Şimdi Ara

Araç kamerasını 7/24 sürekli kayıt için kullanmak-park halinde bile kayıt yapmak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
36
Favori
64.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

Merhabalar; ben de araştırırken konunuza denk geldim, güzel bir başlık olmuş; biz de yeni araç aldık-alacağız, güvenlik için benim de aklıma sürekli kayıt yapacak bir kamera fikri geldi. Araç gelemden şu kamera işini halledip o şekilde kullanmak istiyorum.

Kazalarda vb durumlarda durumu gösterebilmek için, araçta kimse yokken zarar verenleri ve hırsızları görebilmek için kamera sistemi güzel bir çözüm olacaktır. Bunun için içeriyi ve dışarıyı rahatça görebilecek ve sürekli kayıt yapabilecek bir sisteme ihtiyaç var, ayrıca bir HDD bağlantısı ile verileri depolamak da faydalı olacak HDD yi iyi/sağlam/gizli monte edilmeli ki hırsızlık durumunda kamera/kayıt alanı da çalınırsa kamera pek bir işe yaramaz bu durum için de online veri aktarımı sistemi aklıma geliyor ama bunu için harici bir 3G/4G modem- Sim kart- veri aboneliği ücreti olacaktır bu da durduk yere çok masraf demek. Araştırıyorum ama güzel bir çözüm bulamadım, aynı yollardan geçmiş ve tecrübeli biri olarak sizin şu an hangi sistemi/nasıl kullandığınızı öğrenmek istiyorum. Kısacası bu isteklerimizi gerçekleştirmek için nasıl bir ürün/sistem alınmalı ve siz şu an nasıl bir çözüm buldunuz.
    Teşekküğrler

Konu basligina hosgeldiniz.

1. Aracin elektrik sistemine yuk bindirmiyorum.

Ön ve arka kameralari powerbank pillerle

calistiriyorum.

2. Bagajdaki 12 Volt elektrik cikisi ile bir powerbank

uniteyi sarj ederken, sedan tipi aracimin arka

camindaki 4 yaprakli, 14 watt gucundeki gunes

panelleri ile ikinci powerbank uniteyi sarj ediyorum.

Kisin bulutlu bir gunde bile sarj mumkun.

Bunlar yedek powerbank uniteler.

3. Toplamda 5 adet powerbank unitem var.

Degismeli olarak kullaniyorum. Bosalan piller

ya gunes panelleri ile, ya da bagajdaki elektrik

cikisi ile sarj oluyor. Bazen gerekirse powerbank

uniteleri evde veya ofiste sarj ediyorum. Nadiren

gerekiyor.

4. Gunes panelleri ile ilgili baska bir forum basligi actim:

https://forum.donanimhaber.com/arka-camda-gunes-enerjisinden-faydalanmak--102863639#102863639

5. On-line veri aktarimi veya hard disk depolama
    seklinde bir sistem dusunmuyorum; en azindan
    simdilik.

Iyi forumlar, saygilar.
    sk67a

Teşekkürler; bunları nereden temin edebiliriz bildiğiniz ve uygun bir satış sitesi varsa / aldığınız yerin vb linkini verebilir misiniz acaba ( Tabiki hem en uygun hem ihtiyacımızı karşılayan bir ürünün)
    24 saat kayıt yapsa ve hemen değişim için yedek bir güç ünitesi/bataryası olsa yeterli.

Yani bu ihtiyaçlara göre en uygun ürün ( sizin kullandığınız ürünlerin) ve bunları en uyguna alabileceğim yerlerin linkini paylaşırsanız çok sevinirim. Araştırma biraz zaman alacaktır ve işten dolayı neredeyse hiç zamanım olmuyor o nedenle bu konudaki yardımınız bana çok faydalı olacaktır. Arabada uzun çiziklere rastladım, aslında sıkıntı yok elle silince çoğu giti belki de kaplamadan/korumadan dolayıdır belki de çizilme bile olmamıştır hafif birşey sürünmüştür ama tatsız olaylar olmaması için bir an önce almak gerekiyor.

