Şimdi Ara

Doblo Berlingo Partner Caddy Dokker Citan Connect Kangoo Combo Fiorino Kıyaslama 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar daha önce açılmış konular var fakat zaman aşımına uğramış olduğu için konuyu burdan devam ettirelim. :) Kullananlar, alacak olanlar, fikri olanlar, görenler, duyanlar varsa yorumlarını eleştirilerini alalım. :)

Fiyat / Kalite / Yakıt / Vergi Bakımından hangi araç daha kullanışlı,

Hangisi yedek parça ve servisten dolayı geride kalıyor,

Hangisi daha sağlam bir sürüş konforu sağlıyor,

Donanımsal olarak sunulan özellikler bakımından hangisi daha profesyonel dizayn edilmiş,

2. el piyasası hangisinin daha yaygın buyrun tartışalım.

Fiat Doblo

Citroen Berlingo

Peugeot Partner

WW Caddy

Dacia Dokker

Mercedes Citan

Ford Tourneo Connect

Renault Kangoo

Opel Combo

Fiat Fiorino

Kıyaslama 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoygaKhan -- 29 Ekim 2013; 15:17:43 >

• araştırmış birisi olarak cevap vereyim.ticaret için connect biçilmiş kaftan.aile aracı olarak caddy ve partner tepe allure diyorum ben çok konforlu motoru atik servis ve yede parça olarakta çok fazla olduğunu düşünmüyorum caddy i servis ve yedek parça olarak pek iyi söylemiyolar ama belkide rivayet tir.doblo kullandım premio 105 bg ama beni pek tatmin etmedi.kangoyu da atlamayalım 105 bg 6 ileri motoru ile bence alına biri bir araç.
    kısaca ben partner allure ve kango diyorum aile için.
  • onnect,doblo eski ve yeni kasa,kango ve son olarakta halen kullandığım opel combo 1.3 cıtyplus arasında hiç tereddütsüz combo derim..çok rahat,yakıt cimrisi ve yakışıklı bir araç..
  • 2009-2011 yılları arasında 27 bin km yaptım citroen berlingom ile artı yönleri bu sınıfta en genişi 92 beygir olmasına rağmen performansı iyiydi araç 1500 kg yakıt şehir Dışı sabit 90 la 5.8 şehir içi 8 litre civarıydı tüketim fazla sakin kullanırım amortisorler hatalı geldi ancak değişim yapmadılar aracın her yeri ses yapmaya basladı arka kapı döşemeleri değişti sol cam düşmeye başladı cam motoru değişti teypte sıkıntı oldu değişti ha birde aynı problemi daha sonra 3008 de yaşadım gece bahajdan alacaklarımı aldım bagaj kapanmadı gece 1 saat yol yardımı bekledim bıraksam izini bulamam kapak kapanmıyor servise çektiler kilit değişti daha sonra takasa verip değiştirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.