Şimdi Ara

Araç Model Yılı Artık Üretim Bandın da Belirleniyor...ÇOK ÖNEMLİ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ohc

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

olması gereken oldu, önceki saçmalıktı, ağustos'tan sonra slınca bir sonraki yılın modeli oluyordu ki mantığını anlamak mümkün değil

zaten ruhsatta trafiğe çıkış tarihi yazıyor

marketten aldığınız çikolatanın ya da cep telefonunun üzerinde üretim tarihi yazar, aldığınız tarihin yazması saçmadır

Trafiğe çıkış tarihi yazmalı aksi halde araç üretim bandından iner inmez değer kaybetmeye başlayacak bu doğal mı ?

Onu alan da satan da ona göre düşünecek.

Alan yeni araç isteyecek satan indirimli olarak bir an önce elinden çıkaracak

Peki bir VW alacaksam eğer bugün sipariş edip 3 ay beklemeliyim artık bu bir realite doğuş stok bulundurmuyor bugün ki değerden alım yapacağım güya teslimatrtan sonra kullanmadığım 3 ay içinde arabam değer kaybetmiş olacak saçma

1) Doğuş buna göre bir önlem alacak, gerekirse vw türkiye'ye fabrika açacak.
    2) VW alırken tüketici iki kere düşünecek şimdiki gibi bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayacak.
    3) 2013 modeller geldikten sonra alacaksınız, zaten Doğuş özel sipariş almıyor, gelecek olan araçlar siz sipariş verseniz de vermeseniz de gelecek. Hatta Doğuş bazı modellerinde hiç sipariş almıyor o tüketici için de model yılının önemi yok.
    4) VW almayacaksınız.
    5) Söylediğiniz gibi bir değer kaybı zaten sözkonusu olmaz. Satarken trafiğe çıkışını söylersiniz olur biter. Sizin için değer kaybı bu kadar önemliyse beklersiniz 2. ayda sipariş verirsiniz gelmesi de artık Doğuş'a kalmış.

Bir vw için kanunda saçmalamanın lüzumu yok bence. Çok istiyorsa vw gelsin fabrika açsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2) VW alırken tüketici iki kere düşünecek şimdiki gibi bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayacak.
    3) 2013 modeller geldikten sonra alacaksınız, zaten Doğuş özel sipariş almıyor, gelecek olan araçlar siz sipariş verseniz de vermeseniz de gelecek. Hatta Doğuş bazı modellerinde hiç sipariş almıyor o tüketici için de model yılının önemi yok.
    4) VW almayacaksınız.
    5) Söylediğiniz gibi bir değer kaybı zaten sözkonusu olmaz. Satarken trafiğe çıkışını söylersiniz olur biter. Sizin için değer kaybı bu kadar önemliyse beklersiniz 2. ayda sipariş verirsiniz gelmesi de artık Doğuş'a kalmış.

Bir vw için kanunda saçmalamanın lüzumu yok bence. Çok istiyorsa vw gelsin fabrika açsın.

1- çok memnun oluruz aslında böyle bir girişim gerekli
    3- Doğuşa müşteri olmadınız sanırım. Doğuşta her satış özeldir standard bir arabaya ekstra birkaç donanım eklemek isterseniz eğer bu özele girer ve uzun birsüre beklemek zorunda kalırsınız. hemen alınabilenler halbur altı talepler yani adi bayağı versiyonlar veya alımı gerçekleştirilmemiş elde kalan siparişlerden ibarettir
    4- Sizin hiçbir şart altında böyle bir meselede tek başınıza buna karar veremeyeceğinizin bilincinde olduğunuzu düşünüyordum aslında
    5- Mutlak değer kaybı olmasa bile ilk müşteri için fayda kaybı söz onusu buda maddi kayıp anlamına gelir. Türkiye 2. el piyasası Söz ile yürümüyor artık resmi üniformalı polis dahi 2. el arabasını hile ile satıyor şahit oldum.

Bir vwden değil binlerde vw sahibi ve muhtemel müşterisinden bahsediyoruz kısır bir düşünce yapınız var meseleyi kendi düşüncelerinize fikslemek doğruya ulaşma niyetinizin olmadığını gösteriyor.

• quote:

quote:

4) VW almayacaksınız.

