Şimdi Ara

ARAC KIYASLAMA--(MERCEDES-BMW)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaslar kıyaslamanızı istediğim 2 araç var gerekli bilgileri aşşağıda vereceğim,tercihinizi sebepleriyle birlikte belirtirseniz araç satın alırken doğru bir karar vermemde bana yardımcı olmuş olacaksınız, şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

1-) MERCEDES E200 KOMPRASSOR (AVANTGARDE)---------------------------
    --2003 model
    --50,000-100,000 km
    --50000-55000£
    (full donanım)
    ÖRN: http://arabam.ekolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=824738

2-) BMW 520İA-----------------------------------------------------------------------
    --2005 model
    --20,000-40,000 km
    --48,000-55,000£
    (full donanım)
    ÖRN: http://arabam.ekolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=812763
    ÖRN: http://arabam.ekolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=793080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISBARAHAN -- 12 Şubat 2007; 11:00:36 >

• İkisi de kaliteli marka. Eğer ikisi de aynı derecede temiz kullanılmışsa ben daha yeni ve daha az km yapmış olan 520'yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

İkisi de kaliteli marka. Eğer ikisi de aynı derecede temiz kullanılmışsa ben daha yeni ve daha az km yapmış olan 520'yi tercih ederdim.
    2, el 520 d tavsıye ederım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe01

2, el 520 d tavsıye ederım...

Alıntıları Göster
    daha az km yapmış ve daha yeni model olan tabiiki BMW derim..

merco 100.000 de filan diyosun bmw 40.000 az bi fark deil. bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut16

daha az km yapmış ve daha yeni model olan tabiiki BMW derim..

merco 100.000 de filan diyosun bmw 40.000 az bi fark deil. bu..

Alıntıları Göster
    bence e class.
    kesinlikle cok daha farkli bir otomobil.
    konfor konusunda bence cok daha iyi.
    ama 5 seriside cok guzel bir arac.
    zamaninda ben de cok arastirdim kafayi yemek uzereydim her ikisinden de vazgectim
    ama icimde halen bir ukte kaldi.
    e class tercih edilmeli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

bence e class.
    kesinlikle cok daha farkli bir otomobil.
    konfor konusunda bence cok daha iyi.
    ama 5 seriside cok guzel bir arac.
    zamaninda ben de cok arastirdim kafayi yemek uzereydim her ikisinden de vazgectim
    ama icimde halen bir ukte kaldi.
    e class tercih edilmeli bence.

Alıntıları Göster
    Her iki markanın araclarıda gercektende konforlu kaliteli araclar.Fakat,iki arac arasındaki model farkı,km farkı göz önüne alındığında bmw 5.20 daha mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecat

Her iki markanın araclarıda gercektende konforlu kaliteli araclar.Fakat,iki arac arasındaki model farkı,km farkı göz önüne alındığında bmw 5.20 daha mantıklı geliyor.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz linklerde mercedes 2003 model ve 48000 kmde bmwler ise 2005 model ve 40000 km civarında.Eğer gençseniz bmw,ama linkteki mercedes avantgarde ve kmde az.Ben olsam bmw seçerdim ama mercedeste gözüm kalırdı.Bence gidin ikisinide bi test edin.Vereceğiniz bayağı bir para.Daha iyi fikir edinirsiniz ve yanlış seçim yapmış olmazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Verdiğiniz linklerde mercedes 2003 model ve 48000 kmde bmwler ise 2005 model ve 40000 km civarında.Eğer gençseniz bmw,ama linkteki mercedes avantgarde ve kmde az.Ben olsam bmw seçerdim ama mercedeste gözüm kalırdı.Bence gidin ikisinide bi test edin.Vereceğiniz bayağı bir para.Daha iyi fikir edinirsiniz ve yanlış seçim yapmış olmazsınız

Alıntıları Göster
    sadece tasarım olarak bakarsam bmw derdim , sonucta diger yonleriyle 2 side mukemmele yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: trapezoid

sadece tasarım olarak bakarsam bmw derdim , sonucta diger yonleriyle 2 side mukemmele yakın

Alıntıları Göster
    ilk mesajda linklere bakmadan yazmıştım..

şimdi linklere baktımda kesinlikle BMW derim..

çok daha şık ve sportif duruyo merco ya göre..içide bence daha şık ..dış diyah iç bej deri kesinlikle harika..
  • quote:

çok daha şık ve sportif duruyo merco ya göre..içide bence daha şık ..dış diyah iç bej deri kesinlikle harika..

