Şimdi Ara

Fiat Punto vs. Fiat Palio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo yarışını arkadaşla konuştuktan sonra benim punto olsaydı seni geçmiştim lafı üzerine e5 te 2. bi yarışa karar verdik. ikimizinde çalışmadığı müsait olduğumuz bi ara e5 te 15 dakkalık bi roll yapmaya karar verdik. polo yu yeneceğimi düşünüyordum zaten ama bu seferki multijet 1,3 motor 2011 model fiat punto. bende ise benzinli 1,4 palio var. onun avantajı multijet ve seri kalkışları. açıkçası poloyu yeneceğimi tahmin ediyordum ama bu seferkini yeneceğimi pek sanmıyorum. yemeğine iddiaya girdik. sizce kim alır ?

benim araç bu kasa (örnek resim)

arkadaşın araç bu kasa (örnek resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 16 Şubat 2015; 0:55:29 >

• İnşallah birbirinizi geçmeye çalışırken çarpışırsınız bi on onbeş takla ile kimseye zarar vermeden acı içinde geberip gidersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 16 Şubat 2015; 0:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 77 hp fire motorlu punto da kullandım 1.3 75 hp Multijet te. Eger palionun fire motoru da puntodaki gibi ise pek bi şansın yok. Bana soracak olursanız böyle tehlikeli şeylere kalkışmayın kendinizi ve çevredeki insanların hayatını tehlikeye atmayın. Sizi sevenlere acı yaşatmayın. Saygılar.

• Kangal alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal alır

• Afedersin kardeş ama gidin sidik yarışı yapın milletin canını tehlikeye sokmayın.ilk yarışını anladık gaza geldin şimdi neye geldin kardeşim de buna kalkıştın? E5 yarış
    yeri mi , madem hevesin var bas parayı git piste

Not: sidik dediğim için banlıcaksanız banlayın !
    Eksileyin benim yarış sever arkadaşlarım eksileyin aferin .

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1043460-bayrampasada-aracinin-altina-aldigi-cesetle-trafikte-seyreden-otomobilin-surucusu-diger-suruculerin-ikaziyla-durdurabildi
    Az önce haberde gördüm. Biraz ibret al kork.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 16 Şubat 2015; 1:53:50 >

• Palio puntodan hafif ve kısa şanzıman ile arayı açar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Opel astra vs Ford focus
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

Palio puntodan hafif ve kısa şanzıman ile arayı açar.

onun da multijeti var işte hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

multijeti faza abartmanıza gerek yok punto ağır bir araba ve 2 bg de olsa 1.4 palio dan gücü düşük bir motora sahip

punto:1105 kg 75 bg 0-100:13.6 sn

palio:955 kg 77 bg 0-100: 12.5 sn

yalnız ilk 2 vitesi en yüksek devirde değişmeniz gerek
  • quote:

quote:

quote:

multijeti faza abartmanıza gerek yok punto ağır bir araba ve 2 bg de olsa 1.4 palio dan gücü düşük bir motora sahip

punto:1105 kg 75 bg 0-100:13.6 sn

palio:955 kg 77 bg 0-100: 12.5 sn

yalnız ilk 2 vitesi en yüksek devirde değişmeniz gerek

hatırladığım kadarıyla onun beygir 75 değildi. 75 miydi yoksa ? ben daha fazla diye biliyorum.

• 15 dakikalık roll nasıl oluyor???
  • Güzelim fiat apaçi markası oldu ,yazıklarolsun.

• E5'in hangi mevkisindesiniz? Aranızdan gelip geçeceğim o ara ikinize de ufaktan bi dokunayım da bitsin bu yarış muhabbeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

İnşallah birbirinizi geçmeye çalışırken çarpışırsınız bi on onbeş takla ile kimseye zarar vermeden acı içinde geberip gidersiniz.

o nasıl bi bedduadır öyle.
  • quote:

quote:

İnşallah birbirinizi geçmeye çalışırken çarpışırsınız bi on onbeş takla ile kimseye zarar vermeden acı içinde geberip gidersiniz.

o nasıl bi bedduadır öyle.

Az bile demiş. İçimden neler neler diyorum bi bilsen.

• rahat bi şekilde kazandım arkadaşlar.
  • berabere bence
  • ee hani video?
  • quote:

olum nasıl beddua ettiysen 4 hafta önce virajı alırken ağır kaza geçirdim. insanın düşmanı böyle beddua etmez.
  • quote:

quote:

olum nasıl beddua ettiysen 4 hafta önce virajı alırken ağır kaza geçirdim. insanın düşmanı böyle beddua etmez.

Pişman oldum şimdi ya moralim bozuldu geçmiş olsun reis bidaha böyle şeyler yapmayın. Bide dün seni taraftar bölümünde gördüm diyorum bu pokezom kimdi ya tanıdık geliyor felan diyordum, nasıl sövdüysen artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.