Şimdi Ara

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
14
Favori
17.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamerayı 2 haftadır kullanıyorum, görüntü kalitesi ve fonksiyonel olarak çok memnunum. Örnek çekimleri de yüklerim yakıın zamanda.

Tek sorunum arabada aynanın altına koymak zorunda kalıyorum, çok göz önünde kalıyor. Aynanın arkasında sensör olduğundan plastik kısım engel oluyor. Belki 0826 tercih edebilirim bunun yerine.

@OlguErhan hocam elinizde 0826 ile D201 varsa yan yana fotoğraflayabilir misiniz? Mini daha küçüktür ama boyutları karşılaştırabilsek çok güzel olur. Bariz fark olursa mini de sipariş ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: Zombiee38

Benim örnek videolarım

Gece: https://yadi.sk/i/6yRSsmdmn9hm3
    Gündüz: https://yadi.sk/i/L5DzUKGYn9hog

Bence gunduz cekimleri cok iyi ama gece cekimleri kotuymus hakketen. ben de siparis verdim ayni kameradan . Cinden buraya 20 gunde geldi. ilk defa arac kamerasi kullanicam. Olgu nun sayesinde olucak o da. yalniz bir sorum var. gps nasil kurulacak. takinca otomatik mi oluyor ?

Bu arada o çekimleri indirmeden izliyorsanız netliği aşırı bozar yandex. Download etmek gerekli

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Tesekkurler bilgiler icin.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler;

Yazdıklarınızdan sonra geri iade edip etmemek arasında kafam karışmadı değil.
    Bu arada gearbest ürünü geri yollarsam paramı iade edeceğini söyledi. (kargo ücretini benim karşılamam gerekiyormuş)

Ama büyük bir ihtimalle geri göndereceğim. Sizinle paylaşamadığım bazı görüntüler var ki, gerçekten sizlerin paylaştıkları ile alakası yok.

Bu kamerayı geri verirsem herhalde gene yine bu kamerayı alıcağım veya mini serisinden bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut2004

Teşekkürler;

Yazdıklarınızdan sonra geri iade edip etmemek arasında kafam karışmadı değil.
    Bu arada gearbest ürünü geri yollarsam paramı iade edeceğini söyledi. (kargo ücretini benim karşılamam gerekiyormuş)

Ama büyük bir ihtimalle geri göndereceğim. Sizinle paylaşamadığım bazı görüntüler var ki, gerçekten sizlerin paylaştıkları ile alakası yok.

Bu kamerayı geri verirsem herhalde gene yine bu kamerayı alıcağım veya mini serisinden bir tane.

İade 10 tl kadar tutar ama bu taktik ile :

http://forum.donanimhaber.com/m_102481415/mpage_8/f_//tm.htm#106318022

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zombiee38

Benim örnek videolarım

Gece: https://yadi.sk/i/6yRSsmdmn9hm3
    Gündüz: https://yadi.sk/i/L5DzUKGYn9hog

Bence gunduz cekimleri cok iyi ama gece cekimleri kotuymus hakketen. ben de siparis verdim ayni kameradan . Cinden buraya 20 gunde geldi. ilk defa arac kamerasi kullanicam. Olgu nun sayesinde olucak o da. yalniz bir sorum var. gps nasil kurulacak. takinca otomatik mi oluyor ?

Kameranin gece cekiminin kotu oldugunu yazmistim ama: bugun ki deneyimimden sonra bu sozumu geri aliyorum. bence gece cekimleri cokiyi. cektigim 2 videoyu atacagim az sonra ki cevabimda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 21 Ocak 2016; 6:43:01 >

• quote:

https://www.dropbox.com/s/qe0mu3s03b7s0kc/180608AA.MP4?dl=0
    https://www.dropbox.com/s/viwlvsauiz4oom3/180910AA.MP4?dl=0

İndiriyorum walla üşenmeden 500 mb upload etmişsiniz saatler sürmüştür :)

Bu arada özelden video kesme programı atayım size kayıpsız netlik ile keser biçer yapıştırır işe yarar

( isteyen arkadaşlar özel msj atsın yollarım açıklamalı videosu bilem var )

Sondaki sıfırları 1 yapınca tıklayanlar direkt indirebiliyor :)

alttaki gibi

https://www.dropbox.com/s/qe0mu3s03b7s0kc/180608AA.MP4?dl=1
    https://www.dropbox.com/s/viwlvsauiz4oom3/180910AA.MP4?dl=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 21 Ocak 2016; 12:49:01 >

