Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 777_E

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kaynak :http://www.blackboxmycar.com/pages/cowon-capsule-aw2-review

Eksik yanlarında video kalitesinin çok iyi olmadığı bahsedilmiş :

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

Li-Po battery. Around 8Mbps bit-rate.

Kısaca çok kötü...

Evet. İzmirliyim hemşehrim =)
    Örnek videoları izlediğimde güzeldi. Ama pil olayından emin değilim. PANORAMA X2'nin COWON'dan iyi özelliklerini belirtebilirseniz memnun olurum. Cowon'u beğenme sebebim ufak olmasıydı ama neticede hangisi daha kaliteli ise ve gerektiği durumda bize net bir görüntü verecekse onu tercih ederim.

Walla Cowonda netlik kötü yani ayrıca pilli oluşu izmir yaz günlerinde aracın içinde 50 dereceyi geçen sıcaklarda ne yapar bir dezavantaj.

Minik birşey istiyorsanız illa ki panorama değil Mini 0806 konusunu inceleyebilirsiniz. 84 $fiyatı iki tane alsanız 168 $ yapar. Extra işlemci soğutucusu ve hava delikleri ile güzel kameradır.

http://forum.donanimhaber.com/m_105750437/tm.htm

Mini 0806 incelemenizi de okudum. Plaka okuma, gündüz ve gece şartlarındaki netlik göz önüne alınırsa Panorama mı yoksa Mini mi?
    Ayrıca mini incelemenizde xaomi yi aksiyon kamerasından bahsedilmiş. Araç kamerası olarak kullansak onun plaka okuma, gündüz ve gece şartlarındaki netliği nasıldır?

Yani Xiaomi araç kamerası olarak zahmetli olur. Her seferinde tak çıkart kaydı aç kapa vs. Gps desteğide yok. Ama olurmu olur netliği güzeldir.

https://dashcamtalk.com/forum/threads/xiaomi-yi-vs-panorama-x2-gearbest-com.10853/

Panorama park modu özellikleri ve gps desteği olarak her zaman öne çıkar.

O zaman panorama alacağız inşaallah.
    Bu cihazı nerede bulabiliriz ve gps vb. gerekli aparatları nelerdir ve hepsini en ucuza nereden temin edebiliriz?

1. Msj + videolarda anlattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Menüde bulduğu uydu sayısı vs gösteren bir bilgi ekranı yokmu yoksa benmi bulamadım Bana 1.02.07 yüklü gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Menüde bulduğu uydu sayısı vs gösteren bir bilgi ekranı yokmu yoksa benmi bulamadım Bana 1.02.07 yüklü gelmiş.

Yaw next next star uydu receiver mi bu

• quote:

quote:

Menüde bulduğu uydu sayısı vs gösteren bir bilgi ekranı yokmu yoksa benmi bulamadım Bana 1.02.07 yüklü gelmiş.

Uyduyu bilmem ama benim alanım navigasyon oradan alışkınım bu bilgi ekranına. Hatta üretici firmasına yazdım yollayın dil dosyasını Türkçe yapalım diye bakalım haber gelir sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Uyduyu bilmem ama benim alanım navigasyon oradan alışkınım bu bilgi ekranına. Hatta üretici firmasına yazdım yollayın dil dosyasını Türkçe yapalım diye bakalım haber gelir sanırım.

• Bu arada eğer 3 kabloda doğru bağlı ise park modunda ekran bir süre sonra kapanıyor. Hareket olursa açılmıyor ama kayıt yapıyor ancak araç darbe alırsa ekran açılıyor ve acil kayıt yapıp bir süre sonra tekrar kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 7 Ekim 2015; 21:50:09 >
  • quote:

Bu arada eğer 3 kabloda doğru bağlı ise park modunda ekran bir süre sonra kapanıyor. Hareket olursa açılmıyor ama kayıt yapıyor ancak araç darbe alırsa ekran açılıyor ve acil kayıt yapıp bir süre sonra tekrar kapanıyor

Yani beğendiniz mi

• Güzel cihaz ama maalesef pek becerikli yazılımcıları olduğunu sanmıyorum. Kartlardaki şikayetleri okudum epey ve 24 saattlik bir park mode testi için bıraktığımda aldığım mesaj aşağıda ve maalesef formatlamadan düzelmiyor. En işe yarayacağı zaman bunu yaparsa sıkıntı olur.

