Şimdi Ara

Renault Twingo Vs Ford Ka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında kaldım. Gönlüm Twingo diyor. İkisini de kullanan haklarında ne düşünür? Alınabilecek araçlar mıdır? Satarken üzer mi? Kronik hastalıkları var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yukarı.

• Abimde twingo var birkaç defa da kullanma şansı buldum. Ford ka hakkında yorum yapamayacağım ama twingo hakkında bildiklerimi aktarayım.

Öncelikle az yakıyor baya zaten 1.2 motor performans olarak da çok uzecegini sanmıyorum baya hafif araba. Ayrıca tahmin edeceğiniz üzere bagaj olarak arka koltuğu kullanırsınız. Abim eşi ve 3 yaşındaki çocuğuyla gezebiliyordu çocuk arabası vs. Sığıyordu.

2. Olarak tip konusunda bence ford ka dan bir tık daha iyi ve meraklısı bol. Tavanı kesip sunroof yapılmıştı benim kullandığımda. Yol tutuş ve trim sesi olarak vasatın altında ben kendim tofas kullanıyorum tofastan 1 2 tık daha kötü yol tutuşu çok fazla zıplıyor bu benim kullandığımın yürür durumundan da kaynaklanıyor olabilir ancak çok da bir şey beklememek lazım bence.

Merak ettiğiniz herhangi bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twingo iyidir, piyasasında da alıcısı var.

• geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Aracın yaylarında bir işlem var mıydı? Ya da jant ebatlarında vs. Parça konusunda da bilginiz varsa sevinirim. Araç ortak kullanılacak ve 2. araç olacak zaten. Şehiriçi için. Yazabilirseniz sevinirim

• Hem tip olarak hem de piyasa olarak ben de Twingo'yu beğeniyorum. Bakalım kısmet...

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Yayda işlem yoktu ama zannedersem arka sol yay işlevini yitirmişti onun dışında jantta vb değişiklik yoktu boyut olarak. bence twingo görsel modifikasyonlara daha uygun piyasası düzgün parca konusunda da sıkıntı çekmezsiniz pahalı değildir fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford ka vs Twingo
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ford Ka hakkında bildiklerimi söyleyeceğim.

Performansı şaşırtacak kadar iyi. Süspansiyonları biraz yumuşak. Salınımı biraz var ama korkutacak kadar değil. 4 kişi (ortalama 70 kilo) ve bagajı dolu bir şekilde Riva'ya gittik ve araba bizi hiç üzmedi. Riva'ya giderken biraz zorlandı ama 60 beygir gücündeki bir arabadan bahsediyoruz. Geri dönüşünde ise otobanda 140 150 arasında araba harika bir şekilde gitti. Kaporta parçaları bulunuyor. İstanbul da kullanacaksanız Maslak sanayi de anlayan ustası var. Kronik sıkıntıları ise hidrolik direksiyon kutusu sızıntısı,rölanti valfi,kalorifer musluğu ve klima paneli ve manifolt su kaçırma problemi var. Manifolta dikkat etmeniz lazım çünkü hararete kadar gidebiliyor.Maslak Sanayi de Osman Usta var ve bu arabanın doktoru. Her türlü arızayı yapabiliyor. Arızaların çözümleri çok pahalı değil. Ka grubu var ve aktif bir grup. Bir sıkıntınız olduğunda yardım veya fikir alışverişi sonucu çözülüyor. İstanbul arabası diyebilirim. Trafikte çoğu araba dururken ka ile yanlarından motosiklet gibi gidebiliyorsunuz. Yakıt konusunda çok yakan bir araba değil. 35 litre deposu var. Görüntüsüne göre iç hacmi çok geniş. 1.80 boyunda arkada iki kişi oturabilir. Park sıkıntısı olmayan bir araba iki duba arasına çektiğimi bile hatırlıyorum. Bence twingodan daha yakışıklı bir araba. Ön taraftan sert bir görüntüsü var.

• Zamanında ford ka ile twingo arasında kalıp twingo almıştım. iyiki de almışım sonradan ford ka nin çok kronik sorunu olduğunu öğrendim twingo daha iyi seçenek olacaktır.

twingonun serçe parmakla dönen elektrikli direksiyonunu şehiriçinde kullandıkça başka direksiyona alışmak biraz zor gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Haziran 2020; 22:20:3 >
  • Meitu1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. İstanbul'da değilim ama bir büyükşehirdeyim. Burada usta sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum. Pratiklik konusunda nasıl bir araç? Bayanlar rahatlıkla kullanabilir mi? Bilgileriniz varsa bekliyorum

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Twingonun içi çok hoşuma gidiyor. Hatta çamaşır makinesi taşınacak kadar geniş olduğu söyleniyor. Koltukların yatak olmasını saymıyorum bile. Ayrıca openair tavan da varsa gerçekten çok şekil. Benim gönlüm twingodan yana ama üstü açık ve temizlerinin fiyatı 30 bin liraya kadar çıkıyor. Kararsızım.

• geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    Temizini almak gerek yani hocam

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    her araçta olduğu gibi twingoların da piyasası yükseldi. evet arka koltukları yatırırsanız çamaşır makinesi veya mini buzdolabı taşıyabiliyorsunuz.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Hayırlısı olsun bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

• ford ka sadece dışardan gördüm. twingo ise yaklaşık bir 10 yıl önceden hatırlıyorum o zamanlar tabi daha diri gayet güzel bi araçtı. tip olarak da twingo daha güzeldir bence.
  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Büyükşehirlerde pek kalmadılar sanırım. Twingo düşünüyoruz bakalım.

• twingo al çok eğlenceli araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Hocam Twingo sahipleri burayı takip ediyor sanırım. Takipte olduğum araçlara bin'er lira zam gelmiş

• Ford ka alma bin pisman olursun arkadas universtede almisti pert arac resmen

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi olarak mı hocam?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.