Şimdi Ara

Araç Plaka Sorgulama Hizmeti 3TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
13
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5664 olayı tamamen boş bi olaydır 1 sene önce attığın mesajı 1 sene sonra atıyorsun aynı araç pert çıkıyor! Bu olay 1 kerede değil 2 kere yaşamış biriyim. İlk arabamda kaza yoktu 1 sene sonra 2bintl çıktı ucuz yırttım. İkinci aracımda alırken 8bintl kayıt vardı 1 sene sonra ağır hasar çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

Ne zamana kadar geçerli bu hizmet?
    bi süresi yok şuan hocam
  • Ben de plaka sorgulama hizmetini aldım. Sorunsuz gerçekleşti.

• İyi iş ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

5664 olayı tamamen boş bi olaydır 1 sene önce attığın mesajı 1 sene sonra atıyorsun aynı araç pert çıkıyor! Bu olay 1 kerede değil 2 kere yaşamış biriyim. İlk arabamda kaza yoktu 1 sene sonra 2bintl çıktı ucuz yırttım. İkinci aracımda alırken 8bintl kayıt vardı 1 sene sonra ağır hasar çıktı.
    Bunun 5664 ıle alakası yok, sız dolandırılmıssınız. Polatlıdakı galerıler kullanıyordu bu yontemı. Galerıcı, ekspertız, sıgortacı ve hatta noter ısbırlıgıyle

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Biraz açarmısın konuyu nasıl oluyor hakkında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Hatırladıgım kadarıyla anlatayım kabaca;

Galerıden araba alıyorsunuz. Atıyorum dıyor tampon vs degısmıs hasar kaydı yok ama aslında arac agır hasarlı. Sorguluyorsunuz yok. Ekspertıze goturuyorsunuz, genelde cevredekı ısletmeler. Galerıyle anlasmıs, tampon degısmıs dıyor. Sıgortacı da tanıdık, hasarı bı sure ıslemıyor sısteme. Sız alıyorsunuz hop sısteme dusuyor agır hasar kaydı. Noter de bu ısın satıs asamasında, galerıcı aracın degerının dusuk gosterılmesını talep edıyor kı dava durumunda gerı odeme zorunlulugunda kalırsa az para odesın. Atıyorum 50bın tl ye sattıgı aracı noterde 30bın tl gosterıyor. Elınız kolunuz baglanıyor

• güncel arkadaşlar
  • Sorunsuz gerçekleşti çok teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • günceldir arkadaşlar
  • güncel
  • Yardımsever, ilgili, güzel hizmet
  • sigortacımızısınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaulas

Yardımsever, ilgili, güzel hizmet
    Allah razı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitezze07

sigortacımızısınz
    hayır değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

cahilsin kardeş enpara kredi kartı piyasadaki en mantıklı kart ? fakirlik ne alaka ? keriz gibi aidat ödeyip faizli taksit yaptrmak mı zenginlik 12 sene bonus kullandım 1 sene oldu enpara alalı ve gayette güzel uygulamaları değişmediği sürece başka kart ile işim olmaz

Alıntıları Göster
    kardeş, bu bahsettiklerini zengin adam takmıyor işte. faiziymis, aidat iadesiymiş... adamın altında 500 binlik jip varsa, gider garanti amex, adios platinium falan kullanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir fikir valla helal olsun.Sonuç olarak mesajı bir kere göndermiyosunuz.Gelen mesajda yüksek miktarlı 2-3 hasar çıktığında merak edip bu hasarlarda hangi parçaların değiştiğini görebiliyorsunuz.O yüzden sadece 1 mesaj olarak düşünmeyin ben bir araç almak için tam 7 mesaj gönderdiğimi hatırlıyorum ve arabayı da almamıştım 7x7=49 lira 7x3=21 aradaki fark az değil bizde devletten zengin değiliz o yüzden faydalı yerinde teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BugSyy

hayır değilim

Alıntıları Göster
    E naisl guvencek o zmn insnalar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.