Şimdi Ara

Araç kiralama bak içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StrikerWolF

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

alkollu ve uykulu kullanma

açıkça söleyim uyku olmazda alkol 1 2 duble bişey olucak sanırım otel gibi biyerde olucakmış

Alkollü olduğun zaman tüm sigortalar devre dışı kalır bu konuda bilgin olsun.
    Yani eğer içeceksen 50-60.000 liralık araçların sorumluuğunu üstlenmelisin,her türlü kaza durumunda sen suçsu olsan bile,suçlu durumuna düşmeyi göze almalısın.

iş yerinde bi arkadaş bu işle uraşıyo ek iş olarak 3 arabası var lineayı 40 tl den vericem diyo sence güvenmelimiyim çok samimi değiliz bi arkadaşımın arkadaşı oluyo

Şahsen bedava verseler bilmediğim yerden araç almam,7-8 senedir bu sektörün içerisindeyim sayısız pislik dönüyor rent a car işinde.
    Ben araç kiralayacağım zaman önümde iki seçenek oluyor ya daha önce kiralama yaptığım güvendiğim yerlerden kiralamak(budget,avis),ya da kiralamamak.
    Eğer budget veya avisten kiralayamıyorsam(param yetmiyorsa veya bulunduğum ilde şubeleri yoksa) o zamanda hiçbir yerden araç kiralama yapmam.
    Bu mahalle arası yerler adamın ocağını söndürür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e34

normal ren a car larda 140 liralik arabayi havalanindan 190 a kiraliyorum adam isterse araba yansin sana bisey olmasin biz sana yeni araba getiririz diyor iste onemli olanda bu zaten

doğru dediniz 3 5 liranın lafını etmemek kazım

muhtar bana kiz varsa benim araba var gelim karsilayim sizi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

normal ren a car larda 140 liralik arabayi havalanindan 190 a kiraliyorum adam isterse araba yansin sana bisey olmasin biz sana yeni araba getiririz diyor iste onemli olanda bu zaten

valla dayı kızmeslek balosu gerisini sen düşün :)
  • uçakla gidersen havalimanlarda şirketlerin anlaşmalı olduğu kiralama firmaları var, bilgidiğim kadarıyla pegasus ve onur air'de var bi bak istersen sitelerinden. Kiralarken boarding pass'ini gösterip indirim kazanıyorsun. Tabii reklamı öyle, gerçekte nasıl bilemem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla dayı kızmeslek balosu gerisini sen düşün :)

hafiz ciddiyim he araba itiniz olsun

• quote:

Harbi imkan varsa bi el at, hem senin işin görülsün hem dhden bir kardeşimizi daha abazanlıktan kurtaralım

• quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

quote:

Harbi imkan varsa bi el at, hem senin işin görülsün hem dhden bir kardeşimizi daha abazanlıktan kurtaralım

eyvallah kardesim saka yapiyorum keske konumum el verseydi de gorusebilseydik..

• kardeşim nerde otruyorsun ki bakalım bi :D
  • Geçen hafta 3 günlüğüne linea kiralamıştık günlüğü 100 liradan lineadan başka birşey kiralayamazsınız o paraya
  • avis hertz budget
  • yaşım büyük ama yeni ehliyeti olana verirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

alkollu ve uykulu kullanma

açıkça söleyim uyku olmazda alkol 1 2 duble bişey olucak sanırım otel gibi biyerde olucakmış

Alkollü olduğun zaman tüm sigortalar devre dışı kalır bu konuda bilgin olsun.
    Yani eğer içeceksen 50-60.000 liralık araçların sorumluuğunu üstlenmelisin,her türlü kaza durumunda sen suçsu olsan bile,suçlu durumuna düşmeyi göze almalısın.

iş yerinde bi arkadaş bu işle uraşıyo ek iş olarak 3 arabası var lineayı 40 tl den vericem diyo sence güvenmelimiyim çok samimi değiliz bi arkadaşımın arkadaşı oluyo

o arabayı 40 liraya alacaksın ama araç kaskolu olsa bile sen kullandığın için kasko geçersiz olacaktır.başına bir kaza gelirse masrafları karşılayabilecek misin?

Kaskonun Geçersiz Olması Gibi Bir Durum Yok

• hocam mini cooper clubman falan bak. gunlugu 130 a falan bulabilirsin ama sana tavsiyem kiralamayla isin bittikten sonra biraktigin kredi karti bilgilerini mutlaka ve mutlaka geri al fotokopi olarak verdigin seyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Geçen hafta 3 günlüğüne linea kiralamıştık günlüğü 100 liradan lineadan başka birşey kiralayamazsınız o paraya

hocam biraz pahali olmus sanki. ben eylul ayinca 1gunluk kiralamistim mini cooper clubman i 150 liraya. 3gun olsa 130 a falan anlasirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

quote:

Arkadaşlar istanbuldan izmire 5 günlüğüne gidicem mezuniyet balosu var kız arkadaşımın oraya davetliyim araba kiralayıp gidicem hiç kiralamadım kiralayanlar ne önerirsiniz lüx ve spor bişey arıyorum arabaya 500 tl vericem önerileriniz nelerdir ?

hocam lüks arabalar günlük kirası en az 400 tl felandır(mercedes bmw),sahibindende 250 tl yazıyor onlar aylık kiralamadaki günlük fiyatlarıdır,ayrıca niye istanbuldan araç kiralıyorsun anlamadım 5 günlük araç kirası +benzin parası zaten uçuk fiyatlara geliyor bence izmire otobüsle gidip oradan araç kiralayabilirsin,benzine parada vermemiş olursun:),araba olarakda bulabilrisen üstü açık 2 kişilik bişeyler kirala bence,s2000,z4 v.b.

+2727274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x0mBx -- 6 Haziran 2012; 20:47:30 >

• Sadece mezuniyet balosu için aracımı sana tahsis edebilirim , özel şöförlüğünüzü ve sizi eğlendirecek, sıkıldığınızda başka bir yere sınırsız şekilde götürebilirim.

İstiyorsan pm atabilirsin.

Araç kiralama bak içeri

buda aracın kendisi.
  • Arkadaşlar atatürk havalimanı hertz Mercedes C180 Auto 200tl kiraladık saat 12.30 1 gibi çıkıcaz yola yorumlar için herkeze teşekkür ederim bir başka konuda görüşmek üzere allaha emanet olun
  • büyük şirketleri öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok rahat bi şekilde geldik gece 1 de çıktık istanbuldan dikiliye vardığımda saat sabah 6:30 du ağır ağır gelince böyle oldu :D teşekkürler
  • uçakla git arabayı orda kirala uçakla dön
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.