dınamosu 12.9 volt ıle tersıne reaksıyon ıle akuyu +1 deger fazlalıkla doldururmus
park modu kıtınde ıkı deger arasında calısıyormus
ust deger ıle alt deger yanı ust deger 12.8 volt sonra alt deger 12.2 volt gbı
12.2 volta dusunce kamera tamamen kapanıyormus
-
Arkadaşlar ddpai n3 için bu radar park kiti nereden satın alabiriz?
70mai A500S Pro Plus
şu şekilde video ve ilk kaydım, ben görüntüyü gündüz olmasına beğenmedim.
öncelikle 4:3 yaklaşık kare şeklinde , yani 16:9 filan değil, çözünürlük en yüksek bu modda oluyor ama?
ayarlardan 1920x1080 yaparsam ancak 16:9 olacak sanırım.
ayrıca sağ ve solda karartı var görüntüde
bişiyler yanlış mı ayarladım ki
Duration : 3 min 0 s
Bit rate : 22.9 Mb/s
Width : 2 592 pixels
Height : 1 944 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Devrim BOZyoutubeNO20250111 153252 000071Fhttps://www.youtube.com/watch?v=ITE_DjTohWI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Ocak 2025; 2:5:52 >
-
Ben yazasıya siz cevapları bulmuşsunuz. Estağfurullah bildiğimiz kadarıyla, dilimiz döndükçe yardımcı olmaya çalışıyorum. Biz de bilmediğimizi sağ olsun buradaki kullanıcı dostlarımızdan öğrendik.
Tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kullanın.
Teşekkürler hocam . Gece yolculuklarda ekran kapalı iken arka araçların ışıkları rahatsız ediyor mu ?
Görüntü güzelmiş. Ben Youtube'a yüklediğim videolar nedense 4k olmuyor. Bu arada arabanın göğüs kısmı cama çok yansıyor.
-
Torpidonun ön camdaki yansıması, videonuzda şu kısımda oldukça belirgin. Ön havalandırma ızgarasının camdaki görüntüsü belirgin.
Bu yansımanın olmaması için CPL filtre takılması gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X