Orijinalden alıntı: stradasistem Acıkcası caddye bakmıcaktık fiyattan dolayı yolun üstünde bakalım dedik DSG için değer mi 7000-8000 daha fazla vermek ?
Bence değmez ama zaten alınmış sanırım ...
Aracı aldık siparişini verdik şubatın sonuna doğru gelicek.Fakat zamlar ve arkadaşlarımla konuşurken iyi fakat işi için uygun olmaz.Starex var malum yakıtı baya bi yüksek,Caddy'i tamamen aile olarak kullanıp iş için farklı bir ticari mi alsam ?
aile için caddy dsg.. iş için conek...
aile için falan düşünerek caddy aldık fakat arkadaş çevremde işin için pek rahat olmaz bide elemanlarda kullanıyor aslında onlarada 0 araba vermek istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
aile için caddy dsg.. iş için conek...
Caddy için 7-8 Bin TL daha fazla vermeye kesinlikle değmez.. Doblo genel kalite anlamında sizi üzücektir bende aracın içine oturduğumda aynı hüsranla karşılaştım zaten.. Renault Kangoo ile ilgilide bazı kronik sorunlardan bahsediyolardı,klasik renault geleneği devam ediyor.. Ticarilerin içinde genel anlamda en çok beğendiğim araç Partner Tepee idi.. Gerçekten binek araç konforuna ve malzeme kalitesine yakın.. Ama bikere diliniz yanmış pejodan,Sonuca gelirsek ; Makaslı amortisörleri sorun olmiycaksa Sorunsuzluk anlamında Connect glx 110ps öneriyorum ben..
Bu sınıfta Connect tek geçerim.
Peugeot bida asla zaten starexi de o arızalı diye almıştık fakat aldık su gibi içiyordu.Connect k230 uzun şase bakıcam yarın işyerinin olur.Fakat connectlerde fazla yakıyor diyolar starex gibi değildir kullananlar fikir verirlerse sevinirim. Transit Connect Kombi Uzun Şasi K230L 1.8 TDCi 90PS 32,330
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
Caddy için 7-8 Bin TL daha fazla vermeye kesinlikle değmez.. Doblo genel kalite anlamında sizi üzücektir bende aracın içine oturduğumda aynı hüsranla karşılaştım zaten.. Renault Kangoo ile ilgilide bazı kronik sorunlardan bahsediyolardı,klasik renault geleneği devam ediyor.. Ticarilerin içinde genel anlamda en çok beğendiğim araç Partner Tepee idi.. Gerçekten binek araç konforuna ve malzeme kalitesine yakın.. Ama bikere diliniz yanmış pejodan,Sonuca gelirsek ; Makaslı amortisörleri sorun olmiycaksa Sorunsuzluk anlamında Connect glx 110ps öneriyorum ben..
Starex + 15.000tl fark isteniyor beyaz K230L çok mu fark oluyor yoksa uygunmudur?
quote:
Orijinalden alıntı: stradasistem
kimsenin bi yorumu yok mu 4 araçtan hangisi daha mantıklı pazartesi kesin bi karar vermeliyim zor bi seçim olucak..
imzaya bakarak sanki yorum bahane gibi geldi
hayırlısı olsun diyelim siz kararınızı çoktan vermişsiniz.
17 ocakta caddy siparişi verdim.Onda problem yok zaten ama çevremdekiler caddy iş için uygun olmaz aile için kullan falan diyince şuanda da starex'i kullanıyorum yakıttan yana baya derdşmiz var.dükkana connect almayı düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
Orijinalden alıntı: stradasistem
kimsenin bi yorumu yok mu 4 araçtan hangisi daha mantıklı pazartesi kesin bi karar vermeliyim zor bi seçim olucak..
imzaya bakarak sanki yorum bahane gibi geldi
hayırlısı olsun diyelim siz kararınızı çoktan vermişsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme