Şimdi Ara

Mercedes Viano-Vw Caravelle Seçimi?Viano Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vycllm Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatırlayan var mı bilmiyorum bi ara konu açmıştım aile arabaları hakkında ama sonradan vazgeçtik o araçlardan defteri kapattık haliyle.
    Neyse kısaca izah edeyim durumu,ana işyerimiz Aksaray'da İstanbul'da şubemiz var ve 2-3 haftada bir İstanbul'a gidiyoruz.Şu an Merso 2007 W211 E-Class ile yapıyorduk bu seyahatleri ama artık biraz daha büyük ferah bir araba düşünmeye başladık bir de misafirlerimiz felan oluyor bazen merso'ya tıkışıyoruz mecburen.
    O yüzden bu tip araçlar düşünmeye başladık.Aklıma da haliyle bu ikisi geldi direkt
    Bugün Mercedes bayisine gittik Viano'yu inceledik Trend donanımına kafamız yattı açıkçası.Otomatik vites sürüşe de çıktım 163 hp 2.1 litre motoru var aracın.Çekişi gayet iyiydi hatta kendi aracım Octavia 1.6 tdi'dan da iyi geldi yanılmış ta olabilirim.Fiyat olarak ta 88 Bin TL verdiler.Araç genel olarak hoşumuza gitti ama aklıma Caravelle'de geldi hani ama bizim burda bayisi olmadıgından inceleyemedik P.tesi günü Konya'ya gidicez hem iş icabı hem de şu Vw'e bakalım diye.
    Sizlerin de yorumlarınızı alırsam iyi olur değerlendirme yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 9 Temmuz 2011; 0:42:32 >

• viano. derim belki transporter vitoya tercih edilebilir belki ama viano diyince bambaşka bir araç.
  • Caravelle sahibiyim.Maddi imkanınız varsa Viano derim.Vergi yakıt gibi şeyler sorun olmazsa Viano tercih edin.2. eli ölü gibidir bunu da unutmayın.180 hp olan caravelle ile 7.5 litre ortalamam var.Performansı mükemmel.Bana kalırsa Caravelle alın derim.Satarken rahat edersiniz,daha güncel bir araç,6 aylık vergisi 262 tl.2.0 BiTDI 180 HP 7-DSG , Trend Viano'dan 9 bin TL daha ucuz.Demek istediğim,hangisini alırsanız alın,keşke diğerini alsaydım dedirtmez.

*Siyah aracın fotoğrafları bana ait değil örnektir.

Mercedes Viano-Vw Caravelle Seçimi?Viano Alındı (Bu resimde görünen kısımda,şoför kısmından arka tarafa geçebiliyorsunuz)

*Gri bizim araç.

Son olarak da,performansını merak ediyorsanız 0-100 hızlanması ; çekim kötü kusura bakmayın.Telefon kamerası ile çektim ve araçta tek olduğum için kötü bir video ortaya çıktı.Fikir vermesi açısından koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 8 Temmuz 2011; 3:13:34 >

• 2.elde transporter-caravelle daha çabuk satılır ama hiç viano ya bindin mi dersen binmedim nasıldır bilmem
  • Aslında Caravelle görünüş olarak daha derli toplu duruyor ama beni Viano'da cezbeden Mercedes'in prestiji
  • olaya f/p olarak bakarsak caravelle çok önde
  • Bugün itibariyle Mercedes Viano alındı trend donanım otomatik vites siyah renk. 86.500 TL'ye.
    Aslında biraz mantık dışı bir şekilde alındı araç kıyaslama felan yapılmadan ama bazen gönül aklın önüne geçiyor işte

Forum geneli Clio-Accent fluenace felan ile ilgilendiği için pek yorum yapan olmadı ama fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşk.ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 9 Temmuz 2011; 0:43:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceden lafıda soktunuz

Aracınız hayırlı olsun.
  • kardeş mercedesin yıldızı yeter. bu aracın 2. elini vergisini yakıtını kısacası hiçbişeyini dert etmiceksin, mercedesim var diceksin, rahat rahat arka tarafa geçip şoför yoksa oğlana sürdürüceksin. cam tavanında varsa, yok keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

kardeş mercedesin yıldızı yeter. bu aracın 2. elini vergisini yakıtını kısacası hiçbişeyini dert etmiceksin, mercedesim var diceksin, rahat rahat arka tarafa geçip şoför yoksa oğlana sürdürüceksin. cam tavanında varsa, yok keyfine.

