Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamerayı kargo yapmamı istiyor ama anladığım kadarıyla satılık X2 stoklarda olmadığı için değişim yerine tamirat yoluna gidecekler.

Yarın kamerayı kargo yapacağım, bakalım ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 7 Aralık 2015; 11:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Kamerayı kargo yapmamı istiyor ama anladığım kadarıyla satılık X2 stoklarda olmadığı için değişim yerine tamirat yoluna gidecekler.

Yarın kamerayı kargo yapacağım, bakalım ne olacak?

Fabrikadan değiştireceğiz demiş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur
    Bugün kargoya verdim ama Postaneden gümrüğe takılma riski olduğunu söylediler umarım öyle bir sorunla karşılaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

sanırım bu en iyi araç kamerası? ama 300 dolar çok ben vermem

Dünyanın en iyi araç kamerası diyebiliriz, uygun fiyatlı f/p ürünü G1W-C tercih edebilirsiniz

Malesef bu ürün için Türkiye de $ için 3 kat para farkı ödediğimiz için bütçemizi aşıyor,

Peki hocam bu cihazlar elektrigi nerden aliyor? Arac kamera org sitesinde inceledim pil omru falan sunuyordu bunlar elektrigi aractan almiyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

sanırım bu en iyi araç kamerası? ama 300 dolar çok ben vermem

Dünyanın en iyi araç kamerası diyebiliriz, uygun fiyatlı f/p ürünü G1W-C tercih edebilirsiniz

Malesef bu ürün için Türkiye de $ için 3 kat para farkı ödediğimiz için bütçemizi aşıyor,

Peki hocam bu cihazlar elektrigi nerden aliyor? Arac kamera org sitesinde inceledim pil omru falan sunuyordu bunlar elektrigi aractan almiyor mu?

Bu konuda incelediğimiz Panorama X2 enerjisini aracın sigorta kutusundan alıyor yani gene tüm araç kameralarında olduğu gibi enerji araç aküsünden geliyor.

Ayrıca diğer kamera modelleri enerjilerini genelde araç çakmaklığından alırlar.

Eğer aracınızın enerjisini kullanmak istemez, kabloya dokunmam diyorsanız Xiaomi Yi aksiyon kamerasını kendi pili ile kablosuz olarak araç kamerası şeklinde kullabilirsiniz.

Nitekim pili 1 saatte biter, pil değiştirirsiniz. Yedek pilleri 3 $ dır.

Saat başı pil değiştirmem diyorsanız Extra satın alacağınız 2400 mAH lık pili ile 3.5 saat aralıksız çekim yapabilir.

Daha uzun çekim isterim derseniz 16.000 lık gene Xiaomi Yi nin powerbankına bağlarsınız size 10 saat çekim sunar.

https://www.youtube.com/watch?v=tgsPgCa2zy4

https://www.youtube.com/watch?v=Yd31IKE69-A

• Kamerayı dün firma teslim almış ve bugün yenisini kargo yapmışlar giderken sorun yaşamadım umarım dönüş yolunda da sorun yaşamaz ve rahatça teslim alırım.

Firma çok kaliteli, özelikle John Bey, çok yardımcı oldu
  • quote:

Kamerayı dün firma teslim almış ve bugün yenisini kargo yapmışlar giderken sorun yaşamadım umarım dönüş yolunda da sorun yaşamaz ve rahatça teslim alırım.

Firma çok kaliteli, özelikle John Bey, çok yardımcı oldu

Evet allahtan Türk satıcılar gibi değiller

Bende ilk aldığımda arka lense içeriden bi toz kaçmış ve görüntüde hafif bir leke oluyordu hemen yenisini kargo edelim demişlerdi. Daha sonra elimle tık tık vurarak çözdüm ve yollamayın dedim okey

Dünyanın bir ucu dahi olsa hizmet alabilmek güzel.

Üzüldüğüm konu Pier28 sanırım bu modeli artık satmıyor. Belki yakında yeni modeli çıkar.

