Şimdi Ara

araç içi kamerada hayal kırıklığına uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse olumsuz yanlarından bahsetmemiş,detaylı yazanda olmamış,bugün aldım ve 5 saat inceledim menüsünden özelliklerine kadar
    bunların 2 dakka,5 dakka,15 dakkada bir döngü kaydı var,mesela döngü kaydını yaparken 05.00 da bitiyor ve 00.00 dan yeniden başlıyor o sırada 1 veya 2 saniye kadar bekleme süresi varya o sırada olay olursa nasıl kaydedicek,bu bir sorun
    diğer sorun önde yer alan gece görüş dedikleri ledler,hiç bir işe yaramıyor
    foto makinalarındaki flash ışığı görevi görüyor,ledler yanınca sadece 1 metre öteyi aydınlatıyor,2 metre ötesini karanlık gösteriyor çünkü fotoğraf çekerkenki ledler gibi görev görüyor
    1 metre öteye kadar beyaz ışık saçıyor hepsi o,elde kamera ile cisimlere yaklaşırsanız çekiyor,yolu falan çekmiyor,gece araçların far ışıklarında hafifçe kameraya kaydeder oda zor seçilir hepsi o
    alan kişi bunları düşünüp alsın

• Üstüne bir depo mazot verseler takmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Üstüne bir depo mazot verseler takmam.

isteyen olursa video eklerim epey bir çalışma yaptım şu an başım bile ağrıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 14 Kasım 2012; 19:12:22 >
  • Marka - model bilgisi de verirseniz daha iyi olur. Çok başarılı ürünler de var.
  • marka carcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Marka - model bilgisi de verirseniz daha iyi olur. Çok başarılı ürünler de var.

+1 işini çok iyi yapanlarda var.Ne kadara almıştınız.
  • ben normal güvenlik kamerası koymayı düşünüyorum. kayıt cihazı felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw araç içi kamera
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben çekimleri izledim kaliteli bir şey alırsanız cok iyi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradaki 1-2 saniyelik kaybı kafanıza takarsanız başınız ağrır tabi. o rada olcaksa olacağı varmış der geçersiniz.

Karanlıkta çekme olayı ise tamamen kalite ile alakalı dandik lensi ve sensörü varsa makina ne yapsın
  • Çok iyi markalar var sizin ürün dandik.
  • Beğenmediyseniz iade edin. Tüketici hakları denen bir şey var. Kimseyi de suçlamayın kötü yanları falan filan diye. Ona batmayan 2 saniyelik bekleme sana batmış olabilir.
  • inceleme için tşkler,bir video olsa daha net bilgi sahibi oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

aradaki 1-2 saniyelik kaybı kafanıza takarsanız başınız ağrır tabi. o rada olcaksa olacağı varmış der geçersiniz.

Karanlıkta çekme olayı ise tamamen kalite ile alakalı dandik lensi ve sensörü varsa makina ne yapsın

+1. yalnız makine diyelim biz ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

aradaki 1-2 saniyelik kaybı kafanıza takarsanız başınız ağrır tabi. o rada olcaksa olacağı varmış der geçersiniz.

+1. yalnız makine diyelim biz ona.

bir makina mühendisliği öğrencisi olarak MAKİNA diyorum daha bir ağır hava katıyor

• gündüz çekim kalitesinden memnunmusunuz peki ?
  • Video paylaşırsanız daha bir ikna oluruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Video paylaşırsanız daha bir ikna oluruz. :)

yarın takıp deniz kenarına geziye gidebilirim ormanlık yerden gidicem çekim yapınca atayım daha iyi olur,gündüz çekim iyi görüntüde iyi ona lafım yok ama gece çok kötü balkona çıkıp denedim bişi göstermiyor
    öndeki gece görüş ledi tamamen uydurma,adam flash patlayan beyaz ışığa gece görüş demiş yayılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

gündüz çekim kalitesinden memnunmusunuz peki ?

