arkadaşar freelander 2 almak ıstıyorum fakat aracların fıyatları cok yuksek geldı hse paket 70 80 bınde olan araclara 45 000 bın euro ıstıyorlar sızce beklemek mı lazım acelem yok.tesekkuler
kaç model düşünüyorsunuz
2008 2009 model hse butcem buna yetıyor...bu arada ıyı bır aracmıdır tavsıye olursa sevınırım..tesekkurler
bence kasım aralık aylarını bekleyim 0 araçlarda 2 bin 3 tl indirim oluyor kota yükseltmek için dogal olarak bu da 2 el araçlarada etki edicek
evt bu ılanı ınceledım km cok yuksek 50 km altında bır arac bulmaya calısıyorum...galıba bayramın etkısı var...kımse arac satmıyor olanlarda yuksek fıyatlı...tesekkurler
Yurt dışından gurbetcilerin gelme zamanı, insanların ürünlerini sattığı zaman, Oklulların kapılı olduğu an, ( yani insanlarda birazda olsa paranın olduğu aylar bu aylar) o yüüzdende piyasa yüksek
birde tam arabanın ihtiyaç duyulduğu zamanlar bu zamanlar ( tatil için filan )
Kasım ayı ve sonrasında fiyatlar muhtemelen düşecektir...
sızce 3 4 bın euro farkedermı acaba...alternatıfler kesın cogalacak gozuyle bakıyorum...eger bu sartlar olusursa beklemek en mantıklısı...[DUSUK FIYATLAR VE ALTERNATIFLERIN ARTMASI]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme