Bildirim
araç içi kamerada hayal kırıklığına uğradım (2. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
gece led inden memnun olmayan arkadaşın düşünemediği bir mevzu var sanırım.
aracın far ları zaten yeterince aydınlatacaktır. haaliyle kamera çekiminde bir kusur olmayacaktır diye düşünüyorum. -
Benim Canon MiniDV video kamera gece karanlığında bundan çok daha iyi ya. Üstelik öyle led, ışık vs. yok. Üstelik gündüz çekim modunda çekilen görüntü aşağıda. Birde gece çekim moduna alsam......
İşte gece çekim görüntüsü.
http://www.youtube.com/watch?v=6wLUbjDHOTE
Kaça aldınız. O da önemli. -
Bire bir aynı ürünü yakın zamanda alıp beğenmediğimi forumda bir iki kez ifade etmiştim. Zaten bir hafta kullandıktan sonra hafıza kartı arızası verdi, başka kartlar denememe rağmen aynı sorun devam edince söküp, kadavraya ayırdım. Çin malı bu ürün gündüz çekiminde bile diğer araç plakalarını alacak netliği çoğu zaman sağlayamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
quote:
Orijinalden alıntı: AliUmut07
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
aradaki 1-2 saniyelik kaybı kafanıza takarsanız başınız ağrır tabi. o rada olcaksa olacağı varmış der geçersiniz.
Karanlıkta çekme olayı ise tamamen kalite ile alakalı dandik lensi ve sensörü varsa makina ne yapsın
+1. yalnız makine diyelim biz ona.
bir makina mühendisliği öğrencisi olarak MAKİNA diyorum daha bir ağır hava katıyor
yalnız harbiden öyle demek daha hoş geliyor kulağa.
-
1-2 saniyelik kesiklik normal.. Dosyayı bölüyor o anda..
Bina güvenlik sistemleri de yapar bunu.. Devasa uzunlukta videolar oluşursa kullanışsız olur..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sabah 10 dan berı 6 saatlık kayıt yaptım gecede kaydettım
araba farı ondekı araca cok vurdugu ıcın plaka gorunmuyor ısık cok fazla gelıyor ve yansıyor ondekı aractan
geceleyın araba farı yeterlı oldugu anlar var ama yokus cıkarken ınerken egımlerde veya kenardakı lambalarla ısık çakısmasında yeterlı ısık gelmıyor
ornek vıdeoları eklerım ama anca yarını bekleyın -
Yolda çok çok kötü bi görüntü yok.
Sonuçta bu HD falan değil,ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,40 dolarlık dandik webcam bozması kamera.Çok birşey beklememek lazım.
Bir de,geniş açı çekiyor,normal kamera gibi tek boyut değil yani.
Bu kamera aksiyon kamerası değil,ispat kamerası.Aksiyon çekeceğim diyorsanız GoPro akar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: günerkanat
Bire bir aynı ürünü yakın zamanda alıp beğenmediğimi forumda bir iki kez ifade etmiştim. Zaten bir hafta kullandıktan sonra hafıza kartı arızası verdi, başka kartlar denememe rağmen aynı sorun devam edince söküp, kadavraya ayırdım. Çin malı bu ürün gündüz çekiminde bile diğer araç plakalarını alacak netliği çoğu zaman sağlayamıyor.
Senin bu yorumlarin oldurecek beni
DSG'ci amca
Kadavra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saatlerce kaydetseydi,şöyle kaliteli bi görüntü falan elde edebilseydik cazip gelirdi bana aslında...ne biliyim,gez,toz,sonra geriye sar sar seyret...ilginç bi hobi işte -
sanırım gerçekten HD kamera değil sahte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 16 Kasım 2012; 3:46:42 > -
80 liralık kameradan fazla birşey beklemeyin,kıytırık Çin malı sonuçta.
İyi birşey istiyorsan bunlara bakacaksın,çok pahalı ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.
http://www.goproturkiye.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=52
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
80 liralık kameradan fazla birşey beklemeyin,kıytırık Çin malı sonuçta.
