Şimdi Ara

Araç sahibi olmak artık lüks oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

Düzeleceğimize iyice batıyoruz.

• kesinlikle katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

kesinlikle katılıyorum...
    Melmeket eyiye gidiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Melmeket eyiye gidiye...

Alıntıları Göster
    biz ne düşünürsek düşünelim,devlet babamız bizim gibi düşünmedikten sonra...
  • quote:

Melmeket eyiye gidiye...

• lüks olduğunu düsünmüyorum, arac sahibi olmak cocuk oyuncağı oldu, asgari ücretle calısanın dahi altında araba var bırakın asgari ücreti 400-500 aylıkla calısan bir calısanın dahi altında lpgli şahin doğanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Melmeket eyiye gidiye...

Alıntıları Göster
    Porşumu satıp fiat aldım. Şimdide bisiklete bin diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Porşumu satıp fiat aldım. Şimdide bisiklete bin diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım

Alıntıları Göster
    Lüks benzinli araçlar bile LPG ye çevriliyor. 2.0 benzin otomatik arabası olan bir adama acınacak halde bakıyorlar artık. Eskiden imrenirdi millet böyle arabalara. Şimdi böylemi artık?
    1,7 motorla gelen arabaya bile kimse dönüp bak(a)mıyor.

• quote:

hocam ben bunlardan düşünüyorum,size de tavsiye ederim

çakma da olsa bi harley havası var,hem de benzinsiz hava...

• bence de lüks oldu ama ben şunu da eklemek isterim.. bu ülkede gerçekten kaliteli olan sıfır araçları almaya kimsenin gücü yetmez.. örnek olarak 2 litre motorlu mercedes ve bmw gibi donanım olarak en dolu modelleri..

piyasada satılan başta fiat marka araçların kalitesi ve diğer kore malı araçların kalitesi bundan 15 20 sene önce üretilen alman araçları gibi değil.. ve ben 50 bin ortalama para verip aslında 20 bin değeri olan bu araçları almak istemem.. bunu yapacağıma şu an yaptığım gibi 96 model volvo 850 mi kullanırım.. günümüz araçları kalite ve güvenlik olarak yanına dahi yaklaşamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Lüks benzinli araçlar bile LPG ye çevriliyor. 2.0 benzin otomatik arabası olan bir adama acınacak halde bakıyorlar artık. Eskiden imrenirdi millet böyle arabalara. Şimdi böylemi artık?
    1,7 motorla gelen arabaya bile kimse dönüp bak(a)mıyor.

Alıntıları Göster
    Biz 4,90 TL son olsun diyoruz...

Hollandalılar bile benzinin litresine maksimum 2,00 Euro ödeyebileceklerini söylüyorlar, ve litresi 1,80 Euro olduğunda ŞOK geçiren bu minik ülkenin insanları bugün de benzin fiyatının yükseldiğini gördüler. Şu anda litresi 1,884 Euro, güncel kur olan 2,341 TL/Euro ile bu 4,41 TL ediyor, biz zaten daha fazla veriyoruz ve 4,90 TL olmasın diye bekliyoruz, ama olacak, hem de hiç ummadığımız, beklemediğimiz bir anda değil, sakince ve yavaş, ve çok yakında.

• quote:

Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

şükret!!! bunu bulamayanlar da var!!!
  • devlet hep lüks olarak gördü zaten ötv koydugundan beri.durum hiç degişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

devlet hep lüks olarak gördü zaten ötv koydugundan beri.durum hiç degişmedi.
    Kaskosu, yakıtı, vergisi...
    Toplu taşımaya yakın bir yere taşınayım da satıp kurtulayım.
    Kendi adıma en fazla bunu yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

hocam ben bunlardan düşünüyorum,size de tavsiye ederim

çakma da olsa bi harley havası var,hem de benzinsiz hava...

buna vericeğin parayla sahin alırsın teneke parçası ama ayağını yerden keser

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Toplu taşımaya yakın diye ayda 200 lira fazla kira vermek de var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Toplu taşımaya yakın diye ayda 200 lira fazla kira vermek de var tabi

Alıntıları Göster
    ben her zaman 50 liralık alıyorum sorun olmuyor

• quote:

Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

peki neden millet doğuş otonun önünde kuyruğa girmiş? tüpgaz kuyruğu değil ya bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

quote:

peki neden millet doğuş otonun önünde kuyruğa girmiş? tüpgaz kuyruğu değil ya bu..

Bunu onlara sormak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frtpasali

quote:

Bunu onlara sormak lazım.

Alıntıları Göster
    [image]
    [/image]

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.