Şimdi Ara

Doblo - Kangoo - Dokker seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dacia Dokker Stepway -- Bagaj 800lt -- 45BinTL
    Fiat Doblo 1.3 Ecojet 90Hp Premio Plus -- Bagaj 830lt -- En Dolu 1.3 ECo 53BinTL
    Renault Kangoo Multix Extrem 1.5 dCi 90 bg -- Bagaj 660lt -- En Dolu 53BinTL

Bu 3 araçtan hangisi parasının hakkını verir. Amaç ticari değil. Tek amacım 4 kişilik bir aileyiz ve çocukların eşyaları HB Megane 2 ye sığmıyor. Bisikletti, mama sandalyeleriydi, bebek arabasıydı derken irice bir bagaj gerekiyor. Hem güvenli hem de problemsiz bir araç olsun istiyorum. Bu üçünün kronik sıkıntılarını bilenler yazarsa sevinirim.

• Bence kango yada doblo arasında seçim yapın.

Ara ara yeni doblo ve ford courier kullanıyorum. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin içine güvenlik girerse dokker i listeden silin konforsuz ve güvensiz bir araç ama yakıt tüketimi mükemmeluzun yolda 16-17 kuruş yakıyor full şehir içi 24 kuruş yakıyor
  • Bu tip mcv araçlarda fiat çoğundan ileride kanımca olmasa combo adı altında satılmazdı

• Doblo ama 1.6 olani bence

• Hocam bu konuda bende ticari aracı kendi aile gereksinimleriiçin kullanıyorum kafanızdaki soruları bana özelden yazarsanız cevaplayayim burada tartışma çıkar bu konuda. Aynı zamanda tip olarak Kangoo güvenlik olarak da dokker i eleyin özelden yazın cevaplayayim ticaride 1.9a kadar vergi sabit küçük motorlu Araçlardan kaçıncı bu yüzden binek gibi değil vergi sistemi

• Bu üçü içinde vergi sistemi direk ticari mi? Hususi olarak geçen yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    bence kangoo alın hocam.
  • Hocam bende 2005 model Kangooyu hususi kullanım için aldık . Yakın bir zamanda değiştireceğim .Sizin gibi araştırdım eğer imkanınız varsa 1.6 Doblo bakın . 3 araç da kendini kanıtlayan araçlar sorun açısından herhangi bir problem yaşatmaz . Güvenliğe gelirsek Doblonun dahah iyi olduğu söylebilir . Kangoo yurt dışında 7 tane hava yastığı ile satılırken Türkiye de satılan modelde sadece 2 adet bulunduruyor . Tercihizi Doblo dan yanmanız daha mantıklı ama 1.3 motor yerine 1.6 kesinlikle düşünmelisiniz . Zaten 1.9 motora kadar aynı vergi dilimi panelvan olarak geçecek aracınız . Binek versiyon Courier Partner ve doclo da binek araçlar kısmından bakacaksınız ama size şunu söyleyeyim daha fazla ötv ödeyerek alıyorsunuz oda 10 bine yakın oluyor . 10 yılda kendini amorti etmiyor kamyonet almanın yıllık muayene dışında çok bir zararı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 4 Mayıs 2015; 12:56:28 >
  • Kangoo 2 hava yastığıyla mı satılıyor

Terbiyesizlikte sınır tanımamışlar maşallah. Doblo için çok çabuk dökülüyor diye duydum. Dacia diğer ikisinden yaklaşık 10bin daha ucuz diye düşünüyordum.

Bir de 5 koltuk alıp 7 ye çıkartıp ruhsata işletebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 4 Mayıs 2015; 14:09:00 >
  • Ticari için değilse dokkeri çıkarın doblo alın
  • sw araç bakın bence
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Hocam broşür koymuşlar Multix versiyonda cam tavan olmasına rağmen Türkiye de yok o zaman neden o resimleri kullanıyorsun . Mais önceden bir çok opsiyonlar getirirdi ama Kangoo 2 ile iyice ticariden çok bineğe yöneldi birde kangoo 90 bg iken dobloyu 105 bg ve daha yüksek torka sahip bir motorla alabilirsiniz . Birde Doblonun bagajını ben 700 olarak biliyorum ona bir bakın . DAcia da aynı halt hocam güvenlik şart diyorsun doblo olmadı partner a bak birde . Connect uçmuş durumda caddy uzun zamandır uçuk courier de size yeterli gelmez .7 koltuk , çeki demiri gibi ekstraları ya sıfır alırken yaptıracaksınız yada sonra uğraşmayacaksınız . Baştan aracın projesinin falan çizilmesi gerekiyor . Doblo yeni makyaj yedi uzun bir süre kullanılır hatta nisanda en çok satanlardandı .Kullanıcı değilim ama yeni araba hemen dökülüyorsa zaten fiat ın ayıbıdır bullaşmamak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Dacia Dokker Stepway -- Bagaj 800lt -- 45BinTL
    Fiat Doblo 1.3 Ecojet 90Hp Premio Plus -- Bagaj 830lt -- En Dolu 1.3 ECo 53BinTL
    Renault Kangoo Multix Extrem 1.5 dCi 90 bg -- Bagaj 660lt -- En Dolu 53BinTL

Bu 3 araçtan hangisi parasının hakkını verir. Amaç ticari değil. Tek amacım 4 kişilik bir aileyiz ve çocukların eşyaları HB Megane 2 ye sığmıyor. Bisikletti, mama sandalyeleriydi, bebek arabasıydı derken irice bir bagaj gerekiyor. Hem güvenli hem de problemsiz bir araç olsun istiyorum. Bu üçünün kronik sıkıntılarını bilenler yazarsa sevinirim.

Bence sedan bir araç işini görür, çünki kullandığın aracın zaten bagajı yok, bahsettiğin araçlarda ticari.

• Bu arabaların 3 de ticari bunlardan binek araç konforu beklemeyin. Trim kalitesi de ehh derecesinde. İlla ticari alacağım diyorsanız en ucuzunu almanız daha mantıklı. Yok emniyet falan diyeceklerdir. Bu araçların 5 yıldızlısı yok zaten. Ben size binek SW önerebilirim. Dacia Logan Mcv, Logdy bakabilirsiniz. En azından binek araca binersiniz. İlla ticari alacağım derseniz Partner ve Berlingo donanim olarak daha binege yakın. Koltuk altı saklama gözleri, Koltuk arkası açılır masalar vb...
  • Doblo daha iyi bir tercih olur

• doblo alın bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SWler hem daha uzun hem de bagaj olarak daha küçük diye biliyorum. Ayrıca SW fiyatları oldukça yüksek.
  • Dacia Logody bakın. Daha büyük ve konforlu. Ticari araçlar için SRC ve K Belgesi her yıl muayene yıllık İst. 1. Köprü geçmek yasak. MTV daha fazla ödersiniz. Hız sınırı daha düşük. Araçlar kamyonet olarak geçiyor. Kangoo piyasadan silindi. Son kasası ile. Konfor çok düşük. Doblo aralarında en iyisi Berlingo ve partner de bakabilirsiniz. Ortak karoser de üretiliyor.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Kangoo va eski kasa . Eğer ticari iş yapıyorsanız ve ruhsatta kullanım tipi ticari yazıyorsa SRC ve K belgesine ihtiyaç var . Eğer kullanım tipi hususi yazıyorsa o belgelere hiç gerek yok . 5 senedir 100 yakın trafik kontrol olsun çevirme olsun hiçbir zaman gerek olmadı . Geri kalan dediklerinizde haklısınız . Rusata artık BB van olarak yazıyorlar .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.