Şimdi Ara

Araç sahibi olmak artık lüks oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam tersi araç sahibi olmamak ayrıcalık gibi bir şey oldu.
    En ücra ara sokakta dahi araba park edecek yer bulmak için savaşmak gerekiyor. Yollarımız devamlı gelişmesine rağmen trafik sıkışıklığı nedeniyle bir yere ulaşmak da dert.
    Keşke ülkemde otomobil almak bu kadar kolay olmasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Valla ben baş edemez oldum...
    Yakıtı,Vergisi,Bakımı,Muayenesi,Sigortası,Kaskosu...........

Otoparkı, Yıkaması, Eksoz Muayenesi, OGS/KGS'si, Trafik Cezası............. Liste uzun.

bazıları arabayı alınca havayla çalıştığını sanıyor liste gerçekten uzun ve hiç kısalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Tam tersi araç sahibi olmamak ayrıcalık gibi bir şey oldu.
    En ücra ara sokakta dahi araba park edecek yer bulmak için savaşmak gerekiyor. Yollarımız devamlı gelişmesine rağmen trafik sıkışıklığı nedeniyle bir yere ulaşmak da dert.
    Keşke ülkemde otomobil almak bu kadar kolay olmasa.

bakın otobüsler de insanlar nasıl gidiyor sonumuz hindistan gibi olucak bu gidişle adamlar trenlerin otobüslerin üstünde gidiyor

Araç sahibi olmak artık lüks oldu.

gerçi pek farkı yok istanbul da metrobüsler fazla yolcu almaktan sürekli bozuluyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 6 Nisan 2012; 18:31:02 >

• Yaşım 19.Ama bu gidişle araba hayalim suya düşecek.Ehliyetimi aldım.Allah'tan babamın arabası var.Onu kullanıyorum.
  • artık değil hep lükstü şimdi elit oldu.

şu imzamdaki araca sadece yıllık 2500 lira vergi veriyorum

garaj bakım maliyetlerini hiç hesaba katmadan

artık siz hesap edin lüks mü değilmi.
  • Araç sahibi olmak ihtiyaç ama ülkemizde vergiler bu ihtiyacı lüksleştiriyor.Araçların vergilerini -kdv , ötv- düştüğümüzde fiyatlar düşüyor.
  • Escalade'ye bile tüp takılıyorsa batsın bu devlet...
  • Geçen sene bu sıralarda 2. aracı satıp tek araçla idare etmeye karar vermiştik.

İmkanım olsa (Ankarada hava-yol-trafik şartlarından minimum etkilenen ve şehrin büyük bir çoğunluğuna ulaşabilen modern bir raylı sistemimimiz olsa) diğer aracı da satardım veya yıllık 25-30 bin km civarı olan kullanımım 10 bin km'nin altına düşerdi.

Şu günleri sandık başında da hatırlamamız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben evlenmekten vazgeçtim. 2 taraflı masrafı kaldıracak gücüm yok. 3 çocuğu başka yerden bulsunlar.

bizim millet ya dört dörtlük düğün yapacak ya da hiç yapmayacak. ortası yok mu bu işin? pekala az masraflı bir düğün yapılıp mütevazi bir ev de kurulabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben evlenmekten vazgeçtim. 2 taraflı masrafı kaldıracak gücüm yok. 3 çocuğu başka yerden bulsunlar.

bizim millet ya dört dörtlük düğün yapacak ya da hiç yapmayacak. ortası yok mu bu işin? pekala az masraflı bir düğün yapılıp mütevazi bir ev de kurulabilir..

10 milyara dügünmü olur 50 milyar vericekki bi anlamı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.