Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kprl

Cevap için tşk. Olgu Bey

Rica ederim bu konuyu inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103379944

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerDiyeBiri

HT-C4'te hayırlı olsun. Bence en iyi seçimi yapmışsınız panaroma x2 alarak. Ama sakın araçta bırakmayın. Hele o ışık yanarken onun araç camında durma ihtimali çok az.

Son olarak yeni kameranızda araç kumandasına benziyo aynı. Sustalı mı?

EVet sustalı sök tak :) Şimdi 3 kabloyu tek kablo haline getirdim Sun-Fix ile

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

• Eline, emeğine sağlık. Güzel olmuş.
    Yaşasın arkadan montaj
  • olgu bey eline koluna sağlık epey ağraş vermişsin ama daha önce dediğim gibi söküp takmıyorum sürekli arabada camda bir iki gün içinde kasko yada işleteceğim,bu arada x2 03tü 04 olmuş bilginize saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfiacar

olgu bey eline koluna sağlık epey ağraş vermişsin ama daha önce dediğim gibi söküp takmıyorum sürekli arabada camda bir iki gün içinde kasko yada işleteceğim,bu arada x2 03tü 04 olmuş bilginize saygılar.

Zaten sök tak yapmak isteyenler için fikir vermesi açısından ve kendi rahatlığım için yaptım :)

03 tü 04 olmuş derken sürüm olarak mı ? Ben pek güncelleme yapmayı sevmiyorum dün C4 aksion kamerasını güncellerken göçtü cihaz

• seyfiacar S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca brezilyada bir kullanıcı kamerayı çıkartma gibi birşeyle kaplayıp tam kamufle hale getirmiş deli manyak bişi olmuş :)
    Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

• Olgu bey üçtür güncelliyorum bir sorun yok saygılar.
  • quote:

Olgu bey üçtür güncelliyorum bir sorun yok saygılar.

Siz benden cesaretlisiniz :)

• geçmiş olsun bunda yalniş yapıyorsan zaten yüklemiyor
  • benim gördüğüm bu kamerada bir esik var ses kaydı mono yapıyor steryo değil.saygılar
  • olgu bey panaroma x2 ye 2 ad 128 GB taktım çalışıyor bilginize,saygılar
  • quote:

olgu bey panaroma x2 ye 2 ad 128 GB taktım çalışıyor bilginize,saygılar

Aksion kameram gelince walla bu cihazın pabucunu dama attım
  • Merhaba. Ben Transcend Drive Pro 200 araç kamerası aldım. Türkiye'den çok güzel. 2 yıl garantili.
    Burada satıcısı da var. Aynı gün kargo yaptılar.
    Transcend dünyanın 2. büyük hafıza kartı üreticisi. Şimdi araç kamerası da üretiyorlar. Piyasanın en iyi araç kamerası şu anda.
    Aşağıdaki videoyu çektim. Plakalar çok net okunuyor. Gece görüşü de var. Full hd kayıt yapıyor.
    Açı çok geniş. Sağdan, soldan çeken her şey kayıt altında.
    https://www.youtube.com/watch?v=VITobVlJD1Y

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukcia

Merhaba. Ben Transcend Drive Pro 200 araç kamerası aldım. Türkiye'den çok güzel. 2 yıl garantili.
    Burada satıcısı da var. Aynı gün kargo yaptılar.
    Transcend dünyanın 2. büyük hafıza kartı üreticisi. Şimdi araç kamerası da üretiyorlar. Piyasanın en iyi araç kamerası şu anda.
    Aşağıdaki videoyu çektim. Plakalar çok net okunuyor. Gece görüşü de var. Full hd kayıt yapıyor.
    Açı çok geniş. Sağdan, soldan çeken her şey kayıt altında.
    https://www.youtube.com/watch?v=VITobVlJD1Y

Merhaba incelemesini izledim kayıtları gerçekten iyi, güzel bir kameraya benziyor.

Bizim için önemli olan fiyatları nasıl ? Hangi linkten aldınız; teşekkürler.

• Panorama X2 Gece Çekimleri ve Kayıpsız Netlik Örnekleri :

Kayıpsız netlik çekimleri indirebilirsiniz :----------> https://www.dropbox.com/sh/ltzykt8vwjmwrps/AACDLZC4DPFcGN_y2lgg1nKYa?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 18 Nisan 2015; 8:09:33 >

• arkadaşlar panaroma x2 aldık taktık ama çocuklar zaman zaman üstünden elektrik kablosunu çıkarıyorlardı çocuk bir kaza yaptı tabi bizim kamera kayıtta olmadığı için yeşil de geçtiğimiz görünmüyor karşı taraf ise sarıda geçtiğini söylüyor kamera kayıtta olsaydı hem bizim yeşil de geçtiğimizi hemde karşı aracın kırmızıda geçtiği görülecekti tek teselim her hangi bir yaralanma olmayışı saygılar.
  • quote:

arkadaşlar panaroma x2 aldık taktık ama çocuklar zaman zaman üstünden elektrik kablosunu çıkarıyorlardı çocuk bir kaza yaptı tabi bizim kamera kayıtta olmadığı için yeşil de geçtiğimiz görünmüyor karşı taraf ise sarıda geçtiğini söylüyor kamera kayıtta olsaydı hem bizim yeşil de geçtiğimizi hemde karşı aracın kırmızıda geçtiği görülecekti tek teselim her hangi bir yaralanma olmayışı saygılar.

Seyfi bey geçmiş olsun benim yaptığım gibi 3 kabloyu tek kablo haline getirmenizi tavsiye ederim. Hem yapması çok basit hemde inanılmaz pratik. Çok rahatlatıyor çıkartırken emin olun.
  • olgu bey teşekkürler biz yeşilde geçmemize rahmen kusur bize çıktı çünkü ıspatlayamadık kamera kayıtta olsaydı işin rengi değişecekti bir kez daha kamera ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk.Bu arada bir ad xiaomi sipariş ettim bisiklet için malum arabalar bisikleti hiç önemsemiyorlar.
  • Merhaba bende aracıma Panorama X2 almak istiyorum öncelikle bunu Türkiyede satın alabiliyormuyum birde fiayatı ne kadar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Merhaba bende aracıma Panorama X2 almak istiyorum öncelikle bunu Türkiyede satın alabiliyormuyum birde fiayatı ne kadar acaba

Tuncay bey malesef Türkiye'de satanı asla bulamazsınız. Ben Amerika'dan ( ilk msjda linki var) kargo + gps dahil 357 $ dan satın aldım. 7 günde geldi ve şansıma gümrük vergisi ödemedim.

Ayrıca bu cihazın 1 e 1 aynısı olan ve yarı fiyat klon kamerası da var incelemek isterseniz :http://forum.donanimhaber.com/m_103986087/f_//tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.