Şimdi Ara

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
17
Favori
27.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim peki bu parayı vermeye değermi verdiğiniz linkteki kamerada işimi görürmü açıkçası düzgün bir şey almak istiyorum ama abartmak ta istemiyorum sonuçta araçta kullanılacak ön ve arka kamera altarnatiflerde olabilir yada bir iki ay bekleyip bunumu alsam şimdilik sadece araştırma evresindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Teşekkür ederim peki bu parayı vermeye değermi verdiğiniz linkteki kamerada işimi görürmü açıkçası düzgün bir şey almak istiyorum ama abartmak ta istemiyorum sonuçta araçta kullanılacak ön ve arka kamera altarnatiflerde olabilir yada bir iki ay bekleyip bunumu alsam şimdilik sadece araştırma evresindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Zaten ön ve arka kamera olarak ayrı ayrı 2 güzel kamera aldığınızda da 90 X 2 = 180 $ en az ödeyeceksiniz.

Fazla açılmadan 41 x 2 = 82 $ a g1wc ön-arka kamerasıda olur.

Ama iyisi olsun benim olsun derseniz 180 $ değer. Tabi gps modülünü de ayrıca satın alıyorsunuz konu sahibi @combata bu konuda bilgi sahibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öneriniz nedir birde gps'in önemi nedir. Ayrıca fiyatları hakkında bilginiz varmı ?
  • quote:

Öneriniz nedir birde gps'in önemi nedir. Ayrıca fiyatları hakkında bilginiz varmı ?

Bu konuda bahsi geçen Safego yu öneririm. Ayrıca gps modülü ortalama 18-24 $ arası olacaktı.

• Merhaba Arkadaşlar Panoroma X2 satın almaya çalışıyorum fakat devam etmeme izin vermiyor. Kredi kartı ile satın almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

Bu arada satın almaya çalıştıklarım bunlar eksik bir şey varmı yada fazla var ise ekleyip yada çıkartıyım

Araç Kamerası ( Dual Premium ) Panorama X2 incelemesi - Kullanıcıları ( 7 kişiyiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 8 Mayıs 2015; 15:09:33 >

• Bu kamera güzel ama çok pahalı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 11 Mayıs 2015; 14:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Bu kamera güzel ama çok pahalı yahu

Buyrun aynı kamera bütçe dostu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103986087

• tuncayeren kullanıcısına yanıt
    Paypal ile satın alın.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu kamerayı satın aldığımda gümrükte takılma oluyormu ben yukarıda resimde paylaştığım ürünlerin siparişini vermeyi düşünüyorum ama gümrükte takılırmı onu bilmiyorum satın alan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını almak istiyorum
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bu kamerayı satın aldığımda gümrükte takılma oluyormu ben yukarıda resimde paylaştığım ürünlerin siparişini vermeyi düşünüyorum ama gümrükte takılırmı onu bilmiyorum satın alan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını almak istiyorum

Ben ve seyfi bey dışında sanırım henüz alan olmadı fakat ikimizde gümrük ödemedik ( şansımıza )

Takılma diye birşey yok bir ihtimal gümrük vergisi ödeme durumunuz olabilir + %20 vergi ödemeye hazırlıklı olmalısınız. Çünkü gümrük sınırı 75 Euro.

Gülü seven dikenine katlanır misali :)
  • Siparişi verdim arkadaşlar bakalım ne zaman ulaşır elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 18 Mayıs 2015; 13:54:37 >
  • quote:

Siparişi verdim arkadaşlar bakalım ne zaman ulaşır elime

Benim tahminim 10 gün yani ayın 28 i gibi sizde

• Olgu bey dayanamadım micro sd cartlarıda aldım Türkiyede satılanlara baktım bu kadar kaliteli bir şeye benzemiyorlardı bende tekrar yeniden sipariş verdim tek sıkıntı 12.15$ kargo daha ödedim daha sonra satıcıdan mesaj geldi kargo iade diye mutlu son

https://shop.pier28.com/index.php/transcend-64gb-microsdxc-class10-uhs-1-memory-card-with-adapter.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 19 Mayıs 2015; 14:16:40 >

• quote:

Olgu bey dayanamadım micro sd cartlarıda aldım Türkiyede satılanlara baktım bu kadar kaliteli bir şeye benzemiyorlardı bende tekrar yeniden sipariş verdim tek sıkıntı 12.15$ kargo daha ödedim daha sonra satıcıdan mesaj geldi kargo iade diye mutlu son

https://shop.pier28.com/index.php/transcend-64gb-microsdxc-class10-uhs-1-memory-card-with-adapter.html

Satıcı tartışmasız işini iyi yapıyor

• Kargo yola çıkmış tracer'a göre burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 21 Mayıs 2015; 11:44:03 >
  • Sonunda geldi arkadaşlar. Bu arada gümrük ödemedim satıcı ile konuştum faturayı 50$ kestirdim sorunsuz elime ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 26 Mayıs 2015; 14:46:35 >

Hocam hayırlı olsun,

bende sipariş geçiyorum, faturayı 50$ olarak nasıl kestirdin, bilgi rica edebilir miyim? Bende aynı yöntemi kullanayım en azından gümrük sorunu ile karşılaşmamış oluruz.
    1 haftada geldi değilmi süper :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Hocam hayırlı olsun,

bende sipariş geçiyorum, faturayı 50$ olarak nasıl kestirdin, bilgi rica edebilir miyim? Bende aynı yöntemi kullanayım en azından gümrük sorunu ile karşılaşmamış oluruz.

İsterseniz satıcıya gönderdiğim maili yazabilirim size türkiyede 75$ üzerindeki ürünlerde vergi aldıklarını yazdım o da sağ olsun kırmadı beni faturayı düşük gösterdi

Yazdığım Mail :Hello, I wish you good work thank your product I'm buying the turkey turkey say we have to pay taxes according to the laws of the items on the 75 euro bill for you to ask for your understanding as you show $ 50

Bu arada olgu bey: Yurt dışından satın aldığınız sök tak aparatı varya onun mümkünse linkini atabilirmisiniz el atmışken onu da alıyım telefonda konuştuğumuz varya bir ucu cam'a yapışan diğer ucu da kamerada kalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 26 Mayıs 2015; 15:51:00 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.