< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1594. sayfa)
-
-
arka kamera kullananlara bir sorum var
arka caminizda film var mi? varsa goruntu karanlik mi oluyor? ya da kameranin yapistigi noktadaki filmi kestiniz mi? nasil yaptiniz?
-
-
kac numara hocam film? ya da gecirgenligi yuzde kac?
youtubeda tam arka kamera lensinin onundeki filmi kesenler olmus
-
2 numara sanırım, ben çektirmedim filmi ama önceki aracımda koyu 3 idi, bu orta koyulukta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pozlama ayarı olan bir kamera alırsanız pozlamayı +1 Arttırabilirsiniz.
-
sanmiyorum oldugunu
redtiger f7pn
film cekilmeden once bi bakarim ne kadar aydinlik olduguna
-
Deneyimleme şansınız oldu mu?
-
bugün kameranın yerini değiştirmek için yapışkanlı bantı sökmek istediğimde ön camda film olduğunu tesadüfen öğrenmiş bulunmaktayım. Kamerayı banttan ayırıp vhb bantı çıkarmaya uğraşırken camdan film ayrılmaya başladı... Film olduğunun anlaşılabileceği hiç bi koyuluk yoktu ve 2017 den beri ben anlayamamışım...
Kameraya etkisini sorarsanız hiç olmadı. 2019 dan beri viofo a129duo kullanmaktayım. Görüntüde bozulma yoktu.Ancak yaklaşık 1 yıldır özellikle ön kamera bozuk çekiyor.
Söktüğüm film bu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam on camlar yasak oldugu icin cok gecirgen, koyu olmayan filmler cekiliyor. ben de on cama kullanmistim ve hic belli olmuyor
o yuzden ozellikle arka cami sormustum
-
cpl filtre almali miyiz? parasini hakeden birsey mi? yoksa olmasa da olur mu?
760 tl kadar bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 12 Eylül 2024; 19:49:18 > -
70mai a510 kamerayı mi home uygulamasına ekleyemiyorum aynı sorunu yaşayan oldu mu
Mi home ile kullanılmıyor, 70mai uygulaması var oradan kullanmanız gerekir.
Kurulumunu yaptım ancak montajı yarın sabah yapacağım kısmetse. O yüzden henüz bir yorum yapamıyorum.
Güneşi engellesin diye taktırıyorlar genelde.
-
Yan camlara güneş ışığını kessin diye koyu filmleri anlarım da ön cama hiç bir koyuluğu olmayan cam filmi çekilmesinin tek mantıklı açıklaması camın kırılma esnasında dağılmasını önlemek olur, aklıma gelen bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymışsın paraya, almışsın viofoyu da tak çıkar çalıştırmak nedir yahu. Viofo seni duymasın elinden alır cihazı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@kadobay bu arada başka yerde yazmışsınız sanırım sizin görüntü belli kullanım sonrası bozulma olmuş sizce bunda da olur mu o kadar para vermemek sanırım daha mantıklı sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9200 bir araç kamerası için bence aşırı fazla bir tutar. Üçte biri fiyata aynı kaliteyi alacağınız cihazlar var, uçup kaçmıyor zaten görevini yapsın yeter.
youtuber isen, bundan para kazaniyorsan, surekli vlog cekiliyorsan, taksiciysen 9 degil 19 bin de verilir.
ama amac bir kaza aninda delil sunmaksa, bu kadar paralar vermeye gerek yok. 1080p bir kamera bile is gorecektir.
ben bu mantikla 4 bin tlye redtiger getirttim yurtdisindan. sansiniz varsa bir bakin derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X