Şöyleki 2.5 K çeken araç kameraları dahi çıktı, yakında 4k bekleniyor ben Panorama dan vazgeçebileceğimi sanmıyorum

Firmadan gönül rahatlığı ile alış veriş yapılabilir, benim ihtiyacım olacak ve firmanın satış portföyünde olan ürünleri artık sadece buradan alacağım.
  • Ben vazgeçebilirim maalesef yazılımda sorunlar var ve uzun süredir güncelleme vermediler ve bunlar sıkıcı şeyler. Örneğin cihaz üzerinden izlemek için kamera seçip event,park vs seçip videonuzu buldunuz bastınız oynuyor. Geri gelip başka video seçeceksiniz yandınız taaaa kart seçtiğiniz yere geliyor. Daha can sıkıcı şeylerde var ama soğutmayayım Bir sürü yapılabilecek whishlist yapılmış ama nanay yazılımcılardan ses yok

BlackVue DR750LW-2CH Kullanan varmı nasıl acaba veya LUKAS LK-9750 DUO - Pro ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Aralık 2015; 19:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Ben vazgeçebilirim maalesef yazılımda sorunlar var ve uzun süredir güncelleme vermediler ve bunlar sıkıcı şeyler. Örneğin cihaz üzerinden izlemek için kamera seçip event,park vs seçip videonuzu buldunuz bastınız oynuyor. Geri gelip başka video seçeceksiniz yandınız taaaa kart seçtiğiniz yere geliyor. Daha can sıkıcı şeylerde var ama soğutmayayım Bir sürü yapılabilecek whishlist yapılmış ama nanay yazılımcılardan ses yok

Satmayı düşünürseniz özelden cep yazın 2-3 arkadaş istiyordu soran oldu bana

• Yok satma huyum pek olmuyor duruyor öyle bigün veriyorum birine önce seçenekleri incelemem lazım. Blackvue nun menü filan güzel görünüyor

• quote:

Yok satma huyum pek olmuyor duruyor öyle bigün veriyorum birine önce seçenekleri incelemem lazım. Blackvue nun menü filan güzel görünüyor

Lucası hatırlamıyorum ama blacvue tam bir hayal kırıklığı

Forumdan alıpta iade eden arkadaşım var bitrate değerleri sürünüyor.

• quote:

Ben vazgeçebilirim maalesef yazılımda sorunlar var ve uzun süredir güncelleme vermediler ve bunlar sıkıcı şeyler. Örneğin cihaz üzerinden izlemek için kamera seçip event,park vs seçip videonuzu buldunuz bastınız oynuyor. Geri gelip başka video seçeceksiniz yandınız taaaa kart seçtiğiniz yere geliyor. Daha can sıkıcı şeylerde var ama soğutmayayım Bir sürü yapılabilecek whishlist yapılmış ama nanay yazılımcılardan ses yok

İkiside bitrate değerleri kötü. Bu modelinde daha iyi ama gene düşük 11 bin civarlarında. Çekimleri beğenmedim :

https://dashcamtalk.com/forum/threads/review-lukas-lk-9390-ad-dual-1080p-dashcam-sony-imx322-3-5-touch-screen-and-gps.15126/

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Buna bakın bakalım beğenecekmisiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Lt7lhKSwWcI

https://dashcamtalk.com/koonlung-k1s/
  • Karda park modu çalışan bişi alacam

Bugün yeni kamera geldi, firma sadece ön kamerayı değil, komple arka kamera, bağlantı kablolarını, GPS cihazını, yapıştırma aparatlarını beraber göndermiş, ben sadece ön kamerayı göndermiş olmama rağmen. acayip mahcup oldum.
  • quote:

Bugün yeni kamera geldi, firma sadece ön kamerayı değil, komple arka kamera, bağlantı kablolarını, GPS cihazını, yapıştırma aparatlarını beraber göndermiş, ben sadece ön kamerayı göndermiş olmama rağmen. acayip mahcup oldum.

Walla helal olsun adamlara

• quote:

Bunu görünce dumur oldu Park modunda darbe sayacı saymıyor. Hımmm demiş

darbe sayacı özelliği çok iyiymiş. başka cihazlarda var mı acaba bu özellik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

Bunu görünce dumur oldu Park modunda darbe sayacı saymıyor. Hımmm demiş

darbe sayacı özelliği çok iyiymiş. başka cihazlarda var mı acaba bu özellik?

Ben sadece bunda gördüm.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.