Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fredd_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32.187
Cevap
866
Favori
1.770.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gümrükte sorun çıkıyor mu ? 30 dolar limitine takılıyor mu ? toplam kaç lira tuttu ? memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badurukan -- 13 Aralık 2024; 8:36:28 >
  • montaj 10 dakıkalık iş diyen bırseyden anlamayanlar vardı

dun gıttım kapalı pazar yerıne arızalı kamerayı cıkardım kabloları soktum...sonrada 3m yapıskanlar cama kaynamıs sokulmuyor

bugun yıne gıttım bu sefer wd40 yag sık sonra ıplerle tellerle kaynamıs 3m bantı yarım saatte soktum

heryer batık

sımdı gıdıcem arac ıcı supurme temızlık ıslerı

sonra gıdıcem kamerayı tak kabloyu cek

hani 10 dakıka

• Forumdaşlar merhaba, Viofo A229Plus 2 kameralı modelini alacağım. Genel amacım seyir halindeyken kayıt alması. Bu husus için hangi hafıza kartı ve kaçlık almak gerekir. Teşekkürler.
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Ayni kamerayı kullaniyorum samsung high endurance kartla. Minimum bu karti alın butceniz varsa max endurance alin paraniz coksa viofonun kendi kartlarina bakabilirsiniz 😃😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triptofan -- 13 Aralık 2024; 11:40:32 >
  • Triptofan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, 128GB’lik Endurance modellerine bakayım.
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

İmkan dahilinde park kamerası olarak da kullanmayı düşünüyorsan 256 öneririm çünkü yüksek kalitede ciddi bir yer kaplıyor videolar, haliyle döngüler daha kısa süreli hafızada kalacaktır.

Bir diğer dezavantaj da 2 kamera ile döngü fazla olacağından kartın yazma ömrü hızlı tükenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Aralık 2024; 22:10:2 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler hocam. Dedikleriniz mantıklı.
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    hıcam diğer sorulara cevap var mıydı acaba
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

hocam memnun musunuz? bu arada ben A500s aldım, hep RC06 kamera almıuşlar yanına.

RC11 alsam ne olur ki farkını bulamadım.

• FArk yok gibi görünüyor sitesinde.

Araç içi kamera Tavsiyesi
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Önceki arabamdaki a400+rc06 idi. Şimdi a510 +RC11.
    Arka kamera kalitesi bariz belli oluyor. Alacaksanız RC11 tavsiye ederim.
  • o işten çok anlamam cevap bilmem

• tiesfong c10s kac sene oldu pili değiştir değiştir kullan 5 kere pil değişti 10 seneyi gectı hala saglam..bıktırdı calısıyorkene kırdım attım

tip yok ama asırı saglam uretmısler..şimdiki kapasıtorluler uc bes senede bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2024; 16:13:53 >

• 1.seçenek...

hiç kamera takılmaması sorun olur..yaya sorunları oluyor..gerı gerı bakmadan gelen araclar sorun oluyor

bu yuzden en azından öne 1 kamera şart,hala takmayanlar olayı kavramıyor

kasko halletsede suc masuma kalabılıyor..pırım yuksek odenır o yuzden pırım yerıne kamera takılması gerekır

ön kamera en onemlısı bu yuzden ekranlı model olursa calıstıgını takıp edersınız

bazıları arkaya kamera takmıyor

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2.seçenek...

arkaya kamera takılmış hali

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3.seçenek...

arkaya 2 kamera takılmış hali,bırı kabın ıcı ıcın

ya yapıskanlar bıtısık olarak yada lensler bıtısık olarak ıkı sekılde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2024; 16:6:51 >

• yan kapıları gordugu ıcın kabın ıcı kamera taksammı hala kararsızlık var

• bace3434 kullanıcısına yanıt

Kabin içi görüntüde direksiyon sağda görünmüş görüntüyü çevirmeniz lazım :) Size önerim, ön ve arkaya normal 2 kanallı iyi bir kamera takmanız. Arka yanlardaki hareketsiz kelebek camlara ayrı şekilde ufak ekransız 2 kanallı ayrı kamera takmanız. Bu şekilde nasıl olur deneyen var mı acaba.

• ddpai yazılımında aklıma bırsey takıldı onu denedım

kamera kışın tamamen kapasitörde enerjı bıtınce...kontak ılk kademede kamera calısıp hello ddpai dıyor....sız marsa basınca anlık kesıntı olunca,kamera 1 sanıyelıgıne gıt gel yapıp yenıden hello ddpai dıyor

ama bıraz kapasıtor dolduktan sonra yenıden aynısını yapın,o zaman kamerada kesıntı olmuyor

marsa basarken kayıt aynen devam edıyor bu yuzden yazılımı ıyı

kart eror verınce error dıye bır kac kez uyarıyor

formatı telefondan atarken yuzde 50 lerde baglantı kesıldı yıne yaptım yıne kesıldı

ön kamera varken ona takıp onda formatladım yada evde formatlıcaksınız yada yedek kart tasıyın

bıde 2 kamera bırden takınca ayrı ayrı calısmıyorlar

senkronıze olup ses yankısı gıbı acılıs kapanıs seslerı aynı,yanı yazılım ıyı

bazıları detayı sevmez ama yazdık

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

hocam sanki speclerinde bir farkı yok gibi.

fiyat da aynı sayılır ama Araç içi kamera Tavsiyesi 

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    İki modeli de kullanan olarak RC11 tavsiye ederim, karar sizin. Örnek video atarım hazırda varsa bakayım
  • 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.