Şimdi Ara

Araç satarken aracın rengi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J

Gri bence son derece sıradan bir renk.
    Sorarım size bu araba gri olsa ne olurdu?

Araç satarken aracın rengi..

böyle renklere hastayım kardeşim...gri her modelde gri var..ama bu yılda beyaz baydı her modelde var,,ama yakışıor..bence sırf satmayı düşünme önce bin keyfini yaşa sonra bakarsın..

• quote:

Uçuk kaçık renkler dışında her renk satar bence.
    Uçuk kaçık renk dediysem, lansman rengi sarı olan araçlar var sarı pek tutmaz, yine şu Fiesta'nın patlıcan rengisi bi 10 sene sonra aynı şekilde kalmayacaktır. Yeşil, turuncu, kahverengi vb renkler düşünmem şahsen ama mavi, kırmızı, lacivert gibi renkler neden olmasın.

+1
    Çok nadir bulunan bir renk olmadıkça her renk satılır. Değerinide düşürmez.
  • quote:

Gri bence son derece sıradan bir renk.
    Sorarım size bu araba gri olsa ne olurdu?

bu olurdu

• ben hakim gri aldım.Stokta o vardı .Hakim gri en açık gri,şimşek orta,teknik en koyu renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 9 Şubat 2011; 20:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bazı çok özel araçların opsiyonel gri tonları (sokakta zaten 1000 metreden ayırt ediliyor o tip özel renkler) hariç asla gri araç almam. Kolay kolay beyaz almam. Her kırmızıyı almam, çünkü kırmızının her türü düşük kalite araca yakışmıyor. Krımızı kaliteli araç ister renk olarak...Düz siyahta seçmem, sedef şart (zaten öyle kullanıyorum). Özetle renkten önce arabaya bakmak lazım. Yeşil her araca gitmez ama, bentleye çok fazla yakışıyor mesela. Önce arabayı görmek lazım, sonra renge bakarız.

Katılıyorum. Her renk hakikaten her araca yakışmıyor, bazı renkler ise bazı araçlara çok daha fazla yakışıyor. Renk seçiminde alacağınız araca hangi rengin daha çok uyduğuna bakmak daha mantıklı..

Bir de atıyorum 5 yıl kullanacağım bir arabanın rengini satarken nasıl satarım gibi düşüncelerle hoş bulmadığım ya da daha az hoş bulduğum bir renk seçmek de çok mantıklı gelmiyor.

• Almayı düşünülen araba opel astra classic 3 essentia

Şu arabanın rengi ne sizce

Aşağıdaki araba teknik gri imiş. Ama yukarıdaki renge benzemiyor çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stemler -- 9 Şubat 2011; 21:45:15 >

• Satacaksan neden alıyorsun güzel kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Satacaksan neden alıyorsun güzel kardeşim?

Sanane arkadaşım. Belki 3-5 yıl sonra daha iyi bir araba almak için bunu satacağım. Allah Allah...

İyi ki bir soru sorduk ha, pişman ettniz adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stemler -- 9 Şubat 2011; 21:57:51 >
  • beyaz otomobiller, şirket araçlarını andırıyor belki o yüzden tavsiye etmemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: stemler

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Satacaksan neden alıyorsun güzel kardeşim?

Sanane arkadaşım. Belki 3-5 yıl sonra daha iyi bir araba almak için bunu satacağım. Allah Allah...

İyi ki bir soru sorduk ha, pişman ettniz adamı

Hakim gri opeldeki metalik gri yada gümüş gri diye genel ismi olan renktir
  • Her modelin favori rengi farklı oluyor.O yüzden genellemeyi modele göre yapmak daha doğru bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bazı çok özel araçların opsiyonel gri tonları (sokakta zaten 1000 metreden ayırt ediliyor o tip özel renkler) hariç asla gri araç almam. Kolay kolay beyaz almam. Her kırmızıyı almam, çünkü kırmızının her türü düşük kalite araca yakışmıyor. Krımızı kaliteli araç ister renk olarak...Düz siyahta seçmem, sedef şart (zaten öyle kullanıyorum). Özetle renkten önce arabaya bakmak lazım. Yeşil her araca gitmez ama, bentleye çok fazla yakışıyor mesela. Önce arabayı görmek lazım, sonra renge bakarız.

+1

İlk defa plantmax'a katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Her modelin favori rengi farklı oluyor.O yüzden genellemeyi modele göre yapmak daha doğru bence...

opel astra classic 3 essentia
  • arabayı almadan satmayı düşünmek, renk seçmekten daha enteresan bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

arabayı almadan satmayı düşünmek, renk seçmekten daha enteresan bi durum

Ben her şeyi düşünürüm arkadaşım size ne enteresan olup olmadığı..

Ne acayip insanlarsınız anlamıyorum ki. Alayınız multi milyoner sanırım. Evladiyelik araba alıyorsunuz sanırım.
  • hayırlısı ile öncelikle..:)

belirli temel realiteler vardır,,onun dışında kalanlar,zevk ve tercih meselesi biraz..ikinci elde de çok özel bir durum yoksa renk oldukça geri planda kalır, o konuda rahat olunuz, (km,kaza,değişen,boya vs hep daha önceliklidir.)

*bazı renklerin bakımı zordur , kırmızı ,siyah, vişne vs..
    *metalik renkler ,0 km ve yüksek model araçlarda daha aranır olmasına rağmen, düşük modelde ayak bağı gibidir çoğunlukla (rütuş vs işlem daha zor ve pahalı )
    *bazı renkler daha araca özgün gibi durur , sedef boyalar ,makam araçlarının genelde koyu olması, sporlarda canlı yakıcı renkler vs gibi..

çok itici bir renk harici (pembe makam otosu,hardal sarısı spor araç vs harici ), gönlünüze hangisi yatıyor ise ona yönelin bence,, SİZİN içinize sinmeli ve severek binmelisiniz..
    ,,,,zevkler,renkler :))
  • Astra classic 3 alacaksan hakim gri al kolay kolay kir göstermiyor satarken de sorun yaşamazsın
    Ben 1 ay önce aldım herhangi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 10 Şubat 2011; 11:44:39 >
  • Tuhaf bir konu olmuş. Araba almak istiyorum. Fakat satarken sorun yaşamak istemiyorum. hangi rengi alıyım. İlginç.

Gri rengi doğan da severim. Opel de sevmem. Beyaz rengi bir çok arabada severim. fakat Broadway veya şahin de sevmem. Concord da çok severim. Kırmızı rengi hiç bir arabada sevmem. Şahin de bayılırım. Yeşil, lacivert, mavi rekleri hiç bir arabada sevmem. Mor rengi hiç bir arabada sevmem. Ama BMW de olursa bayılırım. Zevkle binerim.

Hadi bana araba sat şimdi. Renklerine göre araba tercihi yapılabilir.
  • turuncu,yeşil,pembemsi renkler hariç bir sorun oluşturmaz bence

siyah hemen hemen her arabaya gider bence, asil renk
    en çok satılan renkler gri
    gri nin en büyük avantajı kiri tozu fazla belli etmemesi

sonra beyaz,siyah

trafikte de görürsünüz
    sonraki renkler mavi,kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stemler

quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

arabayı almadan satmayı düşünmek, renk seçmekten daha enteresan bi durum

Ben her şeyi düşünürüm arkadaşım size ne enteresan olup olmadığı..

Ne acayip insanlarsınız anlamıyorum ki. Alayınız multi milyoner sanırım. Evladiyelik araba alıyorsunuz sanırım.

velahavleee.
    Allah çarşını pazar eylesin güzel kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.