Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan500

Tabiki herkese hitap etmiyor olabilir. Ama ben Türkiye de satılanlar içinde Blacksys çift kameralılar içinde en iyisi. Ben bulamadım. Bulupta tavsiye edenide göremedim. Siz dahil.

Aynen Türkiye çift kamera dediğinizde en mantıklı seçim ama 350 tl ödemeye değmeyecek çekimler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

İyi geceler arkadaşlar son zamanlarda kronik bir sorun ile karşılaşmaya başladım araç kameram da micro sd hatası vermeye başladı genelde micro sd kartı bi görüyor bi görmüyor daha sonra bilgisayara takıyorum çalışıyor sizde böyle bir durum oldumu ilk başlarda gayet güzel çalışıyordu hatta 2 gün önce aydın didim den dönerken koca eli dil ovasında zincirleme kaza yaptım tam işe yarıyacakken araç kaydetmedi sinir oldum nedir bu durum micro sd kartlar arızalı olsa neden bilgisayarda öalışıyor nedenini bilen varmı acaba yada başına gelen oldumu

Tuncay bey durumu satıcıya bir yazın bakalım nasıl bir çözüm üretecek. Ben 32 gb lık kart kullanıyorum böyle bir hata hiç olmadı.

• quote:

İyi geceler arkadaşlar son zamanlarda kronik bir sorun ile karşılaşmaya başladım araç kameram da micro sd hatası vermeye başladı genelde micro sd kartı bi görüyor bi görmüyor daha sonra bilgisayara takıyorum çalışıyor sizde böyle bir durum oldumu ilk başlarda gayet güzel çalışıyordu hatta 2 gün önce aydın didim den dönerken koca eli dil ovasında zincirleme kaza yaptım tam işe yarıyacakken araç kaydetmedi sinir oldum nedir bu durum micro sd kartlar arızalı olsa neden bilgisayarda öalışıyor nedenini bilen varmı acaba yada başına gelen oldumu

Tuncay Bey geçmiş olsun,

ilk önce her iki kartta aynı sorunu yaşıyor musunuz bunu tespit edin derim? ön kameranın kartı takılı kalsın arka kameranın kartını sökün test edin, sorun yoksa bu sefer tersini yapın ön kameranın kartını çıkartıp arkayı takın ve test edin.

Bu şekilde hangi kart yuvasında sorun var veya kartta sorun var tespitini yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Farklı bir hafıza kartınız varsa onunla bir test edin,

olmadı Olgun Bey'in daha önce bana önerdiği format atma yoluna bakın,

en son çare satıcı firma ile yazışmak olacak.

Aklıma gelen müdahale yolları bunlar, umarım sorunu çözersiniz.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Neden Türkiyeye kaliteli cihazları resmi olarak getirmiyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan500

Neden Türkiyeye kaliteli cihazları resmi olarak getirmiyorlar anlamıyorum.

Benim tespit ettiğim odisu s1 denen kamera novatek 96650 Türkiye garantili iyi bir kamera ama bir kusuru var pilli. Özellikle türkiye sıcak bir ülke olduğu için artık kapasitörsüz cihazlar çok sıkıntı çıkartabiliyor.

Pil aşırı sıcaklarda şişip çok çabuk bozulabiliyor, akıyor.

O yüzden Yurtdışı Kapasitör kullanan A118c yada G1Wc öneriyorum herkese.

• @by_fx

Önerilerinizi denedim aslına bakarsanız daha önceden bir kaç kere yapmıştı bende ciddiye almadım neyse sd kartların yerini değiştirdim bir kaç kere sök taktan sonra bi sorun olmamıştı en son didimde aşırı sıcaklar olduğundan dolayı gölgede 45º sıcaklık vardı kameraya el değilmiyordu bu defa sd kartların ikiisinide çalıştıramadım ama şu an bilgisayarda çatır çatır çalışıyor. Yarın bi takıyım bakalım sonuç ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

nerden aldınız hocam.

https://shop.pier28.com/index.php/dashcams/panorama-x2-dual-channel-dashcam-no-memory-no-gps.html

ve

https://shop.pier28.com/index.php/accessories/panogps-gps-logger-for-panorama-s-x2.html

Gps alıcısı buradan Paypal ile aldım.

Olgu kardeş bu GPS kutunun içinden çıkmıyormu. onu ayrıcamı satın alıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Akr3pKraL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

nerden aldınız hocam.

https://shop.pier28.com/index.php/dashcams/panorama-x2-dual-channel-dashcam-no-memory-no-gps.html

ve

https://shop.pier28.com/index.php/accessories/panogps-gps-logger-for-panorama-s-x2.html

Gps alıcısı buradan Paypal ile aldım.

Olgu kardeş bu GPS kutunun içinden çıkmıyormu. onu ayrıcamı satın alıyorsun...

Evet

• Arkadaşlar sd kartlar sağlammış her ikiside bilgisauarda çalıştı galiba bendeki kamera eski kayıtları silmiyor şişiyor sonrada görmüyor. Bende bilgisayarda formatlayınca çalışıyor sizde durum nedir kendi otyomatik siliyormu
  • quote:

Arkadaşlar sd kartlar sağlammış her ikiside bilgisauarda çalıştı galiba bendeki kamera eski kayıtları silmiyor şişiyor sonrada görmüyor. Bende bilgisayarda formatlayınca çalışıyor sizde durum nedir kendi otyomatik siliyormu

Başka kartla denediniz mi ?

