Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.512
Cevap
874
Favori
1.787.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende transporter var, kamp işi tatil yapıyorum genelde, geceleri araçta kalıyoruz ailecek. Bu nedenle benim için şart gibi bir şey.
    Ayrıca modülün içinden odb park kiti kablosu da çıkıyor zaten park modunda kullanmak için böyle bir kablo 800-1000 arası verilecekti, birde elektrikçi falan, bunda odb girişli olduğu için kendin takabilirsin direk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt

ben de daha yeni 70mai A500s almıştım, +arka kamerasını. 3900tl ye.

ön kamerasının 16:9 olmaması beni rahatsız etti baya.

Bahsettiğiniz bu aşağıdaki model arka kamera dahil daha ucuz.

A500s'e göre + veya - si nedir acaba? Araç içi kamera Tavsiyesi 

diyafram açıklıkları aynı görünüyor.

Sensör ebatı ki bu da gece çekimi için çok önemli, o bilgiyi bulamadım.

outdated bir model almışım hissi oldu. Bu arada a500s in ekranı var boşuna maliyet aslında. kullanmıyoruz zaten.

Araç içi kamera Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Ocak 2025; 12:21:2 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

aldım ama daha monte edemedim yarın inşallah takacağım kutusunu içeriğini çeker atarım

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

ben 5 sene xiaomi 70mai pro olanını bodrumda kullandım.

pili şarj tutmuyor olmasına rağmen sorunsuz çalışmaya devam ediyordu. Aracı satarken üzerinde bıraktım, ddpai mini pro alıp geçtim ama eskisinin görüntü kalitesi baya iyiydi.

• Bugün yeni aldığım ddpai n5 dual ve radar modülünü monte ettirdim.monte eden usta görüntüsünü çok beğendi.ancak kayıtlar 1 dakikalık.kayıt süresini nasıl değiştirebilirim arkadaşlar?

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bende togg var ona takmayı düşünüyorum ama biraz kararsızım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

bende de c4x var ve bir kaç ay oldu alalı, montajını kendim yaptım. Kabloyu gizleyerek 12v soketine taktım. Eski aracımda sigorta kutusuna bağlamıştım.

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben park modu ile kullanmayı düşünüyorum aküden bağlantı çekip. Biraz video izledim bu konuda ama dediğim gibi kararsız kaldım. Park halinde çarpma vs olursa kayıt almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ue-Gazi

Merhaba;

Viofo A229 Pro 3 Kameralı

Viofo HK4 A329, A229, T130 ve A119 Mini için Type-C Park Modu Bağlantı Kiti

Viofo Tüm Kamera Serileri için BTR200 Kablosuz Bluetooth Uzaktan Kumanda

Viofo Fuse Tap Micro Tip Sigorta Kutusu Bağlantı Aparatı

Samsung EVO Plus microSDXC Hafıza Kartı 256 GB

ile aranıza katıldım. Yarın kendim montajını yapacağım.

Az önce kendim montaj, ayar ve ilk sürüş/park kaydını bitirdim. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 19 Ocak 2025; 18:43:27 >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Benim araç da skoda ve kamera çakmaklığa bağlı. Park halinde kayıt yapmaya devam ediyor. Sorun olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ue-Gazi

Az önce kendim montaj, ayar ve ilk sürüş/park kaydını bitirdim. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor her şey.

Bu sabah araç marş almadı. Bu akşam araca takviye yaptım çalıştı, aküyü doldurdum ve şimdi park modunu devre dışı bıraktım.

Dün park modu bağlantı kitini 12.4v olarak ayarladım. Yazılımdan da park modu döngüsünü 24 saat olarak ayarladım. Park modu bağlantı kitinin ayarını ne yapmam lazım. Ya da neden aküyü bitirmiş olabilir.