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 8 Ekim 2015; 10:09:58 >
  • quote:

Güzel cihaz ama maalesef pek becerikli yazılımcıları olduğunu sanmıyorum. Kartlardaki şikayetleri okudum epey ve 24 saattlik bir park mode testi için bıraktığımda aldığım mesaj aşağıda ve maalesef formatlamadan düzelmiyor. En işe yarayacağı zaman bunu yaparsa sıkıntı olur.

Ben hiç bundan yaşamadım ama belki kart modelinden yapıyordur ?

• Model ayrımı olmamalı bu tip cihazlarda,yazdım bakalım adamlara ne diyecekler

• quote:

Model ayrımı olmamalı bu tip cihazlarda,yazdım bakalım adamlara ne diyecekler

Pier28 ilgilenecektir. Hatta bir arkadaş whats up üzerinden iletişim kurup konuşuyordu

• Pier satıcı :) ben direk Kore'deki mühendisi buldum. Bi ton şey yaptırdı yarın döner sanırım bakalım

• quote:

Pier satıcı :) ben direk Kore'deki mühendisi buldum. Bi ton şey yaptırdı yarın döner sanırım bakalım

Pier satıcı ama well know member :) çok bilgili bi tip

https://dashcamtalk.com/forum/members/pier28.1595/

https://www.facebook.com/Pier28inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Ekim 2015; 19:13:09 >

• Bunu görünce dumur oldu Park modunda darbe sayacı saymıyor. Hımmm demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 8 Ekim 2015; 19:33:39 >
  • OlguErhan danışmanlığından sonra bende Panorama X2 aldım. Kendisine teşekkür ederim. Yakın zamanda bağlantılarını kurup kullanmaya başlayacağım.
    Ticari takside kullancağımdan, hergün 500km ile 700 km yolu kayıt edecek. Kısaca anasından emdiği süt burnundan gelecek. Öyle haftada bir iki saat değil, günde 12 saat kayıt yapacak.
    Benim kutudan bez kılıf çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonKano

OlguErhan danışmanlığından sonra bende Panorama X2 aldım. Kendisine teşekkür ederim. Yakın zamanda bağlantılarını kurup kullanmaya başlayacağım.
    Ticari takside kullancağımdan, hergün 500km ile 700 km yolu kayıt edecek. Kısaca anasından emdiği süt burnundan gelecek. Öyle haftada bir iki saat değil, günde 12 saat kayıt yapacak.
    Benim kutudan bez kılıf çıkmadı.

Abuuuu ben bile şu an kameranın yerinde olmak istemez dim
  • Arkadaşlar benim alacaklarım:
    PANORAMA X2
    PANOGPS
    Quadlock Adhesive Mount - Twin Pack
    Quadlock Universal Adaptor - Universal Fit.

Hafıza kartlarını Türkiye'den almayı düşünüyorum. Eklemem gereken birşey var mı acaba? Ya da benim siparişimle siparişini birleştirmek isteyen varsa irtibata geçebilir.

Başka bir konu da "V 2.0 CPL FILTER". Ne işe yarar? Alsam olur mu? Almasam eksiklik mi?

• quote:

Arkadaşlar benim alacaklarım:
    PANORAMA X2
    PANOGPS

Hafıza kartlarını Türkiye'den almayı düşünüyorum. Eklemem gereken birşey var mı acaba? Ya da benim siparişimle siparişini birleştirmek isteyen varsa irtibata geçebilir.

Başka bir konu da "V 2.0 CPL FILTER". Ne işe yarar? Alsam olur mu? Almasam eksiklik mi?

Filitreye bence hiç gerek yok çünkü gece çekimlerini karartır

Liste okey

• quote:

quote:

PANORAMA X2
    PANOGPS

Liste okey

Pier28'e fiyatta indirim yapmasını rica ettim. Zaten elimde 2 adet var. İndirim yapamam dedi. Sinir etti beni

• quote:

quote:

quote:

PANORAMA X2
    PANOGPS

Liste okey

Pier28'e fiyatta indirim yapmasını rica ettim. Zaten elimde 2 adet var. İndirim yapamam dedi. Sinir etti beni

İndirim yapmıyorsa vay onun haline zaten arkadaş Amerikada oradan kestirmeden işini bitirir

allah onların evlerine ateşler salsın
    yuvalarını yıksın
    birliklerini bozsun
    duygularını sinelerinde bıraksın
    önlerini kessin
    bişey olmaya imkan vermesin

https://youtu.be/bPNS4efIyTM?t=20s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Ekim 2015; 13:42:53 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.