Şimdi Ara

Araç Konusunda Destek :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah bu forum yokmu, alıcının kafa daha çok karıştı şu an bu yorumlardan sonra :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sanirim benim mesajima istinaden yazdiniz ama zaten belirttim sase ve airbagler acildiysa alinmaz diye.. her kaputu degisen arac agir kazaya ugramiyor..

Bir gün yaşarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Arkadaşımda 2019 mu 2018 mi tam hatırlamıyorum opel insignia vardı , öndeki jip aniden durunca yerlerde ıslak olduğu için duramayarak tıklatmış ve sonuç kaput ucu bükülmüş, farlar kırık ama ön panel, tamponda ve radyatör grubunda zarar yoktu airbag açmamıştı.. o aracı kaskodan yaptırtıp sattılar.. Kaput tek oarça netal olduğu için üstünde sadece varsa ses yalıtım keçesi var başka bir şey yok..

Ani frene bastığınızda arabanın burnu aşağa iniyor.. şehir içi kazalarda genelde kaput hasarı bu sebepten oluşur..

Bense sağ 2 kapısı değişik bir araç almıştım, çamurluklar, sol yan, kaput,tavan,bagaj hatasız boyasızdı, kapı saçlarını birşeye takmışlar yırtılmış.. sahibi de macun doldurmak yerine değiştirmiş..

Neyse uygundu fiyatı da aldım , sağ taraftan araç esnediğinde hep bir tıkır tukur ses geliyordu aynı şekilde bozuk yolda da öyle artık seslerden nefret eder hale geldim sattım o aracı..

Kaputu degisik aracta kullandim , tekrar diyorum airbag acmamis sase zarar gormemis araclardan bahsediyorum.. ben istanbuldayim her gun bir kaza oluyor dusuk hizda adam vuruyor kaput katlaniyor airbag acmadan hemde volvolar, passatlar, audiler, bmwler neler neler gordum ne yapsin bu adamlar cope mi atsinlar..

Yani demem o ki her kaputu degisen araç bodoslama girmiş değildir, birde siz arabanızı park ettiniz önde de acemi birinin arabası var, D yerine R ye aldı geldi dokundurdu tampon esnedi kaput ucu katlandı ne olacak, her aracın tamponu aynı değil.. misal astra j ye bakın birde golfe.. bahsettigim tarz kazalarda golfun kaput baslangici daha önde oldugundan daha fazla bükülecek.. yetkili serviste hemen degistiriyor zaten..

O da tek parça levha yani kaput degisti namus gitti olayi tamamen galericilerin sizden araci alirken ki fiyat kirma politikalari..

Simdi dedigimi anlamak istemeyebilirsiniz, umarim bir gun basiniza gelir o zaman anlarsiniz (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Haziran 2020; 4:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasemin6 Y kullanıcısına yanıt
    C3 satışı yavaştır bilgin olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farklı öneri kabul ediyor musunuz bilmiyorum ancak, arayışınızın yanıtı fiat palio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.