Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

Arkadaşlar benim alacaklarım:
    PANORAMA X2
    PANOGPS
    Quadlock Adhesive Mount - Twin Pack
    Quadlock Universal Adaptor - Universal Fit.

Hafıza kartlarını Türkiye'den almayı düşünüyorum. Eklemem gereken birşey var mı acaba? Ya da benim siparişimle siparişini birleştirmek isteyen varsa irtibata geçebilir.

Başka bir konu da "V 2.0 CPL FILTER". Ne işe yarar? Alsam olur mu? Almasam eksiklik mi?

Filitreye bence hiç gerek yok çünkü gece çekimlerini karartır

Liste okey

Pier28'e fiyatta indirim yapmasını rica ettim. Zaten elimde 2 adet var. İndirim yapamam dedi. Sinir etti beni

İndirim yapmıyorsa vay onun haline zaten arkadaş Amerikada oradan kestirmeden işini bitirir

allah onların evlerine ateşler salsın
    yuvalarını yıksın
    birliklerini bozsun
    duygularını sinelerinde bıraksın
    önlerini kessin
    bişey olmaya imkan vermesin

https://youtu.be/bPNS4efIyTM?t=20s

Abartma istersen adam sadece indirim yapmadı
    Bu arada kutu içerisinden çakmak şarjı mı çıkıyor yoksa akü bağlantısı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 777_E 7 kullanıcısına yanıt
    Akü bağlantısı.

• Olgu bey,
    panorama x2 arka kamerayı aracın iç görüntüsünü çekmek için kullanmak istiyorum ticari taksi olduğundan güvenlik ve bazı istenmeyen durumların delil olması açısından. Kullanmak istiyorum, küçük ve gizlenir olduğundan. Nasıl bir verim alırım acaba.
    Ayrıca ana ünüte mini kamera arasındaki orjinal kablo çok uzun. Daha kısa mini hdmi kablo kullansan olur mu?
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonKano

Olgu bey,
    panorama x2 arka kamerayı aracın iç görüntüsünü çekmek için kullanmak istiyorum ticari taksi olduğundan güvenlik ve bazı istenmeyen durumların delil olması açısından. Kullanmak istiyorum, küçük ve gizlenir olduğundan. Nasıl bir verim alırım acaba.
    Ayrıca ana ünüte mini kamera arasındaki orjinal kablo çok uzun. Daha kısa mini hdmi kablo kullansan olur mu?
    Teşekkür ederim.

Gayet güzel verim alırsınız. Kısa kabloda kullanabilirsiniz
  • Teşekkür ederim ustadım.
  • quote:

Teşekkür ederim ustadım.

Taktınız mı 1-2 resim iyi olurdu

• Erhan bey nasipse yarın elektrik bağlanrılarını yapacağım. Kısa bir mini usb kablo alındığında komple resim yükleyeceğim.
  • arkadaşlar panaroma x2 güle güle kulanın yedi kişi olmuşuz hepinize saygılar.
  • Ben derim ki PilotCam GS300...

https://www.facebook.com/Arac-Kameras%C4%B1-Sahipleri-T%C3%BCrkiye-100341636974026/

Birde bu sayfa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeugma2008 -- 16 Ekim 2015; 19:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeugma2008

Ben derim ki PilotCam GS300...

https://www.facebook.com/Arac-Kameras%C4%B1-Sahipleri-T%C3%BCrkiye-100341636974026/

Birde bu sayfa...

Gs300 kapasitörlü güzel bir kamera severim kendisini

Birçok arkadaşıma hepsiburada üzerinden tavsiye etmişimdir :

http://www.hepsiburada.com/pilotcam-gs300-arac-ici-kamera-pm-otdlrgs300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 16 Ekim 2015; 19:47:07 >

• erhan bey, panorama x2 arka kamerasını içerisini çekmesi için kullanacağım. O yüzden arka kamera için kutuda gelen kablo çok uzun.
    Onun kısasını nerde bulabilirim acaba?
  • quote:

erhan bey, panorama x2 arka kamerasını içerisini çekmesi için kullanacağım. O yüzden arka kamera için kutuda gelen kablo çok uzun.
    Onun kısasını nerde bulabilirim acaba?

Elektronikçilerden micro usb kablo olması lazım dı.
  • Burayada el atsammı ne Kamera alımı ile çincenin alakası ne yahu. Alman malı yazan vw bile sahtekar çıktı bizde çince öğrendik hep beraber

这台相机是美好的

Birde form değil forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Ekim 2015; 22:54:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Burayada el atsammı ne Kamera alımı ile çincenin alakası ne yahu. Alman malı yazan vw bile sahtekar çıktı bizde çince öğrendik hep beraber

这台相机是美好的

Birde form değil forum

你是搞笑的兄弟和我:)早晨笑,

• Şu lanet micro usb to micro usb kablonun biraz kısa ve yumuşak olanını bulamadım sinir oldum. Gelen sert ve çok fazla uzun

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    G1W-C kullanıyorum. Kablo geldiğinde oldukça yumşaktı. Ama zamanla bu yumşaklığı kaybetti. Muhtemelen alacağınız kabloda iklim şartlarında ileriki dönemlerde sertleşecek.
  • Yine olgu hocam yine kamera :) pahaliymis ama deger. Asil onemli olan incelemesigim icin kusura bakmayin gece kendi bataryasi olsa da kaydetse diye dusunuyorum ne güzel olur gerci o zaman da calmaya calisirlad

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Yine olgu hocam yine kamera :) pahaliymis ama deger. Asil onemli olan incelemesigim icin kusura bakmayin gece kendi bataryasi olsa da kaydetse diye dusunuyorum ne güzel olur gerci o zaman da calmaya calisirlad

+ - ve ACC bağlantısı var zaten bataryaya gerek yok x2 de

• quote:

Şu lanet micro usb to micro usb kablonun biraz kısa ve yumuşak olanını bulamadım sinir oldum. Gelen sert ve çok fazla uzun

Hocam usb kablolae 4 ucludur. + - ve datalar. Sizin istediginiz kablolar sarj odakli kablolae. Usb 1 gibi. Onlae incedir sadece + - vardir. Bulabilirsiniz genelde usbden sarj edilen data transferi yapilmayacak urunlerin yaninda verirler. Pratikte hepsi 4 uclu ancak usb 1 ler 2 kablo 2 ler 3 kablo vs diye dusunun.

Usb 1 kablo vs diye aratin yine kalin plastikten yapabilirler ama bulmaniz daha kolay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Yine olgu hocam yine kamera :) pahaliymis ama deger. Asil onemli olan incelemesigim icin kusura bakmayin gece kendi bataryasi olsa da kaydetse diye dusunuyorum ne güzel olur gerci o zaman da calmaya calisirlad

+ - ve ACC bağlantısı var zaten bataryaya gerek yok x2 de

Hocam yoksa o zaman akuden yiyecek gece :) akim degerleri hesaplanip akunun ortalama omur kisalmasi da ortaya cikar uzun vadede kar mi zarar mi bakilir

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.