< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (296. sayfa)
-
-
7-8 kişilik araç kiralamam lazım kampanya var mı bildiğiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktiklarim içinde en uygun sixt daha uygunu varmıdır ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yolcu360, enterprise, goldcar, greenmotionquote:
Orijinalden alıntı: Yigidoyuz
Baktiklarim içinde en uygun sixt daha uygunu varmıdır ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugüne kadar hep prime ile enterprise tercih ediyordum fakat fiyat olarak greenmotion bayağı uygun tavsiye edermisiniz hiç tecrübe ettiniz mi?
-
hangisi ucuzsa ordan alınır. hepsi aynı zaten.quote:
Orijinalden alıntı: bnsedbugüne kadar hep prime ile enterprise tercih ediyordum fakat fiyat olarak greenmotion bayağı uygun tavsiye edermisiniz hiç tecrübe ettiniz mi?
Sorun yaşamayınca hepsi aynı fakat bir kaza vs. olduğunda firma farkı belli oluyor. Ben enterprise da yaşadığım sorunlarda her seferinde yapıcı ve benim lehinde tavır aldılar. Garentada ise tam tersi. Araçta önceden var olan hasardan ücret almaya çalışmalar, polis tutanağı olan kazadan ücret kesme vs. Ekşi surat ifadesi üstüne ayrı bir olay.
Enterprise ile sapanca otobanda zincirleme kaza ile yolda kaldım. Yeni araç ile sorgusuz sualsiz yola devam ettim. Tutanak teslim alma vs. enterprise halletti. Garenta ile boş yolda giderken kendiliğinden tampon aracın altına girdi. Polis tutanağında o an kaza yaşanmadığı, öncesinde yapılan kaynaktan tamponun koptuğu açıkça belirtilmesine rağmen ben özür beklerken Düzce'de ertesi gün çıkan polis tutanağı geç geldi diye 1500 lira aldılar.
Greenmotion falan denemedim ama kafam rahat olsun diye üç kuruşa mini hasar almak gibi üç kuruş fazla olsa da enterprise tercih ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bunların hepsi tamamen şube çalışanı ile ilgili. piyasanin lideri avis-budget, google 'da avis şikayet yazınca bir sürü şey çıkar.
dediğim gibi, ucuz hangisiyse ordan almak gerek. sorun istemiyorsan > avis/budget
2 ay kiralık araç lazım, aylık kiralamada avantaj sağlayan bildiğiniz firma var mı? Yer; izmir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç kiralama fırsatları yok mu hiç fiyatlar çok yüksekte
arkadaşlar mpv veya ticari (doblo,tourneo) tarzı bir araç kiralamam gerek. ankaradan teslim alacağım antalya da bırakacağım. hangi firmayı aradıysam ya uçuk fiyatlar çıkardılar ya da bu tarz araç veremediler ya da ankara alım antalya teslim hizmetleri yoktu. bu konuyla ilgili önerebileceğiniz başımızı ağrıtmayacak firma var mı ? kiralama işlemi 8.ayda yapılacak
-
aviste araba kalmamış mı yoksa başka birşey mi var temmuz ortasına bakıyorum 3 lüks araba çıkıyor. Budget da arama çalışmıyor.
Enterprise
Avis şubesinde satış danışmanıyım, bayramda rezervasyonlar full dolu. Belki bazı şubelerde tek tük boşluk olabilir ama çok düşük ihtimal.
-
hocam selam
eylül ortasından sonra güzel fiyatlar çıkar mı? kampanya dönemleri ne zaman oluyor? sizden güzel fiyat alma şansımız olur mu? 15-16 gün kiralama yapmam gerekecek.
-
selam,
eylülde de yoğunluğun devam edeceğini tahmin ediyorum ama ekim gibi fiyatlarda düşüş olur muhtemelen. Sağlık çalışanı ya da koç çalışanı değilseniz veya yapı kredi world platinum kartınız yoksa, en iyi fiyat online ödemede oluyor. Bunun dışında benim fiyat ile oynama şansım maalesef yok.
-
yıllık araç kiralama yapayım dedim değil fiyat veren doğru dürüst araç öneren şirket olmadı :(
World platiniuma ne gibi kampanya var hocam avis te
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40% indirim
-
İyiymiş hocam ford tourneo courier var mı??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X