Şimdi Ara

Drag & Rolling Yarışı! | Fiat Doblo vs. Peugeot Rifter vs. Opel Combo vs. Citroen Berlingo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ford Connect de olaydı iyiydi :)
  • Fiat'ın bu videodan sonra utanması lazım. Ferrari'nin sahibi olan Ferrari'nin rengini taşıyan Dobló'yu fransızlar resmen tokat manyağı yaptı, şamar oğlanına çevirdi.

Acilen Atmosferik V12 motorlu arkadan itişli Dobló'nun piyasaya sürülmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aracın 3'ü aynı motora sahip...

Motordan ziyade ağırlık ve şanzıman odaklı test olmuş.

Markalar araç tahsis etmemiştir büyük ihtimalle ama doblo-rifter-caddy-connect daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

4 aracın 3'ü aynı motora sahip...

Motordan ziyade ağırlık ve şanzıman odaklı test olmuş.

Markalar araç tahsis etmemiştir büyük ihtimalle ama doblo-rifter-caddy-connect daha iyi olurdu.
    Katılıyorum. Bi de şu OPEL i kullanan tipe gıcık oluyorum. Hep en iyi aracı kendine seçiyor. Hep kendi birinci olmaya çalışıyor.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Var biseyler onda

Eğlenceli bi tip ama

• Fiat Doblo kaç yıllık platformu kullanıyor karşıdaki araçlar herşeyiyle yeni ..Yeni Doblo her türlü 1.6mjet2 ile tokatlar bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs egea cross
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Combo nun performansını beğendim. Güzel test olmuş.
  • İlginç bir test olmuş. Farklı modellerin de eklenmesi gerekirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Ayrıca görüntüler olmasına rağmen erken fren yaptığını da kabul etmiyor.. Gerçekten ilginç
  • bu testin Türkiye'de çok mantıklı olduğunu sanmıyorum. şöyle ki;

Türk insanı olarak bu arkadaşlar kazanma derdinde. karşılaştırma derdinde değiller. aynısını carwow yapıyor onların derdi arabaları karşılaştırmak. mesela kalkış testi tekrarlanmalı çünkü doblo bariz çok geç kalkıyor.
  • doblonun amerikada üretilen 3.0 motorlu modeli olsaydı hepsine nal toplatırdı
    ayrıca testte caddy, connect, kangoda olsaydı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Fiat Doblo kaç yıllık platformu kullanıyor karşıdaki araçlar herşeyiyle yeni ..Yeni Doblo her türlü 1.6mjet2 ile tokatlar bunları
    Valla göreceğiz hocam. 2002'de aldığım 1.6 atmosferik benzinli Dobló'mu hala kullanıyorum zira 4 nesildir daha hızlısını üretemediler. Hele yeni kasası evlere şenlik, kağnı arabasından daha hızlı

Makyajla 500'deki 69 beygirlik motoru koysalar daha uyumlu olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.