Şimdi Ara

araç seçimi (caddy-connect-doblo-kangoo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı hem iş hemde aile için kullanıcaz.Elektrik işi yapmaktayız.Partner aracımız var 2004 model yükseltmek için 3 araç arasında kaldım.Artık manuel araç trafikte zorluk çektirmeye başladı bütün günümüz yollarda geçiyor.Otomatik seçme durumumuzda var.Araç şirket üzerine alıncağından dolayı fiyatı ve yakıtı pek sorun etmiyorum.Yılda 2 kere memlekete gideriz.
    Fiat Doblo 1.6 premio
    Ford Connect 1.8 GLX
    VW Caddy 1.6 Comfortline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stradasistem -- 16 Ocak 2011; 1:00:03 >

• otomatik düşünüyorsan benim tavsiyem vw caddy malum DSG şanzuman ;) şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız şürüşler :)
  • yeni Doblo hem yeni tasarım, hem motorları çok iyi diğerlerine göre...güzel bir koyu kahve rengi iyi gider...
  • Yeni doblo ile ilgili güzel şeyler duydum , caddyle arasında fiyat yönünden uçurum varsa bence doblo , çok fark yoksa ve servisi ders etmeyecek biriyseniz caddy derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakvururum! -- 12 Ocak 2011; 22:25:16 >
  • Hafta sonu incelemeye gidicem şuanda tam kararsızlara oynuyorum en yakın zamanda değiştirmelliyim partner arıza konumuna girerse 2 ay serviste yatar :)
  • Berlingo ya da Tepee yi de bir görün derim olmadı Kangoo ...
  • Partnerden sonra fransız araclarına aşırı derecede soğudum ama kangoo'da bi altarnetif olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Berlingo ya da Tepee yi de bir görün derim olmadı Kangoo ...
  • otomatik vites caddy'den baska markalarda basını ağrıtabilir
  • Şuan ki aracım tahminen ne kadar eder satmaya kalksak 2004 peugeot partner 2.0 hdi 165.000km'de boya değişen yok internette çok farklı fiyatlar verilmiş 13 isteyende var 17 de kaça gider acaba ?
  • küçük ticari farklı bir olay alıcısı belli bir kesin ya sizin gibi esnaflar yada büyük aileye sahip olanlar eğer aracın arkası camlı ise 13-15 bin arası gider
  • yakıtı önemli değişse connect tabi otomatik vites seçeneği varmı bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

küçük ticari farklı bir olay alıcısı belli bir kesin ya sizin gibi esnaflar yada büyük aileye sahip olanlar eğer aracın arkası camlı ise 13-15 bin arası gider

camlı koltuk var bi şansımı internette denicem olmazsa takasa giricem bi arıza daha çıkarmadan kurtulmak istiyorum artık
  • yada 2.0 multijet doblo premio süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: stradasistem

quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

küçük ticari farklı bir olay alıcısı belli bir kesin ya sizin gibi esnaflar yada büyük aileye sahip olanlar eğer aracın arkası camlı ise 13-15 bin arası gider

camlı koltuk var bi şansımı internette denicem olmazsa takasa giricem bi arıza daha çıkarmadan kurtulmak istiyorum artık

internette rahatlıkla alıcı bulabilirsin diye düşünüyorum. aracı yıkatıp güzel açılardan fotoğraf çekmek önemli bi ayrıntı araç fotoda ne kadar güzel olursa o kadar çekici olur ;)
  • Merhabalar
    dün ve bugün 4 aracı inceledik.
    İlk olarak FİAT bayisine gittik.
    Doblo ve Fiorinoya baktık.Bayidekilerin ilgisizliği cabası..Doblonun dışı göreceli olsada beni cezbetmedi arkası güzel ama önü pek gözüme iyi gelmedi.İçi gayet ferah be iyi görüş alanı var.D.Klima falan güzel 1.6 105 hp manuel otomatiği ise 1.6 90 hp yarı otomatik (bu nedir hiç bi fikrim yok )39,300tl liste fiyatı var 38,500e kadar veririz dediler kampanyaları bitmiş.1.6 105 çok iyi hızlanıyor ve otomatiği 90lık nasıldır acaba..
    2.Durağımız Renaulttu kangooyu inceledik iç kalitesi olsun dış görüntüsü biraz daha iyi gibi dobloya nazaran 1.5 105 hp motoru var.İçi dobloya göre daha dar donanımı aynı 36.000'e bırakıcaklarını söylediler.Motorları aynı gibi fakat arkada oturanlar için dobloda makas olmaması daha rahat yolculuk sağlanıyor.
    3.Durağımız Ford'du Connect GLX gerçekten kendini belli ediyor.Fakat koltukları eskilerindeki gibi füme olsaymıs daha iyi olurmuş.Test aracı 90'lıktı diğer 2 aracı gibi olmasada aramıyordu.110 luğu daha performanslıdır.34.000'e plus paket bırakıyorlar.
    4.Durağımız Volkswagen oldu Caddy Comfortline inceledik.İç tasarımı olarak en iyi Kangoo ile caddy gibi kullanım olarak Test aracı 1.6 DSG idi.Otomatik geçişleri sarsıntısız çok güzeldi.Fakat fiyatı diğerlerine göre fark var.Beyaz DSG 44.000' veriyorlar.

Partner ve berlingo aynı platromda üretiliyor.Fakat şuanki aracım partner ve çok sorun çıkardı belki citroen aynı olmaya bilir ama bida aynı riski almak istemiyorum.Açıkcası karar vermek zor özellikle dsg caddyi kullanınca.Acıkcası caddye bakmıcaktık fiyattan dolayı yolun üstünde bakalım dedik DSG için değer mi 7000-8000 daha fazla vermek ?

• kimsenin bi yorumu yok mu 4 araçtan hangisi daha mantıklı pazartesi kesin bi karar vermeliyim zor bi seçim olucak..
  • bence connect. en büyük artısı ön cam rezistansı olması ama daha bir sürü artısı var tabi. yağmur sensörü olsun far sensörü olsun. bence connect sağlamlığıyla da kesin bir tercih sebebi fiyatı ile de.
  • Benim tercihim doblo premio olurdu. Ama siz test sürüşlerinizi yapmışsınız kararınızı vermişsinizdir.
  • Doblo alın kullanın diğer tüm araçlardan daha iyi tasarıma genişliğe konfora ve motora sahip.Yine de yok dersen vw alma da ne alırsan al.Caddy arkadan bakınca eski kangolardan hiçbir farkı yok.ince yüksek bir araç yandan bi darbe yese devrilecek gibi.Bir de daha 44000 fiyat vermişler.DSG de olsa sırf bunun için 7-8000 lira verme derim.Para kolay kazanılmıyor.Böyle soyguncu alman firmalarına kaptırmamak lazım.Ne alırsan al vw alma derim.
  • doblo vip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.