Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.498
Cevap
873
Favori
1.786.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam tekrar merhaba . Bu araç s500 de 70 mai up02 modülü ile sürekli kayıt mı yapıyor ,yoksa sadece tehlike sezdiği anda mı kayda geçiyor ? park kayıt modülü işleyişi nasıl ? park kayıt modunu seçmeli olarak açma kapama yapabiliyor muyum acaba ? up02 kitin bağlantıları olsun ,ama kayıt işlemi seçmeli olsun bana kalsın gibi bir özellik var mı cıhazda ? ürünü satın aldım geldi , kablolar ortalıkta kendim hatlarını çektim ama inceleme fırsatım olmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 14 Ocak 2025; 12:24:7 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Park modunda tehlike sezme diye bir olay yok hocam, araca başka bir araç vurduktan sonra g sensör devreye giriyor ve uzun pozlama yöntemiyle 10 saniyelik kayıt oluşturuyor. Olay anı ve öncesinin kaydı olmuyor yani.
    Tehlike sezme işi şu an sadece ddpai radar modülünde var. Hareket algılama işini yapan tek seçenek bu modülü ddpai kameraya bağlamak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Sürekli kayıt yapıyor yani park modu kiti ile ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Park modunda sürekli kayıt yapmaz hocam, sarsıntısan sonra kayda başlıyor.

Kayda başlayacağı zaman sadece aküden güç çekecek yani ? O durumda aküyü bitirme riski düşük diye düşünüyorum , yeter ki kit doğru takılmış olsun ?

Yanıtın için teşekkür ederim bu arada

Kitin amacı o zaten, akünün voltajı 12 volta indiği zaman kameranın gücünü kesiyor, marş basması için gerekli voltajı koruyor akünün.
    O da şöyle, uzun süreli parklarda olur devre kesmesi, günlük parklarda o kadar enerji çekmiyor zaten

Sürekli kayıt araç çalışırken normal hızda, araç park halindeyken hızlandırılmış kayıt olarak alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Park halindeki kaydı kamera üzerinden istediğim zaman açma kapama yapabiliyor muyuz hocam ? Bir de sürekli kayıt şeklinde mi darbeye göre mi kayıt yapıyor ?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz kullanıyorum dediğiniz kartınız bu değil mi hocam ?

amazon
    SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I hafıza kartı 128 GB + adaptör ve RescuePRO Deluxe (akıllı telefonlar, aksiyon kameraları veya dronlar, A2, Class 10, V30, U3, 200 MB/s aktarım için)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09X7DNF6G?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTMFZZXZ4P3AFJ2MJBFW&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTMFZZXZ4P3AFJ2MJBFW&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTMFZZXZ4P3AFJ2MJBFW&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

Araç içi kamera Tavsiyesi

Park halinde kaydı açıp kapatabilirsiniz. Kart doğrudur.

• Selamlar,

Jado D330 arka kamera kablosu gerekli. Elinde olan veya temin edebileceğim yeri bilen var mı?

:imdiden teşekkürler.

• Yeni araç aldım araç kamerası öneriniz var mıdır iyi bir şey olsun istiyorum

• qwerr02 Q kullanıcısına yanıt
    Ddpai n5+radar modülü

Park modu darbe sensörü ya da g modunun çalışma mantığı sizin dediğiniz gibi değil. Bildiğim kadarıyla darbe modunda aslında kamera sürekli kayıt alıyor fakat bu kayıt tampon belleğe yazılıyor. Bir darbe algılandığında buffer tampon bellekteki kayıt darbe anından belirli süre (tam emin değilmi ama muhtemelen 10sn) öncesinden itibaren kaydı korumaya alıp aktif kayıt haline getiriyor

• ddpaı mını pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 15 Ocak 2025; 15:18:4 >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    O halde sizin dediğinize göre araç park halindeyken darbe modu ile 24 saat kayıt modu arasında bir fark yok enerji anlamında ikiside aküden aynı enerjiyi çekiyor. 24 saat kayıt almak daha mantıklı o zaman ? Bir yanlışlık olabilir mi ? Youtube’da izlediğim videolarda kamera kapalı konumda bekliyordu kamera darbeyi algıladığı zaman kamera açılmayı bekliyordu ve açılınca kayda giriyordu sanırım. Yanlış mı biliyorum acaba ?

• Ddpai n5 dual radar modülü stoklara girince, n5 dual kamera 500TL zamlandı. Tam bir fırsatçılık.

• fsaktakka kullanıcısına yanıt

Benim arka kamera ve kablo duruyor. Hiç kullanmadım.

• qwerr02 Q kullanıcısına yanıt

• Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı biraz pahalı :(

• 
Sayfa: önceki 16181619162016211622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.