Bildirim
BMW 116i vs VW Golf
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BMW 1 serisi (Genişlik ve yakıt önemli değilse tabi) -
Bmw 1 de olsa Golfün icinden gecer.. -
şu karşılaştırma bmw ye hakarettir. -
Genişlik önemli değilse BMW alınır. Sürüş keyfi yeter. -
Bmw alınır ama ıcınden gecer falan komık tabırler, makyajsız 1 kasalar arkadan polo gıbı duruyo -
İki arac kiyaslanacak seviyede degil tabiki 1 serisi her turlu ustun bir arac zamaninda ayni ikilemi bende yasadim, genislik onemli degil diye. Golfun tek ustun tarafi daha yuksek ve arka yasam alani daha genis ha birde cam tavan var golfde bmwlerde sunroof . -
1 serisi ama 90 km de foşur foşur esen rüzgar, dacia seviyesi ses sistemi, tabure gibi koltuk, dandik döşeme-deri kalitesine sahipken içinden geçer vs. gibi laflar komik. -
Premium markayı almak varken neden gidip vw alim ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 10 Mart 2018; 0:45:12 > -
1 seriside oyle aman aman kaliteli degildr araclar limitlerde kullanilmiyorsa konfor bekleniyorsa golf tercih edilebilir -
1 serisi her türlü üstünmüş Allah sizi markaları babanızın malıymış gibi savunmayacak şekilde ıslah etsin. Amin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MKVll
1 serisi ama 90 km de foşur foşur esen rüzgar, dacia seviyesi ses sistemi, tabure gibi koltuk, dandik döşeme-deri kalitesine sahipken içinden geçer vs. gibi laflar komik.
hayır bunu bir fanboy yazmasa şaşırırdımda artık tat tuz vermiyorsun. kronolojik olarak yazdığın tüm mesajlarına üyeler bir göz atsın vw övmekten başka tek mesajın yok. 1 serisiyle kıyaslamam bile.
öncelikleri olan kişi premium segmente bakmaz yok darmış geniş değilmiş. adamlar aerodinamik araba üretiyor sürtünme katsayısı kasıyorlar. şase rijitesi üzerinde arge yapıyorlar tam bağımsız süspansiyon kullanıyorlar. herşeyi 90-100 km hızdan ibaret saymıyorlar. şanzıman takıyorlar hemde en iyisini.
birde bir yanda dingilli toros 100 den sonra yok olan bir otomobil. otomatik dediğin an patlaması için gün sayıyorsun. aerodinami hak gezer yeterki arka geniş olsun da 5 kişi binsin hedef kitle belli.
cümle alemin bildikleri bunlara rağmen golf mü 1 serisimi diye konu açan kişi kesinlikle golf alsın 1 serisi alsada birşey anlamaz zaten.
ben bmw bakarken artık audi ile bile karşılaştırmıyorum direk rakibi mercedes. audi artık volvo ile karşılaştırılmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 9 Mart 2018; 20:43:2 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MKVll
1 serisi ama 90 km de foşur foşur esen rüzgar, dacia seviyesi ses sistemi, tabure gibi koltuk, dandik döşeme-deri kalitesine sahipken içinden geçer vs. gibi laflar komik.
2015 makyajlı kasa 1 serisi kullanıcısıyım modellere özel konu başlığında aracı yerden yere vuranlardan biriyim,hatta kullanıcılardan tepki alıyorum sırf bu yüzden..
siz nasıl bmw yerden yere vurursunuz şeklinde..
ama sezarın hakkını sezara vereceksek,bu makina markanın kompakta modeli yani donanımlar öyle ahım şahım değiller.
koltukları iyi değil kabul
rüzgar ve ses sistemi anlattığınız gibi değil,kesinlikle.
kompakt bir model olmasına karşın araç markanın sürüş ve yol tutuş anlamında ki üst modellerini kesinlikle aratmıyor
o başarıda.