• D201 kameramı geçenlerde teslim aldığım Xiaomi ZMI HB810 Smart 10000mAh powerbanka bağladım. İlk denemeyi arabada yapmayı gözüm yemedi bu sebeple ilk denemeyi büroda gerçekleştirdim. d201'i 9 saat boyunca powerbank ile besledim. Kayıtı durdurduğumda powerbankta %30 daha enerji vardı ve 2 cihazda da bir ısınma söz konusu değildi. (powerbankın bluetooth bağlantısı olduğu için telefon ekranından kalan enerji miktarını görebiliyorum.)
    Bugün sabah aracımdan ayrılmadan önce d201'i powerbanka bağladım ve iş yerine geldim. d201'de max çözünürlükte 3dk lık bir videonun yaklaşık 520-550mb olduğunu düşünürsek 64gb lık hafıza kartımla ortalama 5.5-6 saatlik bir kayıt gerçekleştirecek ve sonrasında ilk kayıtları silmeye başlayacağını fark ettim.
    Bu aralar biraz yoğun olduğum için pek ilgilenemiyorum ama müsait bir zamanda park modunu da deneyimleyeceğim. Eğer park modundan memnun kalmaz isem 128gb lık bir hafıza kartı sipariş edip hergün 10 saatlik bir kayıt gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Park modu test edenler deneyimlerini paylaşırlar ise sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 23 Ocak 2016; 11:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

D201 kameramı geçenlerde teslim aldığım Xiaomi ZMI HB810 Smart 10000mAh powerbanka bağladım. İlk denemeyi arabada yapmayı gözüm yemedi bu sebeple ilk denemeyi büroda gerçekleştirdim. d201'i 9 saat boyunca powerbank ile besledim. Kayıtı durdurduğumda powerbankta %30 daha enerji vardı ve 2 cihazda da bir ısınma söz konusu değildi. (powerbankın bluetooth bağlantısı olduğu için telefon ekranından kalan enerji miktarını görebiliyorum.)
    Bugün sabah aracımdan ayrılmadan önce d201'i powerbanka bağladım ve iş yerine geldim. d201'de max çözünürlükte 3dk lık bir videonun yaklaşık 520-550mb olduğunu düşünürsek 64gb lık hafıza kartımla ortalama 5.5-6 saatlik bir kayıt gerçekleştirecek ve sonrasında ilk kayıtları silmeye başlayacağını fark ettim.
    Bu aralar biraz yoğun olduğum için pek ilgilenemiyorum ama müsait bir zamanda park modunu da deneyimleyeceğim. Eğer park modundan memnun kalmaz isem 128gb lık bir hafıza kartı sipariş edip hergün 10 saatlik bir kayıt gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Walla Açıkçası ben D201 ile park modunu beceremedim yaw

• quote:

quote:

D201 kameramı geçenlerde teslim aldığım Xiaomi ZMI HB810 Smart 10000mAh powerbanka bağladım. İlk denemeyi arabada yapmayı gözüm yemedi bu sebeple ilk denemeyi büroda gerçekleştirdim. d201'i 9 saat boyunca powerbank ile besledim. Kayıtı durdurduğumda powerbankta %30 daha enerji vardı ve 2 cihazda da bir ısınma söz konusu değildi. (powerbankın bluetooth bağlantısı olduğu için telefon ekranından kalan enerji miktarını görebiliyorum.)

Peki sizin 300$ lık kamerada parking mod nasıl çalışıyor ?

• quote:

quote:

quote:

Peki sizin 300$ lık kamerada parking mod nasıl çalışıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun bir sürer kararsız kaldıktan sonra bende az önce siparişimi geçtim. Öncelikle OlguErhan'a teşekkür ederim. İlk defa bu siteden alışveriş yaptım. Umarım yanlış birşey yapmamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Uzun bir sürer kararsız kaldıktan sonra bende az önce siparişimi geçtim. Öncelikle OlguErhan'a teşekkür ederim. İlk defa bu siteden alışveriş yaptım. Umarım yanlış birşey yapmamışımdır.

Rica ederim hayırlısı olsun. Paypal kullandınız değilmi güvenlik için atlamayın

3-4 hafta sonra inş kutu - kargo resimlerini burada konuda görmek dileği ile

Evet paypal kullanarak aldım. Fakat kur piyasanın biraz üzerindeydi. Döviz kuru: 1 TRY = 0,319319 USD 303.74 tl tuttu.
  • quote:

Evet paypal kullanarak aldım. Fakat kur piyasanın biraz üzerindeydi. Döviz kuru: 1 TRY = 0,319319 USD 303.74 tl tuttu.

Her konuma eklerim buna unutmuşum

Önemli !!! Paypal'a Da.ha Az Öd.eyin ( Kur Farkı Yemeyin )---------->Tıklayın Lütfen<----------

Hadi ya bunu bilmiyordum. 12-13 lira fark ödedim tüh.
  • quote:

Hadi ya bunu bilmiyordum. 12-13 lira fark ödedim tüh.

Paypal müşteri hizmetlerini ararsanız ( türköe desteği var ) topu bankaya atacak, sonra ısrar edin bankada değil problem kur farkını talep ediyorum diye iade alma şansınız var.

Forumdan 3-4 kişi almıştı

• quote:

Peki hocam, öndeki araç ile mesafeyi kontrol edip çarpışma uyarısı veren "Front car alarm function" adındaki fonksiyonu denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

quote:

Peki hocam, öndeki araç ile mesafeyi kontrol edip çarpışma uyarısı veren "Front car alarm function" adındaki fonksiyonu denediniz mi?

Abi Türkiye şartlarındaki trafikle onu kullanmak imkansız

• Aslında arabayı çok kötü yerlerde park edip bırakmıyorsan panorama x2 eniyisi...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.