Şimdi Ara

Ford ka vs Twingo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düşük bütçem olduğu için Ford ka veya twingo almayı düşünüyorum. Yaklaşık olarak bu zamanlarda piyasaları 11-15 bin tl civarında olan bu iki araç için sizden bilgi almak istiyorum. Varmıdır aramızda bu araçlar hakkında kesin bilgisi olan veya daha önce kullanmış olan? İkisi arasında bana KA daha cazip geliyor. İç tasarım ve dış tasarım olarak. Teknik açıdan bilgisi olan varmıdır?

• her iki aracıda kullandım.
    ben ford ka öneririm twingoya göre sürmesi daha zevkli daha seri bi araç. mekaniği twingodan daha sağlam. göreceli olsada dış görünüş olarak bence ford ka çok daha güzel.

her iki araçta dıştan küçük gözüksede içi oldukça geniştir. twingo ka ya göre biraz daha geniş ve konforludur. twingo piyasası ford ka ya göre biraz daha seridir. yedek parça olarak eskiden twingo biraz daha ucuzdu şuan nasıldır bilmiyorum.
  • Twingoya binmeden önce cok dar gitmez 1.2 araba derdim önde ve arkada 1.90 boyunda kisiler rahat sigdi rahat ve zevkli araba parca skntisi hayatta cekmezsin clionun kangonun parcalari uyuyor twingo fan club da danişa bilirsiniz sicak insanlar ama arkadasim yanimda hic zorlanmadan 150 yapti cok sasirdim ama yol tuttusu dogal olarak yuksek suratlarda cok kotu

Ford k cok cirkin ve kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir aralar bende 2.araç olarak düşünüp araştırmıştım üstteki arkadasin dediği gibi Ford Ka dış görünüş olarak banada çirkin geldiği için twingoya bakmıştım.Öncelikle üstü açılabilenden olmasın zamanla deforme olup su alabiliyormuş 1.2 motor tüple gayet uygun diyorlar birde makyajlı kasa (Airbag,klima,yol bilgisayarı) olanı bulabilirsen hiç düşünme

• Ka için fikriniz varmıdır? Tabikide görsellik göreceli bir kavramdır bana ka daha güzel gibi geldi yani twingo fazla şirin gibi:) Twingonun içi biraz tuaf geldi bana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban0

Ka için fikriniz varmıdır? Tabikide görsellik göreceli bir kavramdır bana ka daha güzel gibi geldi yani twingo fazla şirin gibi:) Twingonun içi biraz tuaf geldi bana:)

Ka'nın motorları kronik sıkıntılı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban0

Ka için fikriniz varmıdır? Tabikide görsellik göreceli bir kavramdır bana ka daha güzel gibi geldi yani twingo fazla şirin gibi:) Twingonun içi biraz tuaf geldi bana:)

Ka'nın motorları kronik sıkıntılı hocam.

Ne gibi bir kronik sorunu var acaba?
  • Yokmu koskoca forumda bu araçlar hakkında bilgisi olan birileri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2side 4 tekerli bisiklet onun yerine 106 daha araba gibi araba hiç değilse tarzı var şekli var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki aracıda kullandım.
    ben ford ka öneririm twingoya göre sürmesi daha zevkli daha seri bi araç. mekaniği twingodan daha sağlam. göreceli olsada dış görünüş olarak bence ford ka çok daha güzel.

her iki araçta dıştan küçük gözüksede içi oldukça geniştir. twingo ka ya göre biraz daha geniş ve konforludur. twingo piyasası ford ka ya göre biraz daha seridir. yedek parça olarak eskiden twingo biraz daha ucuzdu şuan nasıldır bilmiyorum.
  • ford ka 1.3 (siyah tampon city) 2002 den beri bizimle sifir alindi o zaman 2 ci araç olarak. Hic bozulmadi hic yolda kalmadi.Uzun yola da güvenerek cikiyoruz.

