Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.195
Cevap
866
Favori
1.770.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 mai m300 ekransız modelde kayıt ısıgı sola baktıgı ıcın ayna ustune takınca arada kaydı ısıgına bakarak ızlersınız daha ıyı

• sayfada herkes ya öne yada ön ile arkaya takıyor

hiç kimse 3 cu bır kamera takıp iç kabini kaydetmıyor galıba

oysakı cogu soruna bakarsanız genellıkle yan kapılarda olusuyor,yanı on ve arka kameranın gormedıgı yerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 28 Kasım 2024; 0:1:43 >
  • Merhabalar arkadaşlar dün yolda bir sıkıntı yaşayınca araç kamerası almayı düşündüm sadece ön cam için kullanacağım aracım gsr ile uyumlu . Dikiz aynasının altında sensörler var aynanın yanına takılacak küçük işimi görecek sorunsuz bir model önerebilir misiniz? Denizli de yaşıyorum yazın sıcaktan pil için sorun olabiliyor sanırım teşekkürler
  • https://www.hepsiburada.com/arac-ici-kameralar-c-26027

sec begen al ddpai ile 70mai ler ıyıdır ucuz

taksilerede kamera zorunlulugu geldı fıyatlar katlamazsa ıyıdır

• mostof_love M kullanıcısına yanıt

Sıcak bölgede oturduğunuz için tavsiyem viofo vs1 olabilir, viofonun tüm kameraları kapasitörlü, eğer park halinde de çekmesini isterseniz aküden güç alma tesisatını da alabilirsiniz

• Arkadaşlar,

Araç içi kamera almak istiyorum.

Kamerayı çakmak soketine takayım, dikiz aynasına iliştireyim, araçtan inince tık diye alıp yanımda götüreyim istiyorum.

Tavsiye edebileceğiniz ürünler neler olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Sıcak bölgede oturduğunuz için tavsiyem viofo vs1 olabilir, viofonun tüm kameraları kapasitörlü, eğer park halinde de çekmesini isterseniz aküden güç alma tesisatını da alabilirsiniz

Teşekkürler
  • Merhaba. Elektrikli araç sahibiyim, Ioniq 6.

Aracım için park halinde de kayıt yapan ya da en azından sarsıntı sensörüyle kayıt yapmaya başlayan bir kamera ihtiyacım var. Öneri ve tavsiyelere açığım. Montajı konusunda da yardıma tecrübeler doğrultusunda yardıma ihtiyacım var.

Teşekkürler şimdiden.

• mostof_love M kullanıcısına yanıt

Hem kapasitörlü hem fiyatı uygun ve sadece ön camda kullanacaksanız ddpai mini pro f/p ürün... Temmuz ayında 1400 tl ye oğlumun aracı için almıştım. Çekim kalitesini beğenmiştim. Geçen hafta da kendi aracım için 1350 tl ye denk getirdim aldım henüz takmadım. Bu arada kendi aracımda 6 yıldır viofo a129 duo takılı ancak bir yıldan fazladır özellikle ön kamera görüntüsü oldukça kötüleşmişti... Ben de denizlide oturuyorum ve buranın sıcakları en kalitelisinin de görüntü çiplerinin içine ediyor o yüzden artık pahalı modelleri gereksiz görüyorum

• Kapasitörlü olunca ne oluyor, sürekli konuda kapasitörlü ifadesi geçiyor.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Yazın araç içi 50 60 dereceleri gördüğünden sıcaklık ısınan pili daha da ısıtıp patlatma , şişme, akma riskinden korkanlar için hocam. Mantıklı bir korku özellikle ege, akdeniz ve güney doğuda olunca. Viofo a119 u neredeyse 8 senedir kullanıyordum hala da canavar gibi ama aracımı Tesla ile değiştirince boşta kaldı. Pilli bir model olsaydı çöpü boylamıştı çoktan :) Viofoyu park modunda güvenlik amaçlı kullanmak için akü tesisat seti ile kullanmak da mümkün. Bendeki viofoyu uzun kablo alıp usbli çoklu prize bağladım , ev güvenlik kamerası olarak görevine devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 1 Aralık 2024; 0:23:44 >
  • geçen gün araca birisi çarptı 2 günlük kayıt bulamıyorum. park kaydından dolayı kayıtlar silinmiş 128gb yetmedi bana o yüzden 512 alacağım 256 sipariş verdim ama onu iptal edip 512'ye geçeceğim imkanı olan varsa mümkün olan en yüksek hafıza kartını alsın, viofo a119 mini2 512gb'a kadar destekliyor.

ayrıca, park modu fps için 1 en hızlı 10 en yavaş gibi ayar bilgisine sahip biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iburak -- 3 Aralık 2024; 10:18:21 >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt

viofo'dan şaşmayın hocam. yıllardır kullanıyorum rakiplerine göre pahalı ama parasının hakkını veriyor.

• iburak İ kullanıcısına yanıt
    Evet 512 cok daha fazla kayit tutacaktir. Viofonun kendi kartları da var onlara da bakabilirsiniz. Sanirim fps i artirdikca saniyede çektiği kare sayisi artiyor yani boyut artar. 1 fps daha az 10 fps daha cok yer kaplar. 1 saniyede çektiği fotoğraf sayisi olarak düşünebiliriz. Cok hareketli bir yerde durmuyorsa araba hareket algıladığında kayda baslayacak sekilde ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde gereksiz goruntuleri kaydetmez.
  • Triptofan kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iburak -- 3 Aralık 2024; 10:23:29 >

70mai a500s hoşuma gitti hocam. :)

Hocam 2k kayıt almayın 1080 gayet yeterli kaliteyi düşürün merak etmeyin hersey berrak şekilde görünecek

• Gabriel TR kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler hocam az önce 512gb viofo hafıza kartını sipariş verdim. biliyorum çok gereksiz oldu 256gb'da yeterdi ama her seferinde araca vurup kaçanlardan bıktım.

telefonları açmıyor vuran şahıs elimde kamera görüntüleri olsa karakola gidecektim direkt.

Bende high endurance kullanıyorum hocam. Support onermediyse bile bence kullanılabilir bir kart herkes düz sd kartla kullaniyor hemen sorun yaşayan da var 2 3 yıldır sorun yaşamayan da 😃 hatta şöyle soyleyim çocuğun odasında Xiaomi kamera var bende ona 32 lik normal bir kart almıştım a101 den o da 3.5 senedir sorunsuz çalışıyor 24 saat kayit modunda😃 demem o ki endurance kartlar bence sorun cikarmaz en azindan kisa vadede 2 3 sene diyelim
  • Triptofan kullanıcısına yanıt

aynı düşünüyorum high endurance da kullanılabilir ama support ile az önce yazıştım nuh diyor peygamber demiyor. bana 512gb viofo dışında kart göster dedim gösteremedi :)

viofo 512gb sipariş verdim artık. dün sinirle amazon'dan 256gb'da sipariş vermiştim iptal etmeye çalışıyorum onu da :)

a119 v3 var diğer araçta 128gb'ı ona aktarırız artık :)

• 
Sayfa: önceki 16041605160616071608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.