Akü Koruma Voltajları

• 11.8v
    • 12.0v
    • 12.2v
    • 12.4v

Arabada Varta D24 12V 60Ah 540A Akü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 20 Ocak 2025; 21:17:27 >
  • Ddpai n5 dual kameranın montajını bugün tamamladım, odb girişinden güç alıyorum, araç çalışmazken radar modülü devreye girmiyor. Park modunda kullanmak için odb girişine güç kablosunu takmak yeterli değil midir?, odb nin yanında AAC ve 24h modu var ikisni de denedim ama araç çalışmazken kayıt alma işini yapamadım.
    İki tane mesaj gelmiş uygulamadan. Düşük voltaj nedeniyle cihaz kapatıldı diye. Ama ben araçtan inice yeşil ışığın sönmesini bekleyip radar modülü açacak mı diye zaman kaybetmeden deneme yaptım. Akünün zayıflayacak kadar beklemedim. Araç içi kamera Tavsiyesi

• N5 dual almayı düşünüyorum arka kamera arka cam da cam filmi olduğunda bir zararı olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Viofo a129 duo kameramın park modu kullanımında akü problemini 2-3 kez yaşadıktan sonra park modu kullanımını devre dışı bıraktım. Kimbilir belkide voltaj seçici kitteki akü koruma devresi sağlıklı çalışmıyordur ve akü voltajını marş çeviremeyecek değere düşürüyordur.

• qwerr02 Q kullanıcısına yanıt
    Ben bugün arkadaşın golfe montaj yaptım, geceyi bilmem ama gündüz normaldi kayıt.

• kadobay kullanıcısına yanıt
    Benim de n5 dual de araçtan çıktıktan sonra 12.4 v akü korumasını seçince üç dakika kayıt yapıp kapanıyor. 11.8 en düşüğü seçince 6 dk falan kayıt yapıp kapanıyor.
    Araçtan ayrılınca park moduna geçmeyip kayda devam ediyor, onu çözemedim bir türlü, odb girişinde AAC ve 24h modu var ikisini de denedim aynı. Kitapçığında mor renk yanmaya başlayınca park moduna geçer yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 21 Ocak 2025; 16:2:15 >
  • akü 12 volt 60 amper

aslında 12.8 volt 60 amper

bu voltu akudekı plaka ıle kımyasal sıvı ıle depolayarak uretımde ona gore ayarlanıyormus

aracın calısması ıcın ıttırdıgı guc 12.8 voltmus...zamanla aku plaka ve kımyasal sorunundan dolayı aku 12.6 sonra 12.4

dıye ınıyor...en son 12.1 voltta arac zor calısırmıs yanı 12 volt bıtık aku demekmıs arac calısmazmıs

sarj dınamosu 12.9 volt ıle tersıne reaksıyon ıle akuyu +1 deger fazlalıkla doldururmus

park modu kıtınde ıkı deger arasında calısıyormus

ust deger ıle alt deger yanı ust deger 12.8 volt sonra alt deger 12.2 volt gbı

12.2 volta dusunce kamera tamamen kapanıyormus

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Biz şimdi kameralarımızı mevcut akümüzle park modunda kullanamayacakmıyız. Bir de yeni akümü alacağız, alacağımız aküyle de park modunda sıkıntıya ne zaman düşeceğiz, mevcut aküm iyi durumdaydı, anlamadım bu işten bir şey.

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Park kiti belirlediğiniz voltaja gelince kesmemiş, bu sıkıntı yüzünden bendeki park kiti kutusunda bir köşede duruyor.

• murat18100 kullanıcısına yanıt

Park kitinde kameraya iki faz girişi var ACC ve (sürekli akım) +12v. Kontak kapatıldığında ACC akımı kesildiğinden park moduna geçiş yapıyor. Aslında park modunda daha düşük enerji kullanıyor ama yine de akü voltajını sömürüyor. Hele ki araç dizelse en ufak voltaj eksikliğinde marşa gücü yetmiyor.11,8 voltla marş yapıldığında tık der sadece o voltaj aracı çalıştırmaz bile.

Benim aracımda park modundayken en fazla 5-6 saat kayıt yapıyor akabinde voltajı kesiyordu.

Velhasıl park modu kullanımı genelde herkes için sıkıntılıymış demek ki

• 
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.