hele zf 8 ileri tork konvertörlü şanzımanın konfor ve keyif seviyesi
arkadaşların yazdığı üzere golfü kevgire çevirir.
mekatroniği ve kavraması dikiş tutmayan ve kronik arızalı bir mamulden bahsediyoruz.
golfun koltukları ve iç genişliği olabilir haklısınız.
ama ne zaman yolda bırakır korkusuyla araç kullanmak,anlamsız ilave olarak marka ambyansı ve premium algısı
olarak tercihim imkanlar varsa bmv ve üstü şeklinde olurdu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
Bmw alınır ama ıcınden gecer falan komık tabırler, makyajsız 1 kasalar arkadan polo gıbı duruyo
Ben makyajsızı daha çok beğeniyorum.Hb kasaya o stoplar hiç gitmemiş.Eski kasa daha geniş gözüküyor. -
Taş yerim belki ama genel anlamda golf daha iyi bir araç ve memnun kalırsınız hocam -
Sedan A3 hepsinden iyi -
Ya genişlik önemli değilse bmw demiş herkes allah askına biri polo biri superb muamelesi yapmayın golfe sığan 1 e de sığar.
Sorunun kendisi de ayrı bir saçma zaten. -
Iki aracida uzun sure kullandim. Araclar kiralikti. Ikiside dizel otomatikti. Ikisi arasinda kalmak istemezdim. Bence kiralayip bir sure kullanin oyle karar verin. -
1 serisinin arkasi golfe gore oldukca dar hocam. -
BMW 1 artıları da eksileri de uçlarda olan bir model. Sürüş keyfi, şanzıman, motor, direksiyon hissiyatı, sürüş pozisyonu... BMW alırsanız bunları alacaksınız. Dar iç hacim, daha sert süspansiyonlar negatif yönleri. Golf o kadar keskin özellikleri olmayan, herşeyden biraz ne en iyi ne en kötü, ergonomisi yüksek ortalamanın üzerinde bir aile arabası. Bekar için BMW aile için Golf derim.
|
şu karşılaştırma bmw ye hakarettir.
|
Bmw 1 de olsa Golfün icinden gecer..
|
Genişlik önemli değilse BMW alınır. Sürüş keyfi yeter.
|
BMW 1 artıları da eksileri de uçlarda olan bir model. Sürüş keyfi, şanzıman, motor, direksiyon hissiyatı, sürüş pozisyonu... BMW alırsanız bunları alacaksınız. Dar iç hacim, daha sert süspansiyonlar negatif yönleri. Golf o kadar keskin özellikleri olmayan, herşeyden biraz ne en iyi ne en kötü, ergonomisi yüksek ortalamanın üzerinde bir aile arabası. Bekar için BMW aile için Golf derim.
|
Auto show un yaptığı son iki karşılaştırmalı testte de golf 1 ve a serisinin önünde birinci oldu. 3 olsa tamam da 1 bu ya. Çocuk mezarı gibi. Sırf golfle rekabet edebilmek için çıkarılmış ve satmayan bir araç. Golf ise sınıf farketmeksizin dünyanın en çok satan ikinci aracı.
|
Taş yerim belki ama genel anlamda golf daha iyi bir araç ve memnun kalırsınız hocam
|
Eşime araç alırken aynı ikilemde kaldım sıfır 2017 BMW 1 serisi 122 bin 2017 Golf 7,5 highline cam tavan anahtarısız giriş çalıştırma vs gibi opsiyonlu bir araca da 116 bin fiyat aldım iki aracıda bayide inceledim genişlik ve ikinci eldeki gücünden dolayı Golf tercih ettim
|
Benzer içerikler
- marş motoru kömürü ömrü ne kadar
- egea easy 1.4 fire 95 hp yorum
- araç kaplama ruhsat işlemleri
- spor son susturucu
- toyota corolla 1.33 comfort
- range rover evoque 2024
- katı hal batarya
- bmw 120 fiyat listesi
- togg şarj istasyonu fiyat
- peugeot e 308 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X