Alıntıları Göster
    Ben genç olmama rağmen mercedes e class derim.. Bence çok daha asil duruyo

• quote:

Alıntıları Göster
    ben e 320 cdi a ve 520d ye bindim , ikisinde de otobanda 200 üstü süratlere çıktık, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yol tutuş olarak aralarında pek bir fark yok (e ile 250 kmde bile huzursuz olmuyorsunuz)

fakat yeni kasa 5 serisi e 'den çok daha az yol sesi alıyor ve daha konforlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapezoid

Alıntıları Göster
    hocam durum belli yani kım nederse desin daha boyle tarz ateşli bişey istiyosan bmw ..

ama daha ağır daha baba bişey istiyosan mercedes..

bana sorsalar genç olduum ıcın bmw derdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anshered

hocam durum belli yani kım nederse desin daha boyle tarz ateşli bişey istiyosan bmw ..

ama daha ağır daha baba bişey istiyosan mercedes..

bana sorsalar genç olduum ıcın bmw derdim..

Alıntıları Göster
    tabiiki bmw

bavyeralılar daha iyi yapıyor bu işi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

tabiiki bmw

bavyeralılar daha iyi yapıyor bu işi bence

Alıntıları Göster
    Arkadaslar mercedes bmw ye gore cok daha konforlu bir araba buna suphe yok,bmw de bunun yanında cok performanslı bir arac ,gaza dokundugun anda 8 bin deviri goruyor 0-100:8,6 sn olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam,yalnız mercedesde gercekten cok agır ve prestijli bir araba yazdıklarımdanda anlasılacagı uzere kafayı yemiş durumdayım sanırım en iyisi gidip ikisinide bir test etmek olucak.cevremdeki arkadaslarım mercedesin cok daha prestijli oldugunu ve km yi goz onunde bulundurmamamı soyluyorlar ayrıca bmw ninde cok yuksek devirlerde kullanıldıgında ortalama 5 10 yılda motor bıraktığı soyleniyor,sizin dusunceleriniz nedir bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ISBARAHAN

Arkadaslar mercedes bmw ye gore cok daha konforlu bir araba buna suphe yok,bmw de bunun yanında cok performanslı bir arac ,gaza dokundugun anda 8 bin deviri goruyor 0-100:8,6 sn olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam,yalnız mercedesde gercekten cok agır ve prestijli bir araba yazdıklarımdanda anlasılacagı uzere kafayı yemiş durumdayım sanırım en iyisi gidip ikisinide bir test etmek olucak.cevremdeki arkadaslarım mercedesin cok daha prestijli oldugunu ve km yi goz onunde bulundurmamamı soyluyorlar ayrıca bmw ninde cok yuksek devirlerde kullanıldıgında ortalama 5 10 yılda motor bıraktığı soyleniyor,sizin dusunceleriniz nedir bu konuda ?

Alıntıları Göster
    bmw bence daha prestijli E serisine göre; her taraf E serisi doldu ve "kro arabası" imajı da var E200kompressorde

bmw daimi tercihimdir mercedesle karşılaştırınca...

• quote:

bmw bence daha prestijli E serisine göre; her taraf E serisi doldu ve "kro arabası" imajı da var E200kompressorde

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

bizim burasi kucuk sehir olmasina ragmen carsida en az 6-7 tane bmw 5 serisi gorebilirsiniz ama e class tas catlasa 2-3 tane.
    yani buralarda bmw daha cok tercih ediliyor.
    ama dedigim gibi ben olsam su anki aklimla kesinlikle e class alirdim.

• quote:

Alıntıları Göster
    mercedes e kasasıyla mükemmel bir iş çıkarmış bence

konfor desen konfor performans desen performans hiç bi şekilde geri kalmıyor

5 serisi ancak tasarımı için tercih edilebilir bir seçenek bence

e serisi 5 serisinin önünde bir araç mili saniyelere takılmayın e serisi hiç bir şekilde 520 den geri kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 12 Şubat 2007; 17:36:34 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bende bu konuyu ilk gorunce mercedes te olan aksesuarlar bmw de yok deyip .

Beyaz corap , altın kunye fln koycaktım ama sonra ayıp olur deyip vaz geçmşitim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariuhana

quote:

Alıntıları Göster
    e 200 kesinlikle o arabayla en az 300 bin yaparsın, bmw de ise en az 300 bin bence zor çünkü performansı düşünür bmw her zaman, mercedes ise konforu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariuhana

quote:

Alıntıları Göster
    daha yeni olduğu için bmw.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.