Şimdi Ara

Araç içi kameraya 128 gblık sd kart takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öyle çok kaliteli olmayan yaklaşık bir dakikalık çekim dosya boyutu 160 mb larda olan bir araç içi kameram var . 32 gb lık sd kart takınca sorunsuz kayıt alıyor ama yaklaşık 3 saatlik kayıtlı çekim yapıyor . Sonra eskilerden silerek kaydetmeye devam ediyor . Ben de daha uzun süre kayıt tutabilsin diye 128 gblık sd kart aldım taktım . Cihaz eğer takılan sd kart uyumlu dosya sisteminde değilse 'cihaz kayıt başlatılamadı' şeklinde uyarı veriyor ama sd kartı algılıyor . Daha sonra cihaz üzerinden sd kartı biçimlendir diyorum ve kayıt başlıyor . Amma velakin yaklaşık 88-89-90 dakikalık kayıtlardan sonra kayıt almayı kesiyor cihaz . 160 mb lık kayıtlar devam ediyor ama geriye dönük izlemek istediğimde simsiyah bir ekran ve hiç bir görüntü olmuyor . Bilgisayarda açmak istediğimde ise bozuk dosya şeklinde uyarı veriyor .

İnternette biraz araştırdım .32 gb a kadar olan sd kartların çalışma sistemi 32 den sonraki sd kartın dosyalama sistemleri farklıymış sanırım . Şu fat 32 ex fat ntfs vs şeklinde .

128 gblık sd kartı programlar ile fat32 sistemi ile formatladığımda hafıza kartını kayıt cihazı görmüyor . 128 gblık sd kartı kayıt cihazı üzerinden format attığımda ise dosya sistemi bilinmeyen şeklinde çıkıyor .Exfat şeklinde bilgisayarda format attım ntfs şeklinde format attım yine cihaz sd kartı görmüyor . Bahsettiğim gibi kayıt cihazı kendi biçimlendirdiğinde ise yaklaşık 90 dk lık kayıtlardan sonra kaydı durduruyor , bozuyor .

Bu işten anlayan ve bir çözüm önerisi olan var mı acaba ? Yoksa kayıt cihazı dandik olduğu için 32 gblıktan daha büyük bir boyutta olan sd kartları kullanamayacak mıyım ? Bu arada farklı 128 gblık sd kartlar denedim , onlarda da sonuç değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 6 Temmuz 2019; 11:48:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.