3- Doğuşa müşteri olmadınız sanırım. Doğuşta her satış özeldir standard bir arabaya ekstra birkaç donanım eklemek isterseniz eğer bu özele girer ve uzun birsüre beklemek zorunda kalırsınız. hemen alınabilenler halbur altı talepler yani adi bayağı versiyonlar veya alımı gerçekleştirilmemiş elde kalan siparişlerden ibarettir
    4- Sizin hiçbir şart altında böyle bir meselede tek başınıza buna karar veremeyeceğinizin bilincinde olduğunuzu düşünüyordum aslında
    5- Mutlak değer kaybı olmasa bile ilk müşteri için fayda kaybı söz onusu buda maddi kayıp anlamına gelir. Türkiye 2. el piyasası Söz ile yürümüyor artık resmi üniformalı polis dahi 2. el arabasını hile ile satıyor şahit oldum.

Bir vwden değil binlerde vw sahibi ve muhtemel müşterisinden bahsediyoruz kısır bir düşünce yapınız var meseleyi kendi düşüncelerinize fikslemek doğruya ulaşma niyetinizin olmadığını gösteriyor.

her satış özeldir derken bile doğuş'un nasıl bir muamele yaptığını görüyoruz, standart satışta bile insanlara özel hissettiriyorlar

doğuş'a müşteri olmadımi olmam da ama olan bir çok tanıdığım, süreci paylaşan bir çok forum kullanıcısı var, hatrı sayılı, yani "kalbur üstü" müşterilerden özel sipariş aşınıp 2 ayda teslim de ediliyor

4 sadece bir seçenekti, illa alacağım diyorsanız bu zarar şartlarını baştan kabul edeceksiniz, bunu benim ya da başkasının söylemesi bişey değiştirmez ben söylemesem de zarar edeceksiniz.

• quote:

olması gereken oldu, önceki saçmalıktı, ağustos'tan sonra slınca bir sonraki yılın modeli oluyordu ki mantığını anlamak mümkün değil

zaten ruhsatta trafiğe çıkış tarihi yazıyor

marketten aldığınız çikolatanın ya da cep telefonunun üzerinde üretim tarihi yazar, aldığınız tarihin yazması saçmadır

Fabrikalar zaten haziran-temmuz ayinda bir sonraki yilin model yilini uretmeye basliyorlar eski sistemde buna uygundu mesela benim temmuz cikisli arabam siparis formunda 2013 model yili olarak geciyor

• quote:

quote:

quote:

4) VW almayacaksınız.

her satış özeldir derken bile doğuş'un nasıl bir muamele yaptığını görüyoruz, standart satışta bile insanlara özel hissettiriyorlar

doğuş'a müşteri olmadımi olmam da ama olan bir çok tanıdığım, süreci paylaşan bir çok forum kullanıcısı var, hatrı sayılı, yani "kalbur üstü" müşterilerden özel sipariş aşınıp 2 ayda teslim de ediliyor

4 sadece bir seçenekti, illa alacağım diyorsanız bu zarar şartlarını baştan kabul edeceksiniz, bunu benim ya da başkasının söylemesi bişey değiştirmez ben söylemesem de zarar edeceksiniz.

Haha aynen, siparis suresi degisebiliyor benim arabayi siparis alinmiyorken esp dahil bir suru donanim eklettim 10 haftada geldi , kimineyse siparis alinmiyor diyorlar eldekini paket yapip veriyorlar kiminide 4 ayi birak 8 ay bekleyen tipler var

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Ellerinden çıkarmak için yeni medele zam yaparlar.

Katılıyorum.Geçen gün bir vw bayisini aradım.Daha önce alışveriş yaptığım biraz sohbetim olan bir bayii.
    Elinizde kalan dizel golflere indirim yapacak mısınız dedim.Hayır dedi 2013 ler zaten zamlı gelecek.En iyi ihtimal yine bu fiyat olur dedi.Onların yalancısıyım.
  • Renault'da 6 ay indirimi vardır. 2011 Grand Scenic'imi o indirimle almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

Renault'da 6 ay indirimi vardır. 2011 Grand Scenic'imi o indirimle almıştım

Oooo Nerelerdeydiniz hocam,gozukmuyorsunuz :)

• :))))

Megane, Fluence başlıklarına yetişemiyorum artık. E araçlarda da değişim oldu epeyce. Scenic başlığı da hareketsiz bu aralar... o yüzden farklı sulardayız :)))
  • msaltik kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.