ben 80 tl ye hd olanından aldım ve vga modunda kullanıyorum kalitesi çok iyi ve evde oda ışığında bile çok aydınlık çekiyor
    gündüz daha nettir yarın denicem
    bu arada gece boş durmadım hafıza olayına girdim

mesela 4 gb sd kart taktım buna 2 dakkalık ayar çektim her 2 dakkada bir 1 tane video kaydediyor ve başka videoya geçiyor ard arda 50 tane bile video kaydeder her biri 2 dakkadan oluşuyor
    isterseniz 15 dakka lık videolar halınde ayarlayın ama sadece ayarı bu sureklı 2 saat yok her 2 dakkada bır 15 dakkadabır dıye gıdıyor
    ben 4 gb ı doldurdum mesela 3.9 gb doldurdum ve 50 mb bos bıraktım
    1 tane 15 dakkalık kaydedıyor ve hafıza kart dolu dıyor ve yenıden sıfırdan kaydedıyor

son vıdeoyu sılıp ustune cekıyor..taki siz hafıza kartını tamamen bosaltana dek
    yanı önceki 50 videoyu silmiyor sonuncuyu sılıp sılıp yukluyor,bu yuzden hafızayı sık sık bosaltmak lazım,zaten menude hafıza format sıkkı var
    eğer hafıza bos olmazsa,o zaman kısa surede dolar ve son vıdeoyu yukler sıler ustune gene yukler,eger park edıp bır yere gıtsenız bırı carpsa,aradan yarım saat sonra gelıp baksanız o vıdeoyu bulamazsınız
    bırde ekranı acıp kapama dugmesı var o guzel mesela gıderken ekrana bakmıcaksanız dugmeye basın kapatın,bazı modellerde ekran hep acık vede 2 ınc lcd ekrana zarar verebılıyor

hd modla vga mod arasında fark goremedım,sadece pc de ızlerken pencere buyuk yada kucuk oluyor,goruntu aynı goruntudur
    vga modda 32 gb karta 19 saatlık goruntu kaydedıyor
    bende 4 gb var vede 2 saat goruntu kaydedıyor,15 dakkalık parcalar halınde toplamda 2 saat goruntu
    32 gb hafıza kartları 60 tl cıvarı olabılıyor ben gerek duymadım,zaten araba ıle gıderken olay olursa dıye kullanıcaksanız 4 gb yeterlıdır ve hafızayı bosaltmasanız bıle 15 dakkada bır son vıdeoyu sıler yukler,olay anında durdurun kartı cıkarın tamamdır
    gun ıcınde hafızayı bosaltsanız bıle 2 saat sonra gene dolar ve son vıdeoyu sıler kaydeder o yuzden dedım,bunların yazılımı böyle işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Kasım 2012; 2:00:01 >

• gunduz cekımıdır bunda kamera tumsek ayna gıbı cekıyor 140 dereceyı kapsıyor

http://www.youtube.com/watch?v=wkrYFJ6gXqc&feature=youtu.be

bu gece cekımınde ıse onunde gece ledı falan yok uydurmadır sadece 1 metre oteye kadar beyaz ısık yayıyor

http://www.youtube.com/watch?v=2y3UiopoYig&feature=youtu.be

ir lensmiş haaa haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Kasım 2012; 2:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

gunduz cekımıdır bunda kamera tumsek ayna gıbı cekıyor 140 dereceyı kapsıyor

http://www.youtube.com/watch?v=wkrYFJ6gXqc&feature=youtu.be

bu gece cekımınde ıse onunde gece ledı falan yok uydurmadır sadece 1 metre oteye kadar beyaz ısık yayıyor

http://www.youtube.com/watch?v=2y3UiopoYig&feature=youtu.be

ir lensmiş haaa haaa

Hocam Gece Ledini Bence:D Biraz Yanlış Anlamışın Sen :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.