oncelikle motorunda kronik bir sorun falan yok olmasida zor cunku cok basit bir motoru var. Yagina suyuna bak yeter. bildigim kadariyla Anadol motoru tabanli enjeksiyonlu

bunlarin km sayaci 100k da sifirlanir gercek km tespiti zordur piyasadaki araçlara dikkat et.

kalorifer muslugu elektriklidir cikarsa onda sorun cikar

boya ve güneş yanigi olur coğunda eger yoksa boya gormustur.

hararet gostergesi yok bunlarda o yuzden fan sesine dikkat edilmeli derler bizim hic basimiza gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Aralık 2016; 15:25:45 >
  • Twingo alinip twicomputer takilir pasa pasa binilir.Her turlu ka dan avantajli,motor sorunsuz ve elektrohidrolik direksiyon var sehirici hic yormaz.

• O fiyat bandında 4 kapılı, kullanması çok zevkli bir tavsiyede ben vereyim. Örnek ilan linki veriyorum. Emsal ilanlardan daha temiz veya uygun fiyatlısı da bulunabilir. Klima, ABS, çift hava yastığı ve hidrolik direksiyonludur.

• Teşkkürler bilgiler için yalnız emsal diğer araçlara baktım ama aile aracım olduğu için ve bu zamana kadar motosiklet kullanıcısı olduğum için 4 kapılı araca ihtiyaç duymuyorum. Belirttiğim gibi görsellik göreceli bi kavramdır. Ben ka yı daha çok beğendim ve bu zamana kadar sadece araştırdıklarımda ka ların gaz tepkisiyle ilgili sorunlara rastladım (doğruluk payı nedir bilinmez). Eğer düşürebilirsem ford ka 1.3 collection modelini almaya çalışıcam. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Belirttiklerinizden başka bir şey varmıdır?
  • Merhaba, şimdiden gönlünüze göre bir araç almanızı dilerim.. Genelde bütçesi bu skalada olan her alıcı ilk önce Ka ve Twingo arasında gider gelir.. Ben Ka kullanıcısıyım ve şuana kadar büyük bir keyifle kullanmaya devam ediyorum.. Bakımlı bir Ka almanızı tavsiye ederim, bakımlı olanlar da zaten 14-15den aşağı olmaz 12-13 e bir Ka alırsanız pişman olursunuz ya da 2-3bin masraf yapıp gönül rahatlığıyla binecek zamana gelesiye kadar arabadan soğursunuz. Şimdiye kadar arabamdan hiç bir şikayetim olmadı tüp taktırmadım taktıran arkadaşlar var gayet memnunlar:) zaten çok güzel bir forum ve face grup kitlemiz var bu sayede her türlü soruna ve ihtiyaca yerine göre ustaya gitmeden çözüm buluyoruz parça sıkıntısı vs. yaşamadım.. Ka doğalgazlı ev Twingo sobalı ev başka söze gerek duymuyorum :)

Ford Ka Türkiye face grubuhttps://www.facebook.com/groups/348348865164/

Forum sayfası:http://www.fordclubtr.com/forum/forum/250-ka-sorunlar-ve-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCmleri/

Buradan istediğin soruları sorabilir araç danışabilirsin gerekirse uzaktaki araçlara gitmeden arkadaşlarımız bakar inceler :)

• İnternette ford ka kronik soruna sahip bir araç deniyor fakat kullanmadığım için bilemem ve benim görüşüm değil.
    Twingo daha geniş ve piyasası daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mburakakinci M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilgili gruba kayıt oluyorum hemen
  • Ka kullanmadım fakat Twingo kullandım. Öncelikle Twingo'nun içi çok geniştir, sürmesi çok keyiflidir. Açılır tavan alırsanız müthiş bir deneyim olur. Yakıtı çok uygundur buna rağmen performansı çok iyidir. Yedek parçası her yerde bulunur. Piyasada temizini biraz zor bulursunuz fakat bulduğunuzda vazgeçmek istemeyeceğiniz bir araçtır.
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Hocam makyaj hangi modelden itibaren geldi?
  • Hortlatayım ama ben de düşünüyorum bunları. Ama otomatik KA olmaması kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.