Şimdi Ara

BMW 116i vs VW Golf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Bmw 1 de olsa Golfün icinden gecer..

1.18i olsa tamamda,150 lilik golf 1.16i ye ızdırap olur benden söylemesi:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kriteri ferahlık olan gitsin citroen picasso alsın, ferahlık neymiş görsün. Hem parası da cebinde kalmış olur.

Golfteki malzeme kalitesi orta konsoldaki piano black kaplamalarda biter. Ayrıca 1.4 highline'lar dışında Golf'de bağımsız süspansiyon yok diye biliyorum. Bu da çok önemli bir eksi. Ama yalıtım ve ergonomi olarak Golf üstün. Kullanımı kolay, inmesi, binmesi, bagaj yüklemesi, çocuk bindirmesi daha kolay. Yakıt olarak da daha az yakacaktır. 2. Elde zaten bir numara.

Macerayı seven bekar adam BMW alır :) ama 136 hp biraz zayıf kalıyor. 170 hp'lik eski motor bulunursa ZF ile tadından yenmez. Kudurtur adamı. Evli barklı, sağlamcı adam da Golf alır. Ayrıca Golf'den çok iyi ailenin ikinci aracı (özellikle hanım için) olur. Ben de hanım için aynı ikilemde kalıp kampanya yakalayınca aynı platform A3 almıştım. 2 Çocuk var aşırı memnunum.

• BMW 1 alırım tipinden ve imajından dolayı. Ama iç mekan golf de daha kaliteli ön süspansiyon daha iyi. Yol sesi daha az alıyor. Ses sistemi çok ama çok daha iyi golf de. Giriın kullanın abartmiyorum golf deki ses sistemi standart halde ve inanın çok kaliteli. Ama gel gelelim golf 130 dan sonra 1 gibi dengeli gitmiyor ve üst hızlarda BMW gibi güven vermiyor. Golf aile aracı olarak bile kullanılır 1 imkansız ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulsar, egea hb, astra k, civic , i30

Bu segmentte bütün araçları test ettim benim yorumum bu şekilde.

Kalite ve konfor konusunda oldukça iyi araç evet ama genişlik, ferahlık olarak en iyisi değil kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw alacağım gibi duruyor, Dsg yüzünden güvenemiyorum Golf’e. İkinci el alacağım bir de. Bakalım alınca güncellerim benim gibi ikilemde kalacak olanlar için.

• Auto show un yaptığı son iki karşılaştırmalı testte de golf 1 ve a serisinin önünde birinci oldu. 3 olsa tamam da 1 bu ya. Çocuk mezarı gibi. Sırf golfle rekabet edebilmek için çıkarılmış ve satmayan bir araç. Golf ise sınıf farketmeksizin dünyanın en çok satan ikinci aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Sürüş keyfi 1

Malzeme kalitesi golf

Tasarım 1

Konfor golf

Genişlik golf

Tüketim golf

Yol tutuş 1

Performans golf

Donanım golf

Genç bekar biri için 1 serisi aile babası için golf tavsiye ederim.

Not: Araçları dışarıda görüp yorum yapan biri değilim. 60.000km 116i , 100.000km golf 7 1.4 140 dsg kullandım.

Bitti bu kadar

Araç almanın tek kriteri beklentilerdir

Yoksa hiçbir araç birbirisinin aynısı olamaz

Hepsinin kendine has özellikleri var

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlemişsiniz Mesut bey

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Güzel özetlemişsiniz Mesut bey

Hep Sizin gibi ustalardan öğreniyoruz Tolga Bey

Saygılar sevgiler

• TSY kullanıcısına yanıt
    Keske audi ile volvoyu Bmw kiyaslamazdimi daha once yazsaydin bosuna okumazdik entry ni zaman kaybi bir yazi

zaten bmw nin araclarini uzay mekigi en kotude boeingle kiyasliyoruz pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Keske audi ile volvoyu Bmw kiyaslamazdimi daha once yazsaydin bosuna okumazdik entry ni zaman kaybi bir yazi

zaten bmw nin araclarini uzay mekigi en kotude boeingle kiyasliyoruz pardon

okuduktan sonra birde cevap verecek kadar zamanınız olmuş dahada ilginç !

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Yaw he he sümbül var ben de onu kullanıyom...

Anlatsana sen sürüş keyfini bir bakayım hangi trafikte neyin keyfi.

Çok sürüş keyfi istiyorsan git carting midir go cart mıdır ondan yap stresini orada at bmw 1 den her halikarda iyidir.

1.6, 1.4 motorun eti belli budu belli. Hadi iyi geceler sana...

• Ne Bmw 1 serisi burda abartildigi kadar iyi nede golf forumda herkes abartmayi seviyor aradaki farkta ucurum degil burda ihtiyaclar belirliyor daha konforlu rafine surus isteyen golf alir viraj kasmak isteyen bmw 1 ama oyle arada aman aman bi fark olacagini sanmiyorum

• bu modellerin faceliftsiz-faceliftli bir milyon yabancı karşılaştırması var hiçbirinde böyle uçuk bir sürüş zevki farkı vs. değinildiği yok ki gerçekte de yok. bu forumda fındık motorlu 136 PS alan sonradan görmeler de ''the ultimate driving machine'' havasına giriyorlarmış demek ki yazık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 10 Mart 2018; 22:15:1 >
  • Yazmayı unuttum ama volvo v40 ı incelemeni isterim.. Gerçekten farklı bir işçilik ve ses sistemi var, koltukları ana kucağı gibi.. 180 bg lik benzinli ve 120 lik dizeli mevcut.. ikisininde otomatiğini o paraya bulabilirsin.

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Ne demek bmw ye hakarettir..Neyle karşılaştıracağız Bmw 1 i.Almanya satış fiyatları arasında bile 2-3 bin euro fark olan C sınıfı 2 araç sonuçta.Bmw 1'serisininsıfır fiyatının daha pahalı olmasının nedenide zf şanzımanın dsg den daha maliyetliolması.. Golfünde, 1 serisinden üstün olduğu birçok yönü var.Golf sadece Türkiyede değil , Avrupa da da en çok satan hb c sınıfı araç.

• yanik033 Y kullanıcısına yanıt
    BMW nin rakibi a3 hatchback volvo 40 falandır bana göre. Çok satması bir arabanın iyi olduğu anlamına mı geliyor?egea sedan bu mantıkla çok iyi bir araba oluyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.