Şimdi Ara

ARAC KIYASLAMA--(MERCEDES-BMW) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki E200 .sonuçta bmw de iidir ama merso 1 numara gerek motor gerek konforda bmw yanına yaklaşamaz..
  • mercedes
  • Bazı arkadaşlar mercedese kro arabası demişler,arkadaşlar anlayamıyorum mercedes te kro arabasıysa ben gidip bsiklet alayım en azından ona yakıştırma yapmazsınız aslında benim için en onemli olan şey donanım konfor guvenlik ve prestij,bmw ve mercedes arasında seçim yapmakta haliyle bu kriterlerle çok zorlaşıyor.bu araçları kullanan veya bu arabalarda yolculuk yapan arkadaşlar sanırım araçlar hakkında daha yerinde yorumlar yapacaklardır.ozellikle ben bu arabaya 1-2 sene değil yaklaşık bi 5-6 sene binmek istiyorum,yakıt tuketimi,yedek parça fiyatları ve servs gorme sıklığı açısındandanda değerlendirebilirseniz beni aydınlatmış olacaksınız.SAYGILAR DİLİYORUM.
  • cok düsünmeye tasinmaya gerek yok,kendini genc hissediyorsan BMW yok ama bu saatten sonra noktayi koymak istiyorsan MERCEDES

bu iki arac lüks sinifinda oldugu icin sendede bu ekonomik imkan oldugundan yakit,yedekparca,servis gibi ödemeler seni üzmeyecektir herhalde!!(bilmem anlatabildimmi?)

ARAC KIYASLAMA--(MERCEDES-BMW)
  • Yas 50 sanırım beni mercedes paklar hepinize degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,ama konuyu takip edicem yeni yorumlar oldukça buralardayım şimdiden teşekkürler hepinize allaha emanet olun..
  • Selam bende 2003 e220cdi ve 2007 bmw 520d var. Her ikisinide sıfır aldım. Merso bana kalırsa bmw den bir gömlek daha üstün. Mersonun iyi tarafları bayagı uzunca ,say say bitmez, bmw nin iyi tarafı motoru daha sessiz, daha ekonomik.

Mercedesin içi daha al benili, bmw ise malum kabak...

bmw 30 binde bir bakıma giriyor, merso her 10 binde.

Bmw nin park kontrol sistemine ve yagmur algılayıcı sistemine hala alısamadım, ikiside güven vermiyor.

Mercedeste hic bir bariz sorun yok...

Sonuç olarak, Bmw sadece e kasayı taklit etmeye calışmis fakat bir cok sistemde agzına yüzüne bulaştırmış. Performansa gelince bmw rodajda daha köklemedim , kagıt üstünde asagı yukarı aynılar, fakat merso düsük devirlerde daha güçlü...

Kısacası E kasamı 5 kasamı, ikisinede sahip biri olarak E KASA MERSO

Fakat e200 komp u tavsiye etmem malum 1800 cc, tr harici hibir yerde o motor yoktur heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sec -- 12 Şubat 2007; 19:56:14 >

• Bu aracları kullanan biri olarak yorumlarınızı kesinlikle dikkate alacağım,yalnız yazınızın sonunda komprassor tavsiye etmediğinizi söylemişsiniz mercedesin hangi modelini önerirsiniz ?

quote:

Orjinalden alıntı: sec

Selam bende 2003 e220cdi ve 2007 bmw 520d var. Her ikisinide sıfır aldım. Merso bana kalırsa bmw den bir gömlek daha üstün. Mersonun iyi tarafları bayagı uzunca ,say say bitmez, bmw nin iyi tarafı motoru daha sessiz, daha ekonomik.

Mercedesin içi daha al benili, bmw ise malum kabak...

bmw 30 binde bir bakıma giriyor, merso her 10 binde.

Bmw nin park kontrol sistemine ve yagmur algılayıcı sistemine hala alısamadım, ikiside güven vermiyor.

Mercedeste hic bir bariz sorun yok...

Sonuç olarak, Bmw sadece e kasayı taklit etmeye calışmis fakat bir cok sistemde agzına yüzüne bulaştırmış. Performansa gelince bmw rodajda daha köklemedim , kagıt üstünde asagı yukarı aynılar, fakat merso düsük devirlerde daha güçlü...

Kısacası E kasamı 5 kasamı, ikisinede sahip biri olarak E KASA MERSO

Fakat e200 komp u tavsiye etmem malum 1800 cc, tr harici hibir yerde o motor yoktur heralde...

• 21 yaşındayım ve E200 K ü tercih ederdim..
    bunu bana neden diye sormaın lütfen..
    sadece iki aracı kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 13 Şubat 2007; 22:46:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.