< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (305. sayfa)
-
-
Günlük 327 TL Civarına gelmiş sanırım. Bu sene çok pahalı maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Varmı arkadaşlar son günler de kelepir kiralama yapan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam bugün Garenta Gebze şubesine gittiğimde, kredi kartım Amerikan Express olduğu gerekçesiyle kabul etmediler. Ek şöför için +460 TL istediler, onu kabul ettim.
Onun kredi kartını da kabul etmedi. Ön rezervasyonu iptal edelim, yeniden işlem yapalım dediler. Tamam dedim ancak bu sefer de araç fiyatı 7000 TL'ye çıktı. Görevli arkadaş "siz 30 Mayıs'ta çok avantajlı işlem yapmışsınız, normal fiyatı bu, önceki işlemi iptal ettiğim için maalesef 7000 TL'ye yardımcı olabilirim" gibi saçma bir açıklamada bulundu.
Hemen Garenta müşteri hizmetlerini aradık ve Garenta şubedeki görevli ile konuşmalarını sağladık. Bu noktada da Garenta'nın çaresizliği devreye girdi. Müşteri Temsilcisi şikayet kaydı oluşturmak dışında yardımcı olamayacağını söyledi ve biz de 13 günlük kiraladığımız aracı alamadık. Sonrasında Enterprise'a gittik, 8000 TL'ye aynı süreli bir araç (Toyota Corolla) kiralayabildik. Garenta'nın bizi bu kadar mağdur edeceğini düşünmezdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebzeinonu -- 5 Haziran 2022; 15:18:32 >
-
Geçmiş olsun hocam. Öncelikle mazot benzin in bu kadar pahalı dönemde çok uçuk rakamlar var piyasa da benimde kiralama yapmam lazım ford tourneo courier 400 günlüğü 300 ₺gibi rakama bulsam şükür edeceğim artık bakınıyorum.
Garenta firmasından hiç kiralama yapmadım ama sizin yaşamış olduğunuz gerçekten büyük mağduriyet, hiç yakışmamış kurumsal kimliğe, ayrıca bu sene fiyatları abarttılarda abarttılar.
Çevremde aylık ya da günlük belirli süre kiralayan çoktu bu sene kimse kiralamıyor.
Bu pahalı lık ta sabır edin düşerler fiyatları
Merhaba arkadaşlar, Gaziantep havalimanından araç alabileceğim önereceğiniz bir firma var mıdır?
-
Garenta da fiyatlar fena değil arkadaşlar 12 gün kiralama yaptım 3800 ₺ ye dizel otomatik megane başka seçenek bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtl1903 -- 7 Haziran 2022; 15:37:20 >
hocam özel bir indirim aldınız mı?
-
Yok valla günlerdir aramaktan bıktım bölgedeki en yakın şubeden online çekim rezervasyon geçtim. Şimdi bakıyorum fiyatlar mı değişti anlamadım baya yüksek
Aynı araba başka şube de aynı tarihler de 5800 ise bak arkadaş Anlık yaşıyoruz memleket de
12 ya da 24 aylık 10-15 bin km kiralama için öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 7 Haziran 2022; 16:24:37 > -
yolcu 360 ta papara indirimi hala geçiyor mu kullanan var mı
-
Dolandırıcı arkadaşlar nette falan denk gelirseniz eğer AVEC in ismini kullanıyorlar sakın paranızı kaptırmayın
enuygun.com üzerinden (7/24 rentecar) 3 günlük c3 için 660 tl ödedim ancak ellerinde doblo ve fiorino varmış. fiyatı deneme için kiralamıştım. aracın modeli benim için çokta önemli değil.
fiyat sizce nasıl arkadaşlar
-
Gayet iyi, kiralama sonunda araçla ve firma ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Araç yeni mi? Km nasıl?
Araç alım ve teslim süresi!
Firma çalışanları vs. Gibi
Arkadaşlar aracı bugün teslim ettim (yarın sabah yerine erken teslim) ofiste çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kendileri çok ilgili idiler.
Araç yeni ve pırıl pırıl.
Firma 7/24 rentecar
Süre 3 gün.
Trslimatta hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Sabiha Gökçen e servisleri var.
dürüst çalışan temiz firma.
Çalışan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar arkadaşlar düğün arabası için istanbuldan araba kiralamak istiyoruz 1-2 günlük. İnternetteki belli başlı firmaları taradım fakat kafama göre bir model bulamadım. yapacağım kilometre 700-800 . istediğim modeller superb passat falan geniş yayvan arabalar olursa daha iyi olur ama model çok da şart değil temiz yolda bırakmayacak bir araba olsun
-
Araç neydi ? Ne verdiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X