gümrükte sorun çıkıyor mu ? 30 dolar limitine takılıyor mu ? toplam kaç lira tuttu ? memnun musunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badurukan -- 13 Aralık 2024; 8:36:28 > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1609. sayfa)
-
-
montaj 10 dakıkalık iş diyen bırseyden anlamayanlar vardı
dun gıttım kapalı pazar yerıne arızalı kamerayı cıkardım kabloları soktum...sonrada 3m yapıskanlar cama kaynamıs sokulmuyor
bugun yıne gıttım bu sefer wd40 yag sık sonra ıplerle tellerle kaynamıs 3m bantı yarım saatte soktum
heryer batık
sımdı gıdıcem arac ıcı supurme temızlık ıslerı
sonra gıdıcem kamerayı tak kabloyu cek
hani 10 dakıka
-
Forumdaşlar merhaba, Viofo A229Plus 2 kameralı modelini alacağım. Genel amacım seyir halindeyken kayıt alması. Bu husus için hangi hafıza kartı ve kaçlık almak gerekir. Teşekkürler. -
Ayni kamerayı kullaniyorum samsung high endurance kartla. Minimum bu karti alın butceniz varsa max endurance alin paraniz coksa viofonun kendi kartlarina bakabilirsiniz 😃😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triptofan -- 13 Aralık 2024; 11:40:32 > -
Teşekkürler hocam, 128GB’lik Endurance modellerine bakayım. -
İmkan dahilinde park kamerası olarak da kullanmayı düşünüyorsan 256 öneririm çünkü yüksek kalitede ciddi bir yer kaplıyor videolar, haliyle döngüler daha kısa süreli hafızada kalacaktır.
Bir diğer dezavantaj da 2 kamera ile döngü fazla olacağından kartın yazma ömrü hızlı tükenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Aralık 2024; 22:10:2 > -
Öneriniz için teşekkürler hocam. Dedikleriniz mantıklı. -
hıcam diğer sorulara cevap var mıydı acaba -
hocam memnun musunuz? bu arada ben A500s aldım, hep RC06 kamera almıuşlar yanına.
RC11 alsam ne olur ki farkını bulamadım.
-
FArk yok gibi görünüyor sitesinde.
-
Önceki arabamdaki a400+rc06 idi. Şimdi a510 +RC11.
Arka kamera kalitesi bariz belli oluyor. Alacaksanız RC11 tavsiye ederim. -
o işten çok anlamam cevap bilmem
-
tiesfong c10s kac sene oldu pili değiştir değiştir kullan 5 kere pil değişti 10 seneyi gectı hala saglam..bıktırdı calısıyorkene kırdım attım
tip yok ama asırı saglam uretmısler..şimdiki kapasıtorluler uc bes senede bozuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2024; 16:13:53 >
-
1.seçenek...
hiç kamera takılmaması sorun olur..yaya sorunları oluyor..gerı gerı bakmadan gelen araclar sorun oluyor
bu yuzden en azından öne 1 kamera şart,hala takmayanlar olayı kavramıyor
kasko halletsede suc masuma kalabılıyor..pırım yuksek odenır o yuzden pırım yerıne kamera takılması gerekır
ön kamera en onemlısı bu yuzden ekranlı model olursa calıstıgını takıp edersınız
bazıları arkaya kamera takmıyor
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
2.seçenek...
arkaya kamera takılmış hali
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3.seçenek...
arkaya 2 kamera takılmış hali,bırı kabın ıcı ıcın
ya yapıskanlar bıtısık olarak yada lensler bıtısık olarak ıkı sekılde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2024; 16:6:51 >
-
yan kapıları gordugu ıcın kabın ıcı kamera taksammı hala kararsızlık var
-
stok adeti 500 yada 200
satıcıya kaca gelıyor acaba
-
Kabin içi görüntüde direksiyon sağda görünmüş görüntüyü çevirmeniz lazım :) Size önerim, ön ve arkaya normal 2 kanallı iyi bir kamera takmanız. Arka yanlardaki hareketsiz kelebek camlara ayrı şekilde ufak ekransız 2 kanallı ayrı kamera takmanız. Bu şekilde nasıl olur deneyen var mı acaba.
-
ddpai yazılımında aklıma bırsey takıldı onu denedım
kamera kışın tamamen kapasitörde enerjı bıtınce...kontak ılk kademede kamera calısıp hello ddpai dıyor....sız marsa basınca anlık kesıntı olunca,kamera 1 sanıyelıgıne gıt gel yapıp yenıden hello ddpai dıyor
ama bıraz kapasıtor dolduktan sonra yenıden aynısını yapın,o zaman kamerada kesıntı olmuyor
marsa basarken kayıt aynen devam edıyor bu yuzden yazılımı ıyı
kart eror verınce error dıye bır kac kez uyarıyor
formatı telefondan atarken yuzde 50 lerde baglantı kesıldı yıne yaptım yıne kesıldı
ön kamera varken ona takıp onda formatladım yada evde formatlıcaksınız yada yedek kart tasıyın
bıde 2 kamera bırden takınca ayrı ayrı calısmıyorlar
senkronıze olup ses yankısı gıbı acılıs kapanıs seslerı aynı,yanı yazılım ıyı
bazıları detayı sevmez ama yazdık
-
hocam sanki speclerinde bir farkı yok gibi.
fiyat da aynı sayılır ama
-
İki modeli de kullanan olarak RC11 tavsiye ederim, karar sizin. Örnek video atarım hazırda varsa bakayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X