Şimdi Ara

Araç kiralama bak içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbuldan izmire 5 günlüğüne gidicem mezuniyet balosu var kız arkadaşımın oraya davetliyim araba kiralayıp gidicem hiç kiralamadım kiralayanlar ne önerirsiniz lüx ve spor bişey arıyorum arabaya 500 tl vericem önerileriniz nelerdir ?

• Lüks ve spor bir şey için 1 günlük kira parası o.

Edit: Hadi 2 gün olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 6 Haziran 2012; 13:23:41 >
  • 5 gunluqune kiralayacaksan yani gunlugu 100l eder yani gunlugu 100 l lik bi arac kiralayacaksin iste ordaki ortam luxmu spormu normal bi aracmi gerektirir oda senin bilecegin is kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tereddütsüz ford fiesta 2011 lpg'li...Sessiz motor... sportiflik ve konforu barındıran iç ve dış tasarım..Bir de otomatik buldun mu tadından yenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 6 Haziran 2012; 13:28:09 >
  • günlüğü 100 tl den audi yada bmw mercedes bulabilirmiyiz arkadaşlar sahibinden.com da var ama ne kadar güvenilir bi kazada ne kadar arkamızda olur ki
  • 100 liraya audi kiralanmaz, kiraladin diyelim
    Bir o kadar da benzine vereceksin, bulabilirsen ford fiesta kirala, kullanmasi rahat araba hemde kucuk

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

100 liraya audi kiralanmaz, kiraladin diyelim
    Bir o kadar da benzine vereceksin, bulabilirsen ford fiesta kirala, kullanmasi rahat araba hemde kucuk

doğru diyon kardeşim benzin parası ayrı onlar hesapladım sadece arabaya 500 hadi 600 diyelim ayrıca 2 kız 2 erkek fiastada nasıl sığcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim o paraya ancak linea kiralarsın.Normalde 120 civarı gidiyor günlüğü 3 günü geçince fiyat indirimi oluyor.5Günlüğünü 500e kapatırsın diye düşünüyorum.Lüx birşey arama misal range günlüğü 250 300 lira burda bir yaktığı mazot var.Linea en güzeli hem az yakıyor hemde kirası uygun.Mazotlu almaya dikkat et

Bu arada ehliyetin kaç yıllık ? mezuniyet falan diyorsun 2 yıldan düşük ehliyetlere pek veren olmuyor.Ayrıca flo ruhsatı olan bi yerden almaya dikkat et sakın boş senede imza atma ki tanıdık değilse hepsi attırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 6 Haziran 2012; 13:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Kardeşim o paraya ancak linea kiralarsın.Normalde 120 civarı gidiyor günlüğü 3 günü geçince fiyat indirimi oluyor.5Günlüğünü 500e kapatırsın diye düşünüyorum.Lüx birşey arama misal range günlüğü 250 300 lira burda bir yaktığı mazot var.Linea en güzeli hem az yakıyor hemde kirası uygun.Mazotlu almaya dikkat et

Bu arada ehliyetin kaç yıllık ? mezuniyet falan diyorsun 2 yıldan düşük ehliyetlere pek veren olmuyor.Ayrıca flo ruhsatı olan bi yerden almaya dikkat et sakın boş senede imza atma ki tanıdık değilse hepsi attırır.

3 sene oldu ehliyeti alalı kız arkadaşımın balosu ben liseyi 2008 de bitirdim :D balodan sora 5 gün tatil yapıcaz rahatsız etmeyecek bi araba arıyorum fiesta linea polo golf laguna diyolarda pek hoşuma gitmiyo bunlar millet x5 le gidicek ben linea olmaz... yine hesapladım günlük 200 de verebilicem diğer arkadaşta katıcak ozaman adam gibi bişe çıkar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: StrikerWolF

quote:

Kardeşim o paraya ancak linea kiralarsın.Normalde 120 civarı gidiyor günlüğü 3 günü geçince fiyat indirimi oluyor.5Günlüğünü 500e kapatırsın diye düşünüyorum.Lüx birşey arama misal range günlüğü 250 300 lira burda bir yaktığı mazot var.Linea en güzeli hem az yakıyor hemde kirası uygun.Mazotlu almaya dikkat et

3 sene oldu ehliyeti alalı kız arkadaşımın balosu ben liseyi 2008 de bitirdim :D balodan sora 5 gün tatil yapıcaz rahatsız etmeyecek bi araba arıyorum fiesta linea polo golf laguna diyolarda pek hoşuma gitmiyo bunlar millet x5 le gidicek ben linea olmaz... yine hesapladım günlük 200 de verebilicem diğer arkadaşta katıcak ozaman adam gibi bişe çıkar heralde

