< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1607. sayfa)
-
-
Amazonda problem yaşamazsınız hocam. Kargoyla gelirse de iade edersiniz. Hayırlı olsun yeni kartınız 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende yola bu kamerayı beğenerek çıktım. Sonra yaklaşık 1 hafta yaptığım araştırma sonucunda viofo a229 plus aldım hocam 😃 Yeteri kadar araştırma yaparsanız arti özellikleri sizi viofo almaya yönlendiriyor zaten. A500s de kötü bir kamera degil kesinlikle kullanıp memnun olan baya kişi var. Tercih meselesi aşırı garantici olma meselesi diyelim 😃
A229 pro aldım ben de, sandisk max endurance düşünüyorum ama yazma hızı 40mb diyor, 3 kamera için yeterli olur mu bu hız? Eldeli kingston canvas v10 ile yavaş kart hatası aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende 229 plus var 3 kamerali ama 2 kamerasini taktım. Bir sorun yaşamadım. Benimki high endurance. Kameralar 2k 2k 2 tane.
bir karta 3800 tl verdin
dogru mu anladim?
-
araştırdığım kadarıyla viofo a119 mini2 en yüksek 30Mbps bit hızında kayıt yapıyor. 128gb kart ile 9 saatlik sürüş kaydı ve 72 saatlik düşük bit hızı park kaydı yapılabilir. Sarsıntı sırasında G sensörü kaydı korumaya alır heralde ufak bi çarpma oldu. 1 fps 3 fps hızlarında süre çok daha fazla uzayabilir. ben park modu için düşük bit hızı kullanıyorum kesintisiz görüntü ve ses kaydına devam ediyor ve çok az yer kaplıyor. tek kötü yanı çok fazla video kaydı üretiyor. hafıza kartının en geç ayda 1 biçimlendirilmesi öneriliyor. G sensörü çukurlardan vs geçince ara sıra bazı videoları korumaya alıp döngü kapasitesini kısıtlıyor bu videolardan kurtulmak için kartı sık sık biçinlendirin. hafıza kartı olarak viofo sandisk high endurance önermiyor. sizin kamera tek kanallı olduğu için çoğu kartta sorun yaşanacağını sanmıyorum ama 4k ve 2 kanallı kameralarda high endurance ısındığında yazma hızı düşüyor sanırım bu yüzden max endurance öneriliyor. max endurance, high endurance modeline göre 2 kat daha pahalı ama 5 kat daha fazla yazma ömrü var. tasarruf yapmanız için 60fps yerine 30fps kayıt yapmanızı tavsiye ederim görüntüde çok bi fark olmuyor.
-
Adamın canına tak ettiyse artık parayı gözü görmüyor insan.
Ama samsung falan alabilirdi hatta viofo 512 parasına samsung 1tb var. Bir zaman viofo kameralar samsung sd ile düzgün çalışmıyor falan dendi ben o arada aldım 128gb kartı 3 4 seneye yakındır sorunsuz kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
viofo da sonucta birisine fason yaptiriyor karti
nasil bir ozelligi varmis ki 3800 tl istiyor
ben redtiger on arka kamerami aldim 4 bine
-
Hocam sizin kullandığınız modelin 2 kameralısını hedefim olarak belirledim, indirim durumunda almak için takibimde. Kullanıcı deneyiminizi paylaşır mısınız rica etsem.
Hocam montajını yaptım ve kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Görüntü kalitesi vs. de internetten kamera ile çekilmiş videolar var bulabilirsiniz. Kısaca alın takın ve unutun lazım olduğunda her zaman hazır olarak bekleyecektir sizi 😃😃
ddpai z50 kameram var type-a to type-c kablo ile çok sağlıklı çalışırken type-c to type-c kablo ile çalışmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.aracımda enerji alabileceğim type-a hiç yok dikiz aynasında type-c çıkışı var çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts1967 -- 5 Aralık 2024; 19:7:31 > -
Kamaranın ihtiyacı olan gücü sağlayamıyor olabilir mi hocam , belki w çıkış gücü düşüktür. Aldığız kablo da sorunlu olabilir eğer ilk yazdığımla alakalı olmadığını düşünüyorsanız .
Ek olarak type a zorunluysa aşağıdaki dönüştürücü çözebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
c to c kablo ile araç,duvar şarjı,powerbank hiç biri ile çalışmadı. ne zamanki a tipi kablo ile gelen enerjiyi aldı o zaman çalışıyor .Bu sorun ile ilgili bir çok yabancı kaynakta soru sorulduysada çözüm bulunamamış.a to c sorunu adaptörle aşılacak.
-
Buradaki öneriler ve araştıralarım sonrası viofo a229 plus 2 kameralı model ve park kablosunu satın aldım. Kullanan vardı illaki. Montajı yaparken dikkat etmem gereken özel bir durum varmı ? Bilgi verirseniz sevinirim. İlk kez aracıma kamera alıyorum.
Hocam kaça maliyetiniz oldu? İzmir’de 500 liraya montaj yapıyorlar ön arka.
Sigorta kutusu vs işlem yoksa kuruluma para verilmez. İki eli olan herkes yapabilir. Kamera görüntüsünü uygulamadan canlı hizalayıp yapıştıracaksınız, sonra kabloları yukarı döşeme içlerine, ön kapı fitilleri içlerine verip ilerleyeceksiniz, gözünüzü korkutmasın. Ben belki 8-9 kez arkadaşlarımın araçları dahil montaj yaptım. Kabloları tavan döşemesi ve kapı fitillerine yedirmesi uğraştırıyor. Ön kamera için sürücü-yolcu hangi taraftan gelecekse kablo, torpido veya direksiyon altında da uygun yerlerden geçirin, ayağa takılabilecek kabloları elektrik bandı veya çift taraflı bantla uygun yerler tutturun hem görüntü bozulmaz hem kabloya temas olmaz. Arka kamera için ise tavan döşemesinden arkaya kadar yedire yedire ilerleyeceksiniz. 70mai için arka kamera kablosu 1mt fazla kalıyor mesela. kapı üstleri ve arka cam üstüne dünyanın kablosunu yedirdim ben. Atla deve değil basit işlem, birkaç youtube videosu izleyip de yaparsınız korkmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 6 Aralık 2024; 11:5:2 >
-
Hepsiburadadan 7800 tl kamera 540 park kablosu
N11 dende 448 tl 128gb samsung evo hafıza kartı
-
Kameranın yerini iyi belirleyin yapışkan bant tek seferlik yapışıyor. Kağıt bant kullanarak hizalama yapabilirsiniz. Sileceğin silmediği alana lensi getirmeyin. Arka kamerada cam rezistanslarını klavuz olarak kullanabilirsiniz. Lensin rezisdansa gelmemesine dikkat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X