Akü koruma sistemi var çoğu marka'da akü voltajı belli bir seviye altına düşüyorsa ondan olabilir. Bataryasındanda olabilir anlamanın yolu aküsü yeni olan başka bir araçta test etmek |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1596. sayfa)
-
-
İstanbula geldim sorunsuz çalışıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akü kaynaklı Muhtemelen uzun yolda iyice sarj oluyor. Sonrasında Günlük kullanım için voltaj yeterli gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 21 Eylül 2024; 15:22:32 > -
O olabilir bak bişey demem. Acaba ondanmıdır diye bi kaç defa çalıştırdım ama banamısın demedi.
ben 1440P+1080@30fps kullanmayi dusunuyorum
4k 60 fps ceken kamera mi varmis?
-
Viofonun yeni modelleri (a229, a139) aynı anda 4k+2k çekim yapıyor. Bu kameralar yalnız ön kamera olarak kullanıldığında 60 fps seçeneği de vardır .
Viofo a129 duo 2k bile olmamasına rağmen arka kamera takılı olmadığında 30fps/60fps seçeneği var.
4k+2k kayıtlarda her bir kayıt dosyasının boyutu yüksek olduğundan bu kameralarda yazma hızı yüksek ve dayanıklı kart kullanılması uygun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 22 Eylül 2024; 11:36:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kamerayi ekim ortasi kurucam araba gelince
o zaman yine sorarim canvas selecti sana
64 gb fiyatina 128 gb verince kacirmayayim diyorum
-
Kıymetli arkadaşlar affınıza sığınarak 1596 sayfalık konu malum. Ben bir araç içi kamera almayı düşünüyorum yeni aldım arabamı. Ne önerirsiniz f/p bugün şartlarında?
-
Öncelikle kamerayla ilgili beklentilerinizi, ihtiyacınızı belirlemeniz lazım.
Sadece ön kamera mı yoksa ön arka çift kamera mı?
Görüntü kalitesinden beklentiniz mesela?
Park modunda da kullanacak mısınız?
Bataryalı mı kapasitörlü mü?
Gps li mi gps siz mi?
gibi gibi tercihlerinizi belirleyin ki ona göre tavsiye alabilesiniz...
Marka olarak (ben viofo kullanıcısı olarak) viofo modellerini çok pahalı buluyorum ve bu fiyatlarla almınmasını tavsiye etmem. Bunun yanında ddpai ve 70mai modellerinin fiyatları daha uygun ihtiyacınıza uygun modeller alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 22 Eylül 2024; 16:9:28 >
Viofo daha once garantiye yollayan oldu mu? Yakin zaman diliminde
Arkadaşlar merhaba. 5 bin TL’ye kadar araç kamerası bakıyorum. Ön arka olacak şekilde. Kapasitörlü olması tercihim. Ddpai n5 dual incelemelerime takıldı. Bu ürünü önerir misiniz? Alternatif olarak bu fiyat bandında hangi ürünler olabilir? Teşekkürler
n5 hakkinda 2 kamera takinca kapanma vs oluyor diye cok sikayet vardi
z40+arka kamera bakilabilir
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Direkt olarak bu ürünü alsam üstüne obd kablosu alsam iş görür herhalde diye düşünüyorum. Ne düşünürsünüz bu kombinasyon hakkında
Ddpaı Z40 Ön-Arka Kameralı 1944P Ultra Yüksek Çözünürlük 24 Saat Park Modu Akıllı Araç Kamerası
https://www.hepsiburada.com/ddpai-z40-on-arka-kamerali-1944p-ultra-yuksek-cozunurluk-24-saat-park-modu-akilli-arac-kamerasi-p-HBCV00004QJK81?ftid=d2mwaf3syo3v7ax0&magaza=Torima&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
z40 da gps yok yalniz. elzemse baska modele bakman lazim
bir de bu fiyata on arka kamera verirler mi bilmem. saticiyla teyit edersen iyi olur. kutuda arka kamera var mi diye
-
hocam ön -arka kamera ve gps ne tavsiye edebilirsiniz 5K yı geçmeden
-
Hocam önceki arabama 70mai pro 2k almıştım. Fena değildi ama daha kaliteli bir şey olabilir tabi o eski teknoloji en nihayetinde. Benim için önemli olan ön kamera, kayıtları belli sürede otomatik silsin, gece çekimi iyi olsun, araba kapalıyken bir gürültüde acil kayda girsin. Arayüzü uygulamada kolay olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bayadır bu konuyu araştırıyorum. Daha uzun ömürlü olması bakımından kapasitörlü kameralar tercih nedenim.İlave olarak kibar olması açısından ekransız düşünüyorum. Tabi plaka okuması ve gece,gündüz görüş netliği herkesin aradığı standart kriterler. Bu kapsamda GARMİN MİNİ 2 kamera radarıma takıldı. Ancak biraz maliyetli :( Bu kamerayı kullanan oldu mu? Önerebileceğiniz başka kameralar olur mu? Destekleriniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizhanK024 -- 25 Eylül 2024; 17:34:18 > -
Viofo ddpai gibi markalari ankarada elden temin edebileceğim bir magaza dukkan vs biliyormusunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah işe giderken kaza yapıyordum az daha. Kaza olsa bir de suçsuzluğumu ispat etmeye çalışacağım. Sabah sabah uğraş dur sonra. Bir şey olmadı neyse ki.
-
Mal çok. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X