Yıldız takımı kurmaya doğru gidiyoruz bakalım
    Bugün sabah pederi ikna ettim hatta o bi de Caravelleye baksaydık felan dedi ama ikna ettik nihayetinde.
    Resim eklemeyi isterdim ama malum forum bu konuda sabıkalı.
  • iç mekanı transporterdan çok farklı değil ön konsol vs. caravellede. ama viano tam prestij aracıdır. vianonun ve caravellenin içine ön konsoluna vs bakın dediğimi daha net anlarsınız.
    buyrun vianonun testi.
    http://www.arabam.com/Test/Mercedes-Viano-22-CDI-Ambiante/Detay-166
  • arabanın yol tutşu hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • herkes vianonun caravelle den yavaş bir araç olduğunu düşünüyor ama çok yanılıyor bizde 2.2 163hp ambiente var izmite giderken yeni kasa tdı ı sı kırmızı olan passat kafa tutmuştu 180kmh la yol istedik adamdan adamda 170 le fln gidiodu virajda
  • aracı alan arkadaş, kaskosunu sigortasını kaç liraya yaptırabiliyor?
    kullanışlılığı hakkında ne düşünüyor?
    hız sınırları ile başı belada mı?
    aracın bol fotolu bir incelemesini ve düşüncelerini paylaşsa çok memnun olurdum.
    ben grand scenic lerle başladım, s maxlar, seat alhambralar derken
    vito mu? transporter mi? diye sormaya başladım.
    viano ise ambiente mi? trend mi? ...vs konularında çok kararsızım.
    gerçi benim acelem yok1-2 sene sonra alacağım, şimdidien ufak ufak araştırmalar yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

aracı alan arkadaş, kaskosunu sigortasını kaç liraya yaptırabiliyor?
    aracın bol fotolu bir incelemesini ve düşüncelerini paylaşsa çok memnun olurdum.
    gerçi benim acelem yok1-2 sene sonra alacağım, şimdidien ufak ufak araştırmalar yapıyorum.

üç aydır viano ambiente kullanıyorum. en son geçen hafta 3200 km yol yaptım uzun yol performansı ve rahatlağı beni şaşırttı. 5 saat durmadan yol yaptım ama hiç yorgunluk hissi vermedi. 4 kişiden fazla olanlar için çok rahat her eşyayı atabiliyorsunuz. yakıt 8 lt uzun yolda klima açık çıoğunlukla. ayrıca vergisi 6 aylık 624 tl panelvan geçiyor. hız sınırlaması ise duble yolda 100 km. 110 a kadar basabiliyorsunuz buda yeterli bu araç için.

• quote:

Orijinalden alıntı: SERDARAV03

quote:

üç aydır viano ambiente kullanıyorum. en son geçen hafta 3200 km yol yaptım uzun yol performansı ve rahatlağı beni şaşırttı. 5 saat durmadan yol yaptım ama hiç yorgunluk hissi vermedi. 4 kişiden fazla olanlar için çok rahat her eşyayı atabiliyorsunuz. yakıt 8 lt uzun yolda klima açık çıoğunlukla. ayrıca vergisi 6 aylık 624 tl panelvan geçiyor. hız sınırlaması ise duble yolda 100 km. 110 a kadar basabiliyorsunuz buda yeterli bu araç için.

Arkadaslar vito ile vianonun nasil farklari var? Vip yapmak istesem hangisi iyidir, konforlu olan tercihim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Orijinalden alıntı: SERDARAV03

quote:

Arkadaslar vito ile vianonun nasil farklari var? Vip yapmak istesem hangisi iyidir, konforlu olan tercihim olur.

viano elbette.vito ticari araç ha vip yapılır yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

kardeş mercedesin yıldızı yeter. bu aracın 2. elini vergisini yakıtını kısacası hiçbişeyini dert etmiceksin, mercedesim var diceksin, rahat rahat arka tarafa geçip şoför yoksa oğlana sürdürüceksin. cam tavanında varsa, yok keyfine.

Yıldız takımı kurmaya doğru gidiyoruz bakalım
    Bugün sabah pederi ikna ettim hatta o bi de Caravelleye baksaydık felan dedi ama ikna ettik nihayetinde.
    Resim eklemeyi isterdim ama malum forum bu konuda sabıkalı.

Sabıkalı derken neler oldu kısaca anlatabilir misiniz ?

• resim koyan epeyce kisinin araclarının basına biseyler geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi birşeyler ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.