Pier28 ile iletişime geçin yardımcı olacaktır.

Başka micro Sd kartlar ile denediğinizde aynı problem devam ederse güncellemekte bir seçenek olabilir kamerayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Ağustos 2015; 9:05:41 >
  • tuncayeren kullanıcısına yanıt
    Bende şu ana kadar kendi siliyor, hatta görüntüleri almadan sildiği bir doğu gezim vardı, ona çok üzüldüm
  • Olgu kardeş şimdi ben kaç gündür pier28 den jon diye birisiyle pazarlık içindeyim. tabiri caiz ise adamın benini yaktım ve en sonunda tamam dedi.
    panorama X2 + GPS+ Lexar 64 GB iki adet+ bonus olarak 'PANO360 14 dolar değerinde apartı bonus olarak veriyor. toplamda 410 dolara anlaştık.

gönderdiği mail

Kime: yücel
    jon@pier28.com
    Ok that's good, I'll help you this time. Agreed $410 (not included extra shipping)

I'll manually refund after you check out.

Acaba kandırma gibi bir durum yaparmı sizler almışsınız daha tecrübelisiniz.
  • quote:

Olgu kardeş şimdi ben kaç gündür pier28 den jon diye birisiyle pazarlık içindeyim. tabiri caiz ise adamın benini yaktım ve en sonunda tamam dedi.
    panorama X2 + GPS+ Lexar 64 GB iki adet+ bonus olarak 'PANO360 14 dolar değerinde apartı bonus olarak veriyor. toplamda 410 dolara anlaştık.

gönderdiği mail

jon@pier28.com
    Ok that's good, I'll help you this time. Agreed $410 (not included extra shipping)

Yapmaz satıcı dürüst.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Olgu kardeş şimdi ben kaç gündür pier28 den jon diye birisiyle pazarlık içindeyim. tabiri caiz ise adamın benini yaktım ve en sonunda tamam dedi.

gönderdiği mail

jon@pier28.com

Yapmaz satıcı dürüst.

olgu kardeş birde fiyatı nasıl ne diyorsun o micro sd cartlardan iki tane illa gerekiyormu normal fiyattan 50 dolar indrim yaptı birde o cama takma aparatı veriyor 14 dolarlık 64 dolar avantaj gibi görünüyor ama seninde fikrini alabilirmiyim.

Siz kargo ücreti ödedinizmi.

Shipping Method

UPS
    Worldwide Expedited $124.86
    Worldwide Express $132.25
    FedEx
    International Economy $97.31
    International Priority $105.08
    USPS
    Priority Mail International $56.40
    Discount Codes

bu seçenekler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3pKraL -- 15 Ağustos 2015; 23:23:10 >

• quote:

quote:

quote:

gönderdiği mail

jon@pier28.com

Yapmaz satıcı dürüst.

olgu kardeş birde fiyatı nasıl ne diyorsun o micro sd cartlardan iki tane illa gerekiyormu normal fiyattan 50 dolar indrim yaptı birde o cama takma aparatı veriyor 14 dolarlık 64 dolar avantaj gibi görünüyor ama seninde fikrini alabilirmiyim.

Siz kargo ücreti ödedinizmi.

Shipping Method

UPS
    Worldwide Expedited $124.86
    Worldwide Express $132.25
    FedEx
    International Economy $97.31
    International Priority $105.08
    USPS
    Priority Mail International $56.40
    Discount Codes

bu seçenekler var?

Ben Micro sd kartları hep Türkiye den alma taraftarıyım. Usps kargo için ben 25-30 $ mı ne ödemiştim o seçenek olmalı ama sizde neden o kadar yüksek mebla tutmuş anlamadım mantıksız geldi.

• Akr3pKraL A kullanıcısına yanıt
    Ebay ilanı satıcı Pier28 gene ve Türkiye gönderim kargo ücreti normal olması gerektiği gibi 25$

Amerikadan USPS ile bu boyutlarda kutu maximum 25 $ tutuyor tecrübe ile sabit

Usps en iyisi.
    Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bende bugun Panorama X2 siparişimi verdim. CPL Filtre ve GPS'de aldım. İnşallah bi sorun çıkmaz. Gümrük ve kargo yönünden tereddütlerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkila

Bende bugun Panorama X2 siparişimi verdim. CPL Filtre ve GPS'de aldım. İnşallah bi sorun çıkmaz. Gümrük ve kargo yönünden tereddütlerim var.

Satıcı çok sağlam sıkıntı yok. Kargo USPS amerika kargosu oda problemsiz.

Esas Türkiye'ye girdikten sonra kargonuzu takip numarası ile takip edin ve gümrük tamamen şans işi.
  • quote:

CPL filtre ne işe yarıyor.
  • quote:

quote:

CPL filtre ne işe yarıyor.

Güneş gibi etkenlerde daha iyi çekim yapıyo ve kamera lensini koruyo.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.