Şimdi Ara

Araç satarken aracın rengi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni araba alırken arabadan iyi anlayan teknik servisten bir arkadaş beyaz-gri arasında kalınca bana, gri renk satarken daha avantajlıdır dedi.

Ayrıca grinin de tonları var biliyorsunuz, haki gri (gümüş) teknik gri, şimşek gri vs.

Bunların arasında da en iyi haki gridir dedi. Satarken en avantajlı olanı budur dedi.

Sizlerin de görüşünü almak istedim.

• Haki gri nasıl oluyor ki?
  • doğru gri her düzene uyuyor , siyah veya beyaz talep eden bulamazsan zor gerçi onuda isteyen oluyor . öyle çok fark edecek bir konu değil renk mutlaka alıcısı çıkar her renginde
  • aracı kendi zevkinize mi göre seçeceksiniz.
    Yoksa satarken nasıl satılacağına göre mi...

Ben tercihimi zevkimden yana yaparım.
    Her aracın ve rengin alıcısı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

aracı kendi zevkinize mi göre seçeceksiniz.

Katılıyorum. Aracım siyah eğer satışını düşünseydim en son alacağım renkti herhalde.
    Bakımı zor o ayrı mesele.
  • Bu kadar satmaya odaklı otomobil alınması pek mantıklı gelmiyor bana.
  • Hangi renk güzelse onu almak gerek 2.el düşünülerek renk seçimi olmaz yatırım aracı değil otomobil,para kaybetmekten çok korkunuz varsa otomobile yatırım yapmayın size para kazandıracak birşeylere yatırım yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavan rengi atması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yatırım için zaten alınmıyor ama bir gün illa satacağız daha iyi bir araba almak için. Bunu da göz önünde bulundurmam lazım. Siyah-beyaz zaten zor renkler. kiri gösterir vs.vs.
    Ama gri öyle değil. Bu yüzden zaten gri istiyorum.. ama bir de 2. el için de düşünüyorum tabi ;)
  • Uçuk kaçık renkler dışında her renk satar bence.
    Uçuk kaçık renk dediysem, lansman rengi sarı olan araçlar var sarı pek tutmaz, yine şu Fiesta'nın patlıcan rengisi bi 10 sene sonra aynı şekilde kalmayacaktır. Yeşil, turuncu, kahverengi vb renkler düşünmem şahsen ama mavi, kırmızı, lacivert gibi renkler neden olmasın.
  • Renk meselesi;galericilerin alırken fiyat düşürmek,satarken fiyat yükseltmek için kullandıkları bir bahanedir.İstisnai durumlar dışında,aracın ikinci elini düşürmez ya da yükseltmez.
    Gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu alın.
  • her rengin alıcısı vardır. o yüzden istediğiniz renkte araç alın.
  • Gri bence son derece sıradan bir renk.
    Sorarım size bu araba gri olsa ne olurdu?

Araç satarken aracın rengi..
  • Renk seçiminde arabada önemli. B segmenti arabalar ikinci elde farklı renklerde çok rahat satılırken, daha büyük sınıf arabalarda beyaz, gri, siyah, füme gibi renkler aranır hale geliyor.

Ama yinede gözlemlediğim kadarıyla çok uçuk yeşil (kurbağa yeşili gibi ), kahverengi, turuncu vb renklerin hangi segmentte olursa olsun meraklısını bulamazsanız ikinci el satışlarında aracın değerini düşürdüğü gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

aracı kendi zevkinize mi göre seçeceksiniz.

Katılıyorum. Aracım siyah eğer satışını düşünseydim en son alacağım renkti herhalde.
    Bakımı zor o ayrı mesele.

Sorma hocam, yazın siyah renk arabanın bakımı çook zor

•  Araç satarken aracın rengi..

Bu araba gri tonlarında ama tam olarak rengi ne acaba bilen var mı ?
  • Fümeye çalan bir renk olduğu için güzel bir renk en azından beyazdan iyidir şirket arabası görüntüsü gibi değil yani he beyazında gittiği arabalar var arabasına göre giden renkler var o tartışılır ona birşey diyemem fakat haki gri'de güzel bir renk satarken tabi arabanın etkisi açısından önemi var illahaki bu arada yukardaki Mercedesin rengide çok iğrenç olmuş resmen arabanın üstüne pijama giydirmişde altından bir renk çıkcakmış gibi duruyo arabaya yazık olmuş.
  • HANGİ ARABAYI ALMAYI PİLANLIYORSUNUZ ONA GÖRE SÖYLEYELİM CÜNKÜ BAZI ARABALARA BEYAZ ÇOK YAKAIŞIR BAZAISINA GİRİ YAKIŞIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiboş -- 9 Şubat 2011; 18:59:52 >
  • Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun demiş atalarımız...
  • Doğrudur, genelde gri ve tonları tercih edilir.
  • Gri çok daha mantıklı bir renk. Kiri ve çiziği az gösterir. Dikkat ettiyseniz şirket aracı olarak alınan Albealar ve Focsular genellikle gri renkte olurlar.
    Özellikle İstanbul gibi bir şehir için en ideal renktir kanımca.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.