Teşekkürler, iyi forumlar

Benim kameralar 2013 senesinden; eski ve artik

uretilmiyorlar. Asagidaki forum basligindan

guncel kameralar hakkinda faydali bilgiler

edinebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-mart-2017--74988670

Yurtdisi siparis vermek istemiyorsaniz,

alisveris merkezlerindeki Sony magazalarindan

satin alabileceginiz Sony' in kendi powerbank pil unitelerini

tavsiye ederim. Icerenkoy Carrefour

alisveris merkezindeki Sony magazasindan

10,000 mAh ve beyaz renkli bir tane

aldim; gayet guzel kullaniyorum.

Saygilar, sk67a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 30 Mart 2017; 23:58:27 >

• caucass kullanıcısına yanıt
    Koğuş ağası olmustur terfi etmistir artık çamaşırları yıkatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Oooo.... Süper über bilimsel konu hort.

Way patron nerelerdesin yaw, sesin soluğun çıkmadı epeydir; özledim valla eski günleri

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Ooo Kemal abi. Nasılsın? Nerelerdesin yaa? Neettüng? Ne zaman çekiyon RSi?

buralardayım ya, benim 2008 iyice eski kaldı, öncelikle onu satmam gerek, sonra turbo civic
    Civic Rs mi yoksa Hb mi ?
    Ooooo... Benim canım, paşam, iki gözüm, örtmenim...

İyilik valla. Senden naber? Çok özledim seni. Gayfeyi tekrar faal hale getirses ya la?

Çok öpüyorum ellerinden.
  • berhudar ol evladım, el öpenlerin çok olsun, bende'nizi ihya ettiniz efendim
    gayfeyi bende özlemişm ya, iyi gırgırımız vardı, canlandıralım sahiden, şimdi hemen uğruyorum gayfeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dendana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 4 Nisan 2017; 0:15:22 >
  • quote:

RS dediğin sedan oluyor galiba değilmi, neden adam gibi alıştığımız adıyla sedan demiyorlarda RS diyorlar acaba
    RS gırmızı opak renkli sedan oluyor yani beygiri yüksek olan 182 Hp işte bunda Paddle Shift F1 var, spor pedallar var, arkada Spoiler var, birde ön ızgara siyah renk ha unutmadan jantlar 17" Racing Sport.
  • quote:

RS gırmızı opak renkli sedan oluyor yani beygiri yüksek olan 182 Hp işte bunda Paddle Shift F1 var, spor pedallar var, arkada Spoiler var, birde ön ızgara siyah renk ha unutmadan jantlar 17" Racing Sport.

RS belki de "Rally Sport" falandır.

Kimbilüür..

• quote:

İyi ki bu forum başlığını açmışım;

bak; İzmirli sevenler birbirilerine kavuştu.

Öğermen'in eller öpüldü.

Öğermen öğretir: eins, zwei, drei.

Kim öğermenin, kim, senin. Kim öğretti modelleri.

Kim öğretti RS'i, Executive'i.

(Ali Rıza Binboğa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 4 Nisan 2017; 16:23:37 >

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Doğru Rally Sport daha uygun aslında Racing fazla iddiali oldu sanki Type R ve NSX modeli Racing daha cok.
    Haklısın abi bir ara İzmir Tayfası vardi sanirim coğu satmistir artik Civicleri.
  • quote:

ben galiba eski 125 HP lik olanı incelemişim, şu tipsiz RS yi bi daha incelyip öyle karar vereyim
  • quote:

Haklısın abi bir ara İzmir Tayfası vardi sanirim coğu satmistir artik Civicleri.

haklısın dandini ama benim ilanıda arayanlar olmaya başladı, şu aralar satılabilür
    satıllınca ciddi incelemeye başlarım, ama daha önce bahsettiğim olumsuzluklar bu RS denilen sedanda mevcut galima
    Şimdi bu vatandaş bu araci bu fiyata nasil satacak acaba S Klasse hemde vay be.

https://www.sahibinden....an/vasita-o...5533/detay

Valla Mercedes alma da abi.
    sen geç dalganı geç...
    ama unutma bu efsane fd6 lar ilk çıktığında her bir şeylerini ben öğtreiyordum
    öğretmenliğimle ilgili değil, ha^lkıma faydalı olabilmek için
    Rs almaya karar verirsem, yine kurs açarım
  • Bu siteye ulaşılamıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.