Hocam tamam lüx araba arıyorsunda kirasını verdin bunun benzini nolcak.Uzun yolda su gibi yakıcak araba.Eğer illa lüx araba diyorsan bmw 3 serisi dizel birşey al derim devrinde gidersen pek yakmaz

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-haziran-ayina-ozel-kampanya-passatlar-gunluk-sadece-49tl-89031063/detay?source=promotion_topl
    arkadaşlar günlüğü 49 tl ye passat verilirmi bi katekulli olmasın yav

Hocam o aylık kiralamada geçerli fiyat yani günlük çıkartamıyorsun o arabayı

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-haziran-ayina-ozel-kampanya-passatlar-gunluk-sadece-49tl-89031063/detay?source=promotion_topl

adamlar oraya günlük ve aylık yazmış alla alla neyse doru diyondur o fiyata olmaz bencede

• quote:

quote:

quote:

adamlar oraya günlük ve aylık yazmış alla alla neyse doru diyondur o fiyata olmaz bencede

Hocam açıklama kısmını oku ;

PASSATLAR GÜNLÜK 49 TL KDV DAHİL.(AYLIK KİRALAMADA GEÇERLİDİR.)

Bu arada şuna bir bak derim de bence gidip yerlerinden sor konuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-gd-otm-dizel-a4-gercek-1-gunluk-fiyat-89016163/detay/?source=promotion_topl

• quote:

Arkadaşlar istanbuldan izmire 5 günlüğüne gidicem mezuniyet balosu var kız arkadaşımın oraya davetliyim araba kiralayıp gidicem hiç kiralamadım kiralayanlar ne önerirsiniz lüx ve spor bişey arıyorum arabaya 500 tl vericem önerileriniz nelerdir ?

hocam lüks arabalar günlük kirası en az 400 tl felandır(mercedes bmw),sahibindende 250 tl yazıyor onlar aylık kiralamadaki günlük fiyatlarıdır,ayrıca niye istanbuldan araç kiralıyorsun anlamadım 5 günlük araç kirası +benzin parası zaten uçuk fiyatlara geliyor bence izmire otobüsle gidip oradan araç kiralayabilirsin,benzine parada vermemiş olursun:),araba olarakda bulabilrisen üstü açık 2 kişilik bişeyler kirala bence,s2000,z4 v.b.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

quote:

Arkadaşlar istanbuldan izmire 5 günlüğüne gidicem mezuniyet balosu var kız arkadaşımın oraya davetliyim araba kiralayıp gidicem hiç kiralamadım kiralayanlar ne önerirsiniz lüx ve spor bişey arıyorum arabaya 500 tl vericem önerileriniz nelerdir ?

hocam lüks arabalar günlük kirası en az 400 tl felandır(mercedes bmw),sahibindende 250 tl yazıyor onlar aylık kiralamadaki günlük fiyatlarıdır,ayrıca niye istanbuldan araç kiralıyorsun anlamadım 5 günlük araç kirası +benzin parası zaten uçuk fiyatlara geliyor bence izmire otobüsle gidip oradan araç kiralayabilirsin,benzine parada vermemiş olursun:),araba olarakda bulabilrisen üstü açık 2 kişilik bişeyler kirala bence,s2000,z4 v.b.

doğru dedin onu düşünemedik :) heyecandan 4 kişi s2000 z4 sığmayız hocam ya

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-bzm-oto-kiralama-dan-2012-model-0-km-cliolar-40-tl-fiyatla-89030473/detay?source=promotion_topl

İşini fazlasıyla görür,yalnız 2012 model aracın arka camları niye hala kollu,manuel sistem ? Adamlar heralde oradan kısmışlar, pes doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-bzm-oto-kiralama-dan-2012-model-0-km-cliolar-40-tl-fiyatla-89030473/detay?source=promotion_topl

İşini fazlasıyla görür,yalnız 2012 model aracın arka camları niye hala kollu,manuel sistem ? Adamlar heralde oradan kısmışlar, pes doğrusu

emeğin için teşekkürler ama fiyat 200 tl olucak kardeşim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

quote:

doğru dedin onu düşünemedik :) heyecandan 4 kişi s2000 z4 sığmayız hocam ya

ben sadece kız arkadaşın ve sen varsın sanmıştım:) bence şunu kiralayabilirsin 4 kişi alır,günlük fiyatıymış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-mer-oto-dan-kiralik-bmw-3-20-coupe-85429644/detay

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.