Eve ikinci araba almak istiyoruz, günde ortalama 100 km yapacağı için ekonomik bir seçim olması şart. Üst sınırı 9-10.000 ytl olarak belirledim, bu özelliklere uygun ka ve twingo arasında kaldım. Bildiğim kadarıyla ikisi de oldukça ekonomik ancak bildiğim sadece bu kadar.. Bu araçlar hakkında bilgisi olan var ise bildiği ayrıntıları paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler...
twingo benim gördüğüm en tipsiz araçlardan biri belkide birincisidir. bedava verseler binmem. o kadar yani... onun için bence ikisi arasında ka derim.
twingo ka dan daha iyidir diyorum. daha kullanışlı bir araç. ka da güzel.. fakat bis gibi bişey. demek istediğim kötülemek değil çok küçük. twingo daha geniş fonksiyonel.. 10 milyara güzel bi astra alıp lpg lersen baya ekonomik ve güvenilir olur.
twingo
O paraya baska otomobillere baksanız daha ii olur bence.Bu arabaların 2si de birbirinden tipsiz.
o paranın üstüne 1-2 bin ytl daha koyup honda civic ya da polo alabilirsin(97-98) ama illa ikisi arasında tercih diyosan bence twingo daha ii..bildiğim kadarıyla ka larda karbüratör twingolarda da enjeksiyon var... seçim senin...
Ka çok şirin ama twingo almak daha mantıklı. Hele de sonroof lu olursa.