İyi birşey istiyorsan bunlara bakacaksın,çok pahalı ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.
http://www.goproturkiye.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=52
o kamera araçlar için uygun değil aksiyon kamerası o
şunların çekim kalitesi kusursuz 1080p çekiyolar ama fiyatlarıda iyi
http://www.dogcamsport.co.uk/minidvr-hd-bullet-camera-systems.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 16 Kasım 2012; 4:13:01 >
-
buraya bakan admin arkadaşlar,araç içi kamera konuları her zaman dh arşivinde dursa güzel olur google aratmasında dh çıkınca burda bunların yazması güzel oluyor
mesela ben arattım inceledim ve çok detaylı bilgi bulamadım,kullanan kişiler yazsa bile bazı konulara girmiyorlar,yukarıda ek bilgi yazan kişilerin,yazdıkları gayet açıklayıcı olmuş...ben dün 6 saat kayıt yaptım ve 3 ayrı hafıza kartı kullandım
1 tane hafıza kartımda 15 er dakkalık videolarda sorun yok 4 gb hafıza kartın 3.5 gb ı dolmuş zaten ben o kısımda başka hafıza kartı ile değiştirdimki,içindeki videolar silinmesin
çok ilginçtirki 4gb başka sağlam hafıza kartımın sadece 1.5 gb dolmuş ve kalanı boşken içindeki video sayısı 4 tane 15 dakkalıktır,ve ilk videoları silmiş üstüne kaydetmiş
diğer taktığım hafıza kartındada böyle yapmış,ayrıca 1 tane 15 dakkalık videom bozuk çıktı açmadı
cihazda yazılımsal hatalar var sık sık kilitlendi ve resetlemek sorunda kaldım,belkide resetten dolayı ilk videolar silindi,bak şimdi aklıma geldi iyimi,bunuda deneyeyim
ayrıca gece çekimi kötü ve kamera gündüz çekimide eh idare eder,bendeki kamera lensi PICT model...zaten daha önce başka kamerada yaptığım incelemede PICT modeller çok iyi çekmiyordu...samsung çip olan SUNPO modeller çok iyiydi
demekki araç içi kameranın bu modellerini bu firma yapıyor kamerası ondan kötü,zaten seside kötü kaydediyor,ama sunpo kameralar daha iyi,ama hangi modelde onlar var bakıp test etmek lazım
arkadaşlar ürünü internetten görmeden almak risktir,en iyisi elde inceleyin alın,verdiğiniz paraya yazık,ben keşke 300 tl ye tayvan malı kamera alsaydım pişman oldum 80 tl zarardayım
zaten bunun lcd ekranını zırt pırt kapa aç çevir yaparken çat diye ses geldi,çin plastiği hemen kırılıyor
cama yapışan vantuzu gün içinde düşmedi,akşam saatlerinde 2 kez yerinden çıktı ve yere düştü,vantuz silikonu çok sert yapmışlar,çin plastiği,çöpten yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Kasım 2012; 6:16:18 >
-
-
ön cama yapılan montajla 140 derece açı kayıt yapsa bile,sizin aracınız bir cizme çarparsa bunu kaydediyor yani aracın sağ ve sol ön kısımları kayıt ediyor neye çarptığınız belli oluyor
ama sol veya sağ yandan ve çamurluğa çarpan araçları görmüyor,zaten bunun için sorun kamerada değil konulan yerde,mesela aracın arka camına yapıştırınca ve öne çevirseniz o zaman aracın yanlarınıda görür
videolarımda kırmızı ışıkta dururken hemen 2 metre önümdeki aracın plakası net okunuyor ama araçlar ilerleyince mesela arada 10 metre oldumu plaka okunmuyor,zaten bunlar kanıt kamerası bir şeye çarparken tam dibine geldiğiniz anda plaka okunuyor
daha gelişmiş kamera almak lazımki 20 metre ötesinide okusun
gece ledi hikaye aslında,80 tl ye iş yerlerine takılan yuvarlak iş yeri kameraları bile çok güzel gösteriyor geceyi gündüz gibi vede kırmızı yanan ledleri oluyor ama nedense bu kameralarda kullanmamışlar
iyi lens alırsanız far ışığı yeterlidir
ben geceleyin şehir ışıklandırmasında iyi görüntü aldım denenebilir,ama şehirler arası yolda,yol kenarı ışıklandırması yok sadece far ışığı var ve sarı renk ışık,bazı araçların beyaz ışığı daha iyi gösteriyor
-
-
ee nasıl iyimi
eve gidince geceyide eklerim -
-
quote:
Orijinalden alıntı : baris195
21 kişi bakmış bişi diyen yok
Her iki videoda fonda çalan müzik iptal etti beni arkadaşım.
edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 16 Kasım 2012; 23:12:18 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X