< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (314. sayfa)
-
-
Bazı dostlar yabancı ülkelerden de bahsetmiş , Ben Yabancı ülkeleri bilememekle beraber, Sık sık kulandığım EnUygun'da hem çok güzel arabalar var hem de uygun fiyatlarla bu araçları kiralamak mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimgray -- 4 Ağustos 2024; 21:29:54 > -
Sadece Zubizu Ödül Puanlar ile ulaşabileceğiniz %40 indirim fırsatı Enterprise'da.. hemen puan kontrolünüzü yapın!.. sınırlı adetteki fırsatı kaçırmayın.
-
yolcu360, enuygun ya da fulltrip te indirim kampanyaları var güncel olarak. ağustos sonuna kadar yapılan kiralamalarda 4000tl ye kadar indirim alınabiliyor.
-
Kıbrıs araç kiralama için kampanya varmıdır
-
Paraflytravel üzerinden %30 ind. Sağlanır araç kiralamada.
( 3900 üstü işlem yaparsak en fazla 1170 tl ind sağlarım )
referanslarım malum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enuygun firması ; uygulama kullananlara on numara fırsatlar 200 liradan - 5000 Liraya kadar indirimler sunmaya başlamış. Ben çok beğendim şu kriz ortamında harika bence.
-
Dostlar yolcu360 4 - 9 bahar kampanyasından Fiat Egea dizel manuel kiraladım 14 gün, Qcar firmasından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 4 Kasım 2024; 22:5:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PARAM360 yazıp %45 alabilirsiniz Bahar kampanyasında oran %40
Teşekkürler hocam, çok iyi fırsatlar mevcut
Hopi kampanyası ile bir tık daha indirim oluyor.
Ben yolcu360 bahar kampanyası + Hopi indirim kodu ile uygun fiyata kiralama gerçekleştirdim.
Günlük 460 tl ye geldi aralık sonu yılbaşına yakın, clio, fiorino benzin manuel ler 390 Tl geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 4 Kasım 2024; 22:12:11 >
Arkadaşlar Findeks puanınıza baktılar mı bende yolcu 360 üzerinden kiralamayı düşünüyorum hangi firmalar güvenilir bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Kiralama gunu ofiste yapiyorlar kredi puani kontrolunu. Genelde 1400 puan isteniyor. Kiralama 1-2 gun icinse kredi puanina bakmayan firmalar da oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enterprise ve europecar haricinde diğerleri findeks bakıyor
sixt
avis
garenta
budget
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 13 Kasım 2024; 23:51:28 > -
Enterprise de bir kampanya yapmadı gitti. Fiyatları çok yüksek
1200 liranın altına araç yok günlük şaka gibi
-
Kardeşim 17 gün için c4xi 500 euroya kiraladı
Yalnız pasaport gösterdiğini söyledi
Ankaraya iniş yaptığında havaalanında kiraladı
Gereksiz pahalı evet
Arkadaşlar findeks notu bakmayan firmalar hangileri acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabeyyy -- 20 Aralık 2024; 12:1:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X