Arkadaşlar Sakız Adası için araç kiralama önerileriniz var mı? |
Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (313. sayfa)
-
-
bayram için uygun fiyatlı firma bulan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2400 tl ye kadar ki.kiralamalarda %35 ind ile yardımcı oluyorum. Paraflytravel.com üzerinden
Yurtdışı var mı hocam?
Aylık kiralamalarda yardımcı olabilirmisiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıbrıs için tavsiyeniz varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşı tanımam bilmem ama indirim oranı çok iyi, yani dikkat edin çarpılmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraflytravel yurtdisi avrupa kir. Cikiyor ama hic denemedik. Suan puanim az 1 gunluk anca kiralanabilir. Denemek lazim. Ozelden yazin
Aylik icin parafpuan yetmez hic kimsenin. İyi puanini olanin En fazla 7 8 gun puanla kir. hakki.olur
Arif vural ben. Belki gruplarda tanismisizdir..
Cok ind. Yapiliyorsa dikkat edilmeli , dogrudur.
Ben parafpuanla ucak bileti almak yerine %35 ind ile kir..yapiyorum yillardir puanim oldukca.
İslem yaptigimiz kir sozl. de adimiz gecer ve kendi adimiza havale isteriz. Dukkan referanslarim da mevcuttur. Profilimiz acikdir.
Her zaman yapamiyorum ind. puanim olmuyor cunku.
Bugüne kadar ben ne zaman arabaya ihtiyaç duysam ; Enuygun 'u kullanmayı tercih ediyorum. Hem fiyatlar güzel hem de modeller oldukça şık . Bir bakmanı tavsiye ederim değerli arkadaşım.
-
arkadaşlar sixt egea günlük %40 indimli fiyatı 1080 TL ,bunu dahada düşürmenin yöntemi varmı acaba ?
-
Bu fiyatlar fazla uygun geldi. Romanya için tavsiyeniz var mıdır? Bükreş'ten Transilvanya vs. gidip akşama dönülecek.
-
Nereden baktınız bu fiyata
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skyscanner.
-
Dostlar Europcar da fiyatlar çok uygun. Araştırdıgım kadarıyla da global bir firma. Buradan araç kiralayan var mı? İstanbul'da ki; Yenibosna, Beşiktaş, Taksim ve Vadiistanbul şubeleri benim için uygun. Sanırım İş Bankası kredi kartına da peşin fiyatına 4 taksit yapıyor.
Eylül ayında 9-10 günlük bir kiralamam olacak ve 3700 kilometre yol yapacağım. En uygun en ucuz en az hangi araba yakar?
(Manuel araç kullanabiliyorum)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç kiralamada ind. Sağlarım.
-- 3120 tl ye kadar araç kiralamalarında %35 ind. sağlarım.
Paraflytravel.com üzerinden işlem.
Ayrica KOLAYARAC ind kodu ile
1-2 gün arası araç kiralamalarda 150 TL indirim sağlanmaktadır.
3-4 gün arası araç kiralamalarda 500 TL indirim sağlanmaktadır.
Bu İnd kodu ile indirimli haline ek %35 ind saglarim. yani hem kod ile hem benim puanla alışımla toplamda %55 gibi ind olabilmekte
3620 tl ye 3 günlük araç kir. İşleminiz var Misal kolayarac koduyla -500 = 3120 olur. Puanla alırsam %35 ind sağlarım 2028 tl olur
10 günlüğe km sınırı ne kadar koyarlar bi sor istersen firmaya..
Alt grup Araçlar genelde aynı yakarlar. Hız yapar 140 160 ile gidersen tabi fazla yakar
o ülke için normal fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 31 Temmuz 2024; 20:58:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yolcu360 , en ucuzundan alın, hepsi kurumsal güvenilir.
bu aralar obilet de kampanya yapıyor, bakılabilir kampanya sekmesine.
fulltrip yeni çıktı piyasaya.
en az yakanlar clio/egea dizel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 31 Temmuz 2024; 21:2:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X