Şimdi Ara

Rifter - Berlingo - Combo (Turneo Connect) Aile otomobili olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu araçlardan birini bu günlerde almayı düşünüyorum. 240bin TL ye kadar düşmüş sıfırları. Ancak bir kaç sorum olacak:

Aynı kasa olan rifter, berlingo ve combo ile 3ü arasındaki farklar nelerdir(en dolu modelleri- dizel otomatik) ve siz hangisini tavsiye edersiniz ?

Dün bir bayi görevlisi, berlingonun diğerlerinden farklı bağımsız süspansiyonu olduğunu ve daha konforlu olduğunu söyledi.

Bunların motor ve oto. şanzumanları(EAT8) birebir aynı mı?

Citroen web sayfasında berlingo versiyonlara göre donanım özelliklerini gösteren tabloyu bulamadım.

Bulabilirsem, güvenlik paketli olanı almak istiyorum. 3ü arasında güvenlik paket içerikleri de farklılık gösteriyor mu acaba ?

Son olarak, ford turneo connect var. O na ne diyorsunuz ? en full ü 270bin (cam tavan üretim kalkmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 7 Ocak 2021; 11:34:55 >

• Eylül sonu kapora verip Kasım ortası Berlingo eat8 shine bold aldım. Citröen website değil de distribütör sitelerine bakarsanız bulursunuz. Berlingo nun rifter den eksiği çekiş kontrol sistemi(grip control),yokuş iniş desteği,adaptif cruise kontrol ve kablosuz şarj yok. Harici birebir motor şanzıman aynı. Combo da elektronik park freni yok ve bana göre tasarımı çok kötü. Arkalar hiçbirinde bağımsız süspansiyon değil!. Rifter içlerinden yerden en yüksek olanı. Berlingonun süspansiyonları daha yumuşak. 1100 km oldu çok çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Hafta önce sıfır Shine otomatik Berlingo aldık. Daha 70 km de araba   Malum pandemi koşulları ev iş arası, ara sıra kullanıldı. Almadan önce 3 kardeşi de araştırdım özellikle km77 videolarını izle. Arka bağımsız süspansiyon güvenlik olarak ciddi fark ediliyo. Yine test videolarını izle. Tip olarak en güzeli Rifter olabilir ama konfor ve yol tutuş olarak Berlingo daha önce her yorumda her testte. Ayrıca fiyatı Rifter a göre de az da olsa ucuz.

Tabi yakıt yol tutuş gibi konularda ben yorum yapamam daha hiç km yapmadık desek yeridir ama şuan aktif kullandığım 1.6 Doblodan çok daha iyi yakıt verisi olacağına eminim. Yine araba alacak olsam yine Berlingo alırım. Ben Shine aldım ama dolu araba her zaman farklı.

Siz Shine Bold alın otomobil konforunda suv hissi veren bi Mpv niz olsun  

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt

Uzun zaman oldu ama şimdi daha iyi kıyaslarsınız bence. Dobloda bağımsız süspansiyon var. Sanırım berlingo da yok. Arka konforu nasıl farketti? Ve yakıt ne durumda, hız ortalaması ile beraber paylaşırsanız daha faydalı olur. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.