Şimdi Ara

Araç içine ve plastiğine hangisi ? F/P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şöyle acayip acayip ürünler kullanmayın.

Anlayın artık yıllardır detayla uğraşan kişiler gerek bu forumda gerek başka mecralarda bas bas bağırıyorlar. PARLAKLIK TEMİZLİK DEĞİLDİR.

Aracın içi için fırça ve apc ile güzelce temizleyin sert plastikleri. Ardında ille de koruyucu/parlatıcı birşey yapacaksanız en güvenlisini yapın. Tavsiyem auto finesse spritz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara-sıra kullanıcısına yanıt

Bakalim insallah bim a101 dekilerden iyi olsun da :)

Arac kalendar insanlarin bindigi 1.2 symbol zaten bmw,merso olsa neyse is gorur bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Symbol bile olsa almak zor eskiden olsa neyse artık symbolde mercedes sayılır

• Bilinmedik ve evde kendiniz ürettiğiniz ürünleri kullanmayın. Bu işler için yapılan ürünleri tercih ediniz. Yoksa her hafta dükkanıma gelip"usta şunu sürdüm de aracın içi rezil oldu ne olur düzelt" diyen arkadaşlara katılırsınız.

Not. İşlem başta vermediğiniz paradan fazla tutuyor:-)))

• CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

İnstagramda 250 tl pasta cila yazan bir yere yazdım adama dedim malzemeleri ben alayım 100 tl makine kullanım parası yani işçilik vereyim dedim,yok dedi :)

Baskı balata setimi ben alıp gidiyorum usta 200 tl işçilik alıp takıyor oto yıkamacılar çok açgözlü.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Birincisi 250 tl ye pasta cila bu devirde olmaz.Zaten siz de 9 saatlik (bizde yaklaşık bu kadar sürüyor) işçiliğe 100 tl yapan yer bulursanız bana da haber verin.Boşuna dükkan,stopaj,işçi.vergi,ve işletim masrafları ile uğraşmayayım.

Lütfen arkadaşlar herkesin yaptığı iş değerlidir.Dükkan işletmenin maliyetlerini bilmeden şu fiyata yapmazsa açgözlü diye kimseyi itham etmeyin.bu devirde en ucuz dükkanın kapısını açmanın maliyeti yaklaşık 170 TL ki bu giderler, sabit gider.Hani yeme içme hani işçi hani çay kahve hani sigorta hani ...

Ben size 100 tl vereyim gelin bir tane araca pasta yapın.Ama işin hakkını vererek.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir...

• CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

Galerici arkadasa yazdim onun dukkaninin onunde yapacagiz varmis malzemeleri. Isi olmayan aylik sabit geliri olmayan adama 250 tl, 2500 tl gibi su ekonomide.

O hep yapip satiyormus luks araclarina falan en ekonomik cozum bu. Ped,pasta ve cila alip gidecektim gerek yok dedi.

• Kolay gelsin o zaman.Umarım güzel bir sonuç alırsınız...

• Atas çoğu cok bilinen markadan iyidir. Detailing merakınız varsa bu yönde forumlar var. Atas'in hizli cilasini da tavsiye ederim. Piyasadaki bilinen, bilinmeyen nerdeyse her markayı deneyip kullanmış biriyim.

• vallet pronun apc ürününü kullanıyorum

https://www.hepsiburada.com/valet-pro-classic-all-purpose-cleaner-ic-ve-dis-genel-temizleyici-sprey-500-ml-p-OTBKDIC4500MLRTU?magaza=yamaclardetailing

detay fırçasıyla birlikte çok güzel temizliyor bence bu parlatıcılardan uzak durmak gerekiyor bu ürün hem temizliyor hemde aracın o ilk günkü orjinal